Ga naar inhoud

Waaipaol

Members+
  • Aantal items

    101
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Waaipaol

  • Verjaardag 23-09-1975

Profile Information

  • Plaats
    NB

Overige

  • Vagcom
    nope

Waaipaol's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb ook een 2.0 TDI. 140 pk. topsnelheid nooit geprobeerd. Hiervoor had ik een gechipte Bora 1.9 TDI en die haalde met gemak de 230 op de gps.
  2. Waaipaol

    Dagrijverlichting

    Ziet er wel super chique uit idd. (hm, weer een nieuwe google bezigheid...)
  3. (ik meegelezen heb, en indien nodig gelachen een beetje)
  4. Bedankt Nard. Het is gelukt idd. 4 torkx schroeven eruit en paneeltje losghaald. Popnageltjes uitgeboord, vlak gemaakt met Fein Multimaster en eruit gewipt. Nieuwe originele set erin, opnieuw gepopnageld en paneeltje teruggezet. Was een drie kwartiertjes werk... (koffie heb ik koud laten worden) Bedankt.
  5. Als iemand de werkende dvd's voor een leuk prijsje van de hand wil doen, dan hou ik me aanbevolen...
  6. Hallo Collega's. Net terug van een retourtje Bredase autoshop. Helaas heeft een speakertje in de voordeur van mijn Passat zijn beste tijd gehad. En aangezien dat ik niet met dit dubbeltjesgeluid naar zuid Frankrijk wil dacht ik, laat ik bij de Bredase autoshop eens een nieuw setje monteren. Bredase autoshop: 130 euro voor een setje JBL komt op 390 euro incl. monteren... Ik heb gevraagd wat ie daar nou zelf van vond en zijn reactie was: tja meneer we zijn daar al snel 2 uur mee bezig. Op de opmerking dat ze dan beter verdienen dan de VW dealer zelf, zei tie: Ja als ik iets met de btw doe kom ik op 280 euro. Ruim honderd euro aan BTW eraf... (op 2 uur werk!!) die gasten kunnen goochelen !! Conclusie: Speakertje kraakt nog steeds. Gezocht: Iemand die me wil helpen met een nieuw setje speakers monteren? Liefst in omgeving Oosterhout (NB) Alle gereedschappen, koffie en verwarmde garage aanwezig. Groeten Richard.
  7. Hoi Guy, Ik had mijne op ebay Duitsland gekocht. Voor een 3C zoek je op 'VW Lenkrademblem Ø 44 mm' Deze verkaufer heeft er een aantal aangeboden, zoals deze. Groetjes !!
  8. Ik heb geen picca's. Want anders moet ik de werkzaamheden nóg een keer doen. Maar voor diegenen die er nog aan moeten beginnen: Het oude logo kun je heel voorzichtig een schroevendraaiertje onder steken en eraf trekken. Montage is iets moeilijker: zet eerst je stuur haaks om en dan komt er achter je stuur een nokje vrij. Hier met een 8mm schroevendraaier de clip loswippen. Dan doe je de andere kant ook (stuur 180 graden draaien) Dan kun je je airbagkap eraf pakken. stekkertje losmaken (let op je contact moet uit staan anders krijg je storingen) Airbag zit met 4 veren vast op de grondplaat. deze losschroeven. Metalen kap eraf schuiven, hier zit je airbag in. als je dat heel voorzichtig doet, kun je m straks makkelijk terug plaatsen. dan heb je heel de kap los, en kun je nieuwe logo plaatsen. Schuif de lipjes in die kunstof omhulseltjes en fixeer deze met een soort siliconenkit oid. Na het drogen kun je alles terug in elkaar bouwen. (volgorde is het omgekeerde van het demonteren) Klinkt moeilijk, maar het is echt in een half uurtje gefixt ! Succes. Gr, Richard.
  9. Nou mij is het gewoon gelukt hoor. En aan de airbag zelf hoef je niet echt te sleutelen... Het is een uurtje werk, maar het resultaat is prachtig
  10. Waaipaol

    Clubartikelen

    Ik heb een keer geklaagd bij Wahl oosterhout dat het geen gezicht was zo'n leeg vak op de kop van mijn deur. Dat terwijl ik heel mijn wagen niet bij hun gekocht had, en enkel kwam om anticarjacking systeem aan te laten zetten. Ik kreeg toen een originele plu kado. Dat dan weer wel. Klapt de plu uit dit topic ook automatisch uit, en terug in??
  11. Waaipaol

    230 volt stopcontact

    En... je hebt met een multimeter geen zuivere meting. Want deze zijn gemaakt voor een zuivere sinus, en niet voor een blokgolf, of gemodificeerde sinus.
  12. Grappig, de dames die ik sprak hadden op hun jonge leeftijd wel hun rijbewijs. Eén van de dames sprak zelfs vol lof over haar Mini (auto). Klopt, voor een brommobiel (mini auto) moet je tegenwoordig ook een bromfietsrijbewijs hebben.
  13. Belijning scherper??? Die handrem is wel netter zo in het middenconsole, evenals 'engine start' . De achterkant vind ik niet zo spectaculair hoor, lijkt wel of ik die ergens eerder heb gezien... Man, die meisjes waren een jaar of 15 / 16... Maar... verder wel een mooie auto hoor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden