Ga naar inhoud

erhan

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over erhan

  • Verjaardag 22-03-1982

Profile Information

  • Plaats
    Zuid-Holland

erhan's Achievements

0

Community reputatie

  1. Had zelf een vergelijkbaar probleem wat na verloop van tijd verergerde. Een rammel welke enigzins verdween nadat de motor op temperatuur kwam. Bij mij bleek het inderdaad 2massa vliegwiel te zijn. Ik rij nu ruim een maand en ongeveer 1.000 km. na de reparatie mee rond en nergens last meer van. Wel een tip indien het inderdaad het 2massa vliegwiel is, in Duitsland kopen bespaart je enorm veel geld. gr, Erhan
  2. Ik heb het probleem met de ESP knop opgelost. De knop zat niet goed op zijn plek . Autohold knop ook meteen nagekeken, maar dat moet ik denk ik even worden uitlezen met vagcom?
  3. Ik zal zodra ik de auto kan uitlezen kijken of dit idd. met vagcom is uitgezet? Wel vreemd om het uit te zetten terwijl de auto wel deze functie heeft? Bedankt voor de reacties.
  4. Bij mijn vorige auto had ik een vergelijkbaar probleem, dat was opgelost door deze rubbers te vervangen. Ik neem aan dat deze rubbers wel zijn te vervangen? Bedankt voor jullie snelle reacties trouwens!
  5. Het is misschien een idee om het te laten uitlijnen? of te laten controleren? Ik had michelin banden met dezelfde maten. Na ongeveer 15000 km waren de voorbanden bijna toe aan vervanging?? Achteraf bleek dat de auto uitgelijnd moest worden, terwijl aan de slijtage zelf dat niet zichtbaar was? De banden sleten veel sneller dan normaal was.
  6. Ik heb een passat 3c uit 2006. Bij drempels en slechtwegdek kraakt het enorm. Zou dit graag willen oplossen, heeft iemand enig idee waar dit aan zou kunnen liggen? Alvast bedankt voor jullie reacties.
  7. Bedankt voor jullie reacties. Ik heb het geprobeerd om het wat langer in te drukken. Maar het lampje van autohold brandt ook niet als ik het indruk. Het ESP knopje reageert eveneens niet. Zou graag gebruik willen maken van de voordelen van autohold
  8. Ik heb sinds een maand een 3c in mijn bezit. Het is een DSG met de functie autohold. Als ik op de Autohold of ESP knop druk reageren ze geen van beiden niet. De vorige eigenaar (particulier) meent dat deze altijd werkte? Ik heb de auto nog niet kunnen uitlezen, heb nog niet de benodigde spullen hiervoor. Heeft iemand misschien enig idee wat het probleem zou kunnen zijn, of waar ik zou moeten zoeken? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden