Ga naar inhoud

huub

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over huub

Profile Information

  • Plaats
    tilburg

huub's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het is een driepuntsgordel. Maar ik kan hem niet eenvoudig losmaken, hij komt niet meer uit zijn stand en houdt zo de rugleuning naar beneden. Die kan dus niet meer omhoog.
  2. Hallo, in mijn Passat Station B5 uit 2004 blokkeert de gordel van de middenzit van de achterbank, zodra de bank plat ligt. Hij zit loeistrak en nu kan de bank niet meer omhoog. De garage heeft al de gordel al eens een keer (gratis) losgemaakt, dat duurde 10 min, maar het probleem blijft terugkomen (3e keer nu). De vraag is of dit een bekend probleem is -ik zag hierover geen berichten op het forum- en of de gordelbak makkelijk vervangen kan worden. Bij de garage hadden ze het over veel manuren wegens de bekleding die los moet (?) en een dure nieuwe gordel. Zij willen het probleem niet meer tijdelijk verhelpen. Heeft iemand ervaring hiermee? bij voorbaat dank, groeten, huub
  3. met photoshop kun je ze toch gewoon in perspectief zetten
  4. huub

    'leren' pookhoes

    bedankt voor t aanbod Stef, maar ik denk dat de dealer gewoon zijn afspraak moet nakomen. misschien kun je er iemand anders blij mee maken.
  5. huub

    'leren' pookhoes

    Dat klopt, ik zag die ook liggen in de etalage. maar dat was voor een 5-versnellingsbak. Ik vroeg waarom die van mij (6-versnellingsbak) dan zoveel duurder was, ze antwoordden dat ze dat ook niet wisten, alleen dan die anders was en een andere maat had. Tja, zou kunnen, ik kan dat niet beoordelen als leek. Maar het gaat nu om het verschil tussen 'leer' en nepleer, want dat verschil kan iedereen zien. Ik weet ook dat ze op internet veel goedkoper zijn, maar ik ging juist vanwege originaliteit en kwaliteit naar de merkdealer. Maar bedankt voor de reactie, ik ga ze eens bellen.
  6. huub

    'leren' pookhoes

    hoi ik heb een vraag over service van de merkdealer in Tilburg: ik had een leren pookhoes/knop besteld (6-versnellingsbak). kosten: 106 € ex btw. Best veel vond ik, maar zeiden ze, dan is het wel echt leer. Nu, na de montage bij de dealer blijkt het nepleer te zijn. Op de bon staat alleen 'knop' vermeld. Er zijn natuurlijk ergere dingen op de wereld, maar ik voel me toch een beetje genept en dat had ik niet verwacht van een merkdealer. Ik ging juist daar heen vanwege betrouwbaarheid van onderdelen. Kan ik daarmee teruggaan of is zal het weinig zin hebben?
  7. huub

    nieuwe olie zwart?

    Dank voor de reacties. De motor is inderdaad een diesel 1.9, was ik vergeten te vermelden. Dus ik hoef gelukkig mijn garagehouder nog niet te wantrouwen. Overigens heb ik net een klein verhaaltje op 'ik ben en ik rijd' gezet.
  8. huub

    nieuwe olie zwart?

    ik heb een vraag over de grote onderhoudsbeurt: de dag na de beurt zag ik dat de olie nog heel zwart was. Hij was duidelijk wel bijgevuld maar ik ben bang dat hij niet vervangen is. Of is het normaal dat de nieuwe olie meteen niet meer helder is? bvd huub
  9. ik kan misschien een passat uit 2005 kopen (nieuw model) (diesel 1.9 handgeschakeld(5), 190.000 gelopen) , maar de eigenaar schrijft (citaat): "Helaas nu een klein mankementje een lichte ruis in de versnellingsbak Deze is echter nauwelijks hoorbaar " Kan dit de voorbode van iets ernstigs zijn? Kan iemand me advies geven hierover? bvd huub
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden