Ga naar inhoud

Powergummetje

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Powergummetje

  1. Waarom zou je het niet kunnen proberen ? En dat dan op zo'n moment de electronica ingrijpt is wel balen. Ik sta ook wel eens op de linkerbaan voor de stoplichten, dan staat er zo'n opgeschoten gastje te gassen. Dan blijkt een VW caddy met 140PK en DSG toch wel sneller te zijn. 't blijft leuk,......
  2. Als je de parrot met de originele ISO stekkers hebt gemonteerd die er bij geleverd zitten, dan kun je de mute aansluiten op de meest links onderste positie (speaker met het kruisje er doorheen) Als de parrot blijft muten, haal dan de mutedraad (gele draad van de parrot mutebox) en test het geheel dan nog eens. In principe is het niet eens nodig om de mute aan te sluiten als de parrot tussen de originele ISO stekkers en radio zit. De klemspanning +15 en +30 (oranje en rood) van de CK3000 hebben geen invloed op de werking van de mute. Als de voedingen verkeerd om zitten is de CK alleen het geheugen kwijt als je deze de volgende keer weer aan zet en spreekt ze weer engels. En het advies om het draadje zomaar ergens anders op aan te sluiten raad ik met klem af, je weet niet waar je deze op steekt en kan het einde van je radio betekenen, de mute schakelt naar massa, dus niet zomaar ergens op aansluiten. Suc6 GreetZ Ron.
  3. De microschakelaars in de VAG sloten zijn erg kwetsbaar voor vocht, op d elange duur gaan ze stuk en het vervangen van zo'n slot is meestal een aardige en klus. Omdat de "alle deuren op slot" functie wel werkt kun je het makkelijkste een AB setje kopen, met of zonder klapsleutel. Ben je van een hoop gedoe af en je hebt meteen AB op je CPV. Zo'n setje koop je op MP al voor een paar centen en die werken gewoon goed. Voor inbouw van zo'n setje stuur me dan maar een PM. Ik beschik ook over VAG Com en kan dan ook meteen je auto even uitlezen.
  4. Per 1 Mei 2009 is de verkeerswegenwet aangepast. Lichtarmatuur en type lamp : Lichtarmaturen van voertuigen mogen voortaan alleen voorzien zijn van het type lamp waarvoor ze zijn goedgekeurd. Zo moet in koplampen met een code HC, HR of HCR een halogeenlamp zitten. Gasontladingslampen ("Xenonlampen") horen in armaturen met een code DC, DR of DCR. Gasontladingslampen geven veel meer licht dan halogeenlampen. Om te zorgen dat er geen weggebruikers door worden verblind, is het zeker voor gasontladingslampen van belang dat zij alleen worden gebruikt in speciaal daarvoor bestemde armaturen. Even ter info : Ik kreeg een opmerking van de agent over mijn verlichting (Xenon 6000K), en hij waarschuwde dat het sinds 1 mei 2009 niet meer mag. Een boete voor het niet voeren van de de juiste verlichting aan de voorzijde kost €95,-, ik heb nu weer H7 lampen gemonteerd, want ik heb geen zin in een boete.
  5. Ik zou zeggen,... Nu met deze buitentemperatuur loopt de temp. in de auto best wel hoog op, het kan een oorzaak zijn. Neem de BT module eens mee naar binnen en steek hem op de houder zodra je instapt.
  6. Er is bij mij een JVC NX 7000 ingebouwd en in het begin was de ontvangst ook zeer slecht, de inbouwer had wel een fantoomversterkertje gemonteerd, maar helaas had dit geen resultaat. Later heeft deze een ander kastje er tussen gezet, er zaten namelijk 2 aansluitingen achter de originele radio, 1 blauw fakra stekkertje =GPS en een dubbele voor GSM en radio. = witte fakra Nu heeft hij dit kastje aangesloten op de dubbele aansluiting en dan komt er 1 antenne uitgang die in de JVC is gegaan, de ontvangst is nu super.
  7. Meet je wel spanning op de voeding achter de radio ? Omdat 2 radio's het niet doen, lijkt het er op dat de spanning op de voeding toch echt niet goed is. Zekeringen zelf ook doorgemeten ? zo op het oog kunnen ze heel lijken, maar soms zijn ze toch kapot. Meten is weten !
  8. Als ik de rolhoes op rol, dan kan ik er ook bij. Het kluisje staat rechtop, zodat deze omhoog uit de slede schuift. Maar mijn kofferbak ligt meestal vol met spullen, dus de bank naar voren klappen is in mijn geval makkelijker.
  9. Waarom heb je geen compleet bury system 8 gekocht ? De basisplaat kun je met een beetje creativiteit zo op de originele voetplaat monteren, de kabel van het originele systeem loskoppelen en dan de kabel van het bury systeem er doorheen trekken ? Dan op de TEL-IN van de radio aansluiten, deze zit in de Quadlock stekker (staat op de radio welke dat is.) De originele telefoon zit namelijk ook op die aansluiting achter in je radio, die gebruik je toch niet meer. Zo zit het bij mij aangesloten (parrot) Tel + Tel - Tel Mute En regel het volume van de carkit via de radio. Ook als de radio uit staat en er komt een gesprek binnen, dan gaat de radio aan en na stoppen van het gesprek gaat deze ook weer uit. Werkt super !
  10. Die NX-7000 van JVC is een supersysteem, de grootte van het kluisje valt ook wel mee. De leasemaatschappij was het ook beu en stelde dit systeem voor. Zo mooi als origineel is het natuurlijk nooit, maar 's morgens een volgeregende auto aantreffen is ook niet echt prettig. Met pioneer heb ik geen ervaring, maar de i-pod aansluiting werkt wel goed bij mij, geen problemen mee. Je moet wel de USB stekkertjes van het I-pod snoer en JVC met elkaar verbinden kwam ik achter. Daarbij komt ook nog eens dat ik met de inbouwer kon bespreken waar het kluisje zou komen en die heeft daar een hele mooie plaats voor n.l. Tegen de rugleuning van de achterbank, en daar kon ik dan bij komen door het achter portier te openen en de rugleuning even naar voren te klappen. Bij een collega hebben ze het kluisje tegen de onderkant van de hoedenplank gemonteerd omdat deze een CC heeft en ik een variant. Ik gebruik het kluisje alleen overdag en 's avonds gaat het beeldscherm mee naar binnen, want het kluisje is wel beschermend tegen een snelkraak, maar als ze meer tijd hebben, dan biedt deze niet voldoende bescherming. Ook het bluetooth werkt super, was wel even zoeken hoe ik het moest activeren, maar een kort telefoontje naar de inbouwer was voldoende. Groet Johan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden