Ga naar inhoud

Bouwerge

Members+
  • Aantal items

    98
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bouwerge

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Eindhoven

Bouwerge's Achievements

1

Community reputatie

  1. Vanmorgen de auto bij Autohaas achtergelaten. Ik kreeg een fijne leen-polo voor slechts € 15,- Toen ik mijn auto aan het einde van de dag ging ophalen kreeg ik tot mijn verbazing te horen dat ik nog maar één slechte pompverstuiver had. Nadat we de hele reparatiegeschiedenis van de auto hadden nagelopen ( mooi om te zien dat elk boutje welke ooit in de auto is verwisseld in de computer staat) kwamen we tot de conclusie dat er nu 4 goede verstuivers inzitten. Ik ben een happy camper ( al kwam ik er ook achter dat mijn cylinderkop niet zou oud is als ik dacht ) Oh ja, mocht iemand nog twijfelen over een VW-dealer om te bezoeken, deze krijgt twee duimpjes omhoog.
  2. Handmatig laten regenereren? Hoe doe je dat? Ik ruik vooral wanneer hij regenereert. Is dat normaal?
  3. Donderdag neemt Autohaas mijn Passie onder handen. (Zo nu vind ik dit topic weer makkelijk terug via mijn Berichten)
  4. Het is geen video maar een wordbestand met een aantal foto's. Als je een video verwacht gaat het je tegenvallen.
  5. Ik heb drie verschillende leds in mijn Passie geprobeert. AlleMaal gaven ze vroeg of laat toch een foutmelding. Ik heb nu extra witte gloeilampjes en krijg al een lange tijd geen storingen meer. Sinds kort heb ik ook witte h7's voor de bochtenverlichting gekocht. Is beter dan een gele gloed iedere bocht.
  6. Tja... Dat kleurverschil hou je tot je twee nieuwe lampen monteert. Wel balen... Als je een pm stuurt met je email, kan ik je de ruwe versie van de how-to alvast sturen.
  7. Ik ben bijn klaar met mijn how-to.... Voor het vervangen van orgineel xenon. Je vervangt altijd 2 lampen. Ik was voor een paarmerk lampen 120 euro lichter.
  8. Bouwerge

    Zwarte Grill

    Ook dit topic ga ik vanaf nu maar even volgen.
  9. Ik had in Duitsland voor het laatst getankt. Het was dus technische gezien Duitse Diesel.
  10. Bouwerge

    Vlokken in diesel

    Het afgelopen weekend ben ik in Tsjechie geweest. Leuk, maar ook erg koud. Het was 's nachts -25/-30 en daar kan mijn Passie toch niet zo goed tegen (ik trouwens ook niet). Na 3 koude nachten startte hij niet meer. Een lokale garagist heeft mijn accu even omgewisseld voor een volle (het schijnt beter te zijn dan de startkabels gebruiken ???). Nadat de auto met moeite weer tot leven was gekomen, heeft hij mijn lege accu er weer in geplaatst. Stationair liep de auto prima, maar toen we de berg afreden begon de motor te stotteren (er zijn al twee verstuivers vervangen... en ik zag de bui al hangen). Uiteindelijk kwam de auto in een noodloop (gloeispiraal bleef knipperen en hij kwam niet meer boven de 2000tpm). Toch maar even terug naar de garagist. Deze dacht dat het brandstoffilter mogelijk verstopt was door parafinevlokken. In Tsjechie schijnt iedereen een additief in zijn Diesel te gooien waardoor deze vlokken niet bij -20 ontstaan maar pas bij -40. Ik had nog nooit van deze toevoeging gehoord. Sterker ik dacht dat Diesel ook niet zo snel "bevroor". Het advies was om de auto langere tijd warm te laten lopen (60 min.) en vervolgens naar de dealer te gaan voor een nieuw filter. Het eerste heb ik gedaan en toen ik daarna zonder problemen 30km naar de dealer had gereden, ben ik verder naar huis gegaan en heb ik geen problemen meer gehad. Wat zijn jullie ervaringen? Zouden jullie het brandstoffilter alsnog vervangen?
  11. Bouwerge

    Terughaal actie 23K2

    Ik maak met alle plezier een foto van de huidige situatie "NA". De auto rijdt ineens veel beter..
  12. Ik heb een briefje gehad... Maar volgens sommigen van dit forum is het slechts een promotiestunt.... viewtopic.php?f=186&t=43393
  13. Bouwerge

    Terughaal actie 23K2

    Je hebt mijn ogen geopend. Wat briljant! Ik kan me overigens wel leukere manieren bedenken om me in de watten te leggen. Zouden ze bij PON wel goed nagedacht hebben over de juridische implicaties van een dergelijke brief? Er wordt immers min of meer toegegeven dat je auto spontaan in de brand kan gaan..... Maar goed, het was dus volgens jou gewoon een reclamestunt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden