Ga naar inhoud

quattro_rs

Members
  • Aantal items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over quattro_rs

Profile Information

  • Plaats
    Brabant

Overige

  • Vagcom
    VAS/ODIS

quattro_rs's Achievements

1

Community reputatie

  1. Als je de bumper verwijderen geef gepruts vindt dan eat your heart out. Het is te doen, regelmatig lampen vervangen. Daarom heb ik voor mijn eigen auto xenon besteld.
  2. Het komt wel eens voor dat er een breuk zit in de kabelboom in de vouwbalg. daardoor werkt er het een en ander niet in de deur afhankelijk welke draad gebroken is. waard om er eens naar te kijken.
  3. heeft de auto normale ventielen of harde grijze? Daarmee weet je ook of het via het ABS unit gaat of via een apart regapp.
  4. quattro_rs

    220V Stekkerdoos

    en wat dacht je van een kopje verse koffie
  5. Is ongeveer 4 uurtjes werk en dat is inclusief koffie! Aansluiten is een fluitje, inleren is iets anders. Rij altijd even langs het werk om dat te doen. sommige trekhaken moet je aanleren dmv een code zodat ZE in duitsland weten dat er een trekhaak gemonteerd is.( kan makkelijk zijn als er een software update gedaan wordt voor bv het abs). Op de oude manier gaat wel maar daar heb ik geen goed gevoel bij omdat ABS/ESP naar mijn mening dan niet goed gecodeerd worden.
  6. Zoals ik het lees is het regeneren van het roetfilter. Dit gaat gepaard met een warmte ontwikkeling in het roetfilter en dus de motorruimte, om dit te koelen draaien de ventilatoren langer na. Dit in combinatie met een brandlucht. Waarom werd de eerste keer dit niet onderkend door A-point? Is ook een TPI over, als je me je chassisnummer stuurt kan ik hem voor je opsnorren.
  7. quattro_rs

    220V Stekkerdoos

    kijk eens op kufatec.
  8. klopt. Maar door de manier van inspuiten van de diesel wordt ervoor gezorgd dat het roetfilter snel op werk temp komt. Tijdens het lopen zijn er 2 of 3 voorinspuitingen dan komt de hoofd inspuiting en daarna nog 1 of 2 na inspuitingen. Dit alles zorgt voor een opwarming en rustig lopen. Het roetfilter heeft na ongeveer 5 minuten stat.draaien al een temp van 300 a 400 graden. Dit alles geldt wel voor de commonrail motoren. Pompverstuivers hebben niet zo veel voorinspuitingen.
  9. zij komt thuis als ik er ook ben dus zo galant als ik ben doe ik dat voor haar.
  10. IN meet waarden blokken kun je de relatieve afstand uitlezen per sensor en op die manier de schuldige eruit pikken. De chrome sensoren hebben een grotere uitval kans dan de gekleurde waarbij aangetekend moet worden dat zwarte sensoren niet gespoten zijn maar in de basiskleur blijven.
  11. Onderlip met uitsparing op een 3AA. heb ik nog niet gevonden op E**A! diegene die ik gezien heb zijn zelf gesneden. ook voor afneembare haken. Dus als je een nummer hebt houd ik me aanbevolen.
  12. Het is een milieu/apk kwestie. Alle uitlaatgassen die de auto verlaten aan de achterzijde door de uitlaat moeten worden gemeten door de roetmeter, hetzij bij APK (achterhaald vanaf 2006) en bij type goedkeuring. De uitlaat gassen van de standkachel zijn verre van schoon en als de fabrikant de uitlaat onder de auto laat uitkomen tellen ze niet mee voor het euro 5 of euro 6 norm.
  13. quattro_rs

    Opties die missen

    Licht schakelaar in Auto zetten en seinen met grootlicht CH brandt dan. Je moet memory spiegels hebben om die functie te gebruiken. Achteruit ingeschakeld, knop in R, dan spiegel afstellen, dan uit achteruit spiegel gaat weer terug, achteruit inschakelen, spiegel daalt tot laatste ingestelde waarde. ALS je de juiste spiegels hebt. (dit was even uit het bolletje)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden