Ga naar inhoud

leoncorsten

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over leoncorsten

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.leoncorsten.nl

Profile Information

  • Plaats
    limburg

leoncorsten's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het heeft even geduurd...met andere woorden"geen tijd gehad en de stoel is nu echt versleten "...en heb een set gevonden. Deze is van een 1999 variant, echter van een 4x4 model syncro/4motion 2.8? Maakt dat iets uit?, omdat ik hier eerder een opmerking kreeg over alle 2wiel aangedreven passats. Alvast bedankt!
  2. heeft even geduurd, maar mijn spiegels kunnen verwarmen. Ik heb ook geprobeerd of ze verwarmen door de achterruit verwarming ook aan te zetten (dit zou soms ook de spiegelverwarming aan zetten). Mijn spiegels verwarmen echter niet, achterruit wel. Kan ik nog ergens aan testen of de spiegels zelf niet kapot zijn? Anders ga ik een aansluiting maken vanuit zekering 9, omdat ik denk dat er standaard gewoon geen aansluiting zit in mijn passat.
  3. Hoi Fai, Bedankt voor je reactie! ik ga even kijken hoe ik de spiegel er af krijg, moet wel lukken met deze aanwijzing: http://vwpassat.nl/viewtopic.php?f=155&t=31055 via passatplus heb ik al gevonden hoe ik eventueel de kabels moet aansluiten via de zekering. groet Leon
  4. Oud topic even uit het slop gehaald... als jullie het niet erg vinden heb ik een vraag: Mijn 3B van 1998 heeft op de spiegelverstelknop ook een verwarmfunctie zitten. De spiegels verwarmen echter niet. Nu heb ik de zekeringen nagekeken, en volgens de papieren zou de verwarming geregeld moeten worden via zekering nr 9. Hier zit echter geen zekering in, en geen aansluitings mogelijheid. Mijn eerste vraag: Is zekering 9 inderdaad de juiste zekering voor spiegelverwarming? op passatplus.de staat dat dit voor memory functie van stoel is, maar in mijn zekeringskast zit een plaatje waar op staat dat het voor de verwarming is. http://www.passatplus.de/arbeitshilfen/elektrik/sicherungen.htm kan ik aan mijn spiegels ook ergens zien of ze wel kunnen verwarmen? ALvast bedankt !
  5. @sietze, ik heb nu een grijs stoffen interieur, maar zijstuk is kapot van de bestuurdersstoel. inruilen is een optie. @ dieseltje, dank je. ik ga eens even kijken.
  6. @ dieseltje: superb en audi A6 moet dan wel van hetzelfde bouwjaar zijn neem ik aan? dit zou moeten passen lijkt me (de voorstoelen dan): http://auto-onderdelen.marktplaats.nl/audi-onderdelen/610891113-lederen-interieur-audi-a6-c5-met-airbags-en-comfort-functies.html?return=eJwtjVsOwiAQRffSpP1sgWo1NMTUnZCClpTChIFoNO7d8fE15957ktGSy6eTbETJD0dZodVpXsYlZ5Bdt0awod10WjN4rTO2wXc%2FpYUFTneveGNQ5Vj3E6%2F7s88EDweEeDH4b%2BHTMoKNhimUzSY3U1xvFHUxrhZ7wfTwPS5kmm1JJER0ZIjGXekPQFGsASUaiJjnaKwaGN9V4%2BsNjGk9%2FA%3D%3D&fta=eNo1kV1uwyAQhO%2BCVD8vPwazyFfoFSJsILXqxCjYidWody9g9wV9zIwWGCwqfCfskGyP%2BfK0cyImIQWGZJ972rjUrwtSM6%2F4M0WTgsuuiSuCuUW8bzf%2FmEbz%2FUK7uemDgZV5me5rlv32MEuakDXTNU%2BKceuhiT1r4pLWcXG%2Bl0BFOU4gifbqicnhvOVIJlfvwVS%2BGB%2BssyDcXsBTNmQYFEgqq2I1V%2FuZgWJpb4PNoEOrePtv0VMBcSq8zmk5tDXTtXqAnQmpVSt1gS4E6yrwUakKoJQooAT31VIwSlmA%2BTwzQxt4F4ZDUSrsjNsRfOcqUArqgHYQRxg8PZSOQQUmgy%2BWE3zoCgxMaJ6BdxqYOh4onazflJtal2hdusz%2Bfl2%2FSoO0VKiR3Ox%2BKa3mIl1OljaR2Bcxnyc%2BibEI%2BP79%2FQPIfZqT&fta_ind=13&fs=1# @ sietze: ik heb geen airbags. ben benieuwd naar de prijzen (kan ook via pb als je dat liever hebt)
  7. @ sietze, zoals ik hierboven al aangeef zoek ik iets van leer ivm kans op beschadigen en slijtage. Daarom was mijn vraag wat aan De modellen vanaf 2005 moet worden aangepast. Omdat ik dit niet weet en in de tussentijd verder zoek leek het me anders gemakkelijk om enkel 2 voorstoelen te plaatsen. Vandaar mijn vraag welke voorstoelen passen zonder aanpassing. Compleet interieur is nog steeds een optie.
  8. Hey dieseltje, Bedankt voor je reactie! Geldt dat voor alle superb's ongeacht bouwjaar etc.? Volgens mij wist jij ook dat die audi a6 stoelen in de 3bg passen. geldt dat ook voor de 3b? Groeten leon
  9. bedankt voor de reacties! Dus alle variant modellen van 1996 t/m 2004 passen 1 op 1. Weten jullie ook welke aanpassingen ik moet uitvoeren voor het inbouwen van een interieur model na 2004? @eric, je bedoeld dat elke variant 2 wiel aangedreven dan dus pasbaar zou zijn (ouder dan 96 en jonger dan 04)? M.u.v. het scharnier dat Sietze bedoeld? welk scharnier is dit? van nieuwere modellen worden ook vaker de deurpanelen erbij aangeboden, maar volgens mij passen deze niet in mijn variant, zolang ik niet het hele dashboard ga vervangen, toch? ik stel deze vragen omdat ik zag dat de meeste interieurs uit de 96-04 modellen van stof zijn, en ik bang ben dat deze dan ook sneller kapot gaan dan een leren interieur. maar de leren interieurs zitten meestal in de nieuwere modellen.. vandaar mijn vragen. Ik las ergens in het forum dat a6 stoelen ook zonder aanpassing passen in hetzelfde bouwjaar passat 3bg. Geldt dit ook voor een 3b? Weet iemand welke stoelen nog meer passen zonder aanpassingen? Zoals het er nu uitziet (prijs en soort sets) zie ik geen meerwaarde in de aanschaf van een complete set, en ga ik voor 2 voorstoelen. Tips zijn dus welkom!
  10. Hallo Upseel, sorry, was het helemaal vergeten, ik heb me even netjes voorgesteld. Bedankt voor je uitleg! Mijn passat heeft geen airbags, dus die hoef ik niet aan te sluiten. ik ben niet van plan iets aan te passen, dus dan kan ik beter geen sedan versie kopen. zitten er nog verschillen tussen de variant modellen? zijn er bijvoorbeeld bepaalde modellen die niet passen in mijn 3B? dus: - moet ik kijken naar bouwjaar 1996-2000 - of kijken naar 1996-2005 - of past alles wat eerder of later is gemaakt ook? Alvast bedankt voor de moeite! groeten Leon
  11. Ik heb een vraag: De bekleding van mijn bestuurdersstoel is kapot, waardoor ik aan het overwegen ben een andere stoel/set te kopen…. Tweedehands. Maar wat ik me afvraag als ik even door de advertenties blader, en op marktplaats kijk: Welke interieursets (stoelen en achterbank) kan ik zonder aanpassingen omzetten in mijn passat variant van mei-1998 (diesel)? Als ik me niet vergis zijn deze modellen gemaakt tussen 1996 en 2005, terwijl het diesel model maar tot 2000 is gemaakt. Zitten hier al verschillen tussen, of is het “plug en play”? Of kunnen alle variant modellen worden uitgewisseld, zoals andere bouwjaren? Alvast bedankt voor jullie reacties Leon
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden