Ga naar inhoud

impalacoupe_67

Members+
  • Aantal items

    1356
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door impalacoupe_67

  1. Jezus Marcel, jij hebt ook altijd wat met je auto. Volgens mij issie je niet gegund . In ieder geval had je wel wat mazzel dat je idd niet op de snelweg reed.
  2. impalacoupe_67

    Car wrap

    Het schijnt dat ze in Duitsland de taxi's ook altijd doen, omdat het idd makkelijk verwijderbaar is. Ik denk dat je eens bij reclame bureaus moet informeren.
  3. Gok dat niemand ervaring met dit bedrijft heeft of enigszins kent, anders had er al iemand gereageerd
  4. Het chippen van een motor zonder turbo heeft erg weinig verschil. Het vermogenwinst staat niet in verhouding met de kosten, dus zou die paar honderd voor een andere mod reserveren
  5. Hij is al gechipt, Alle. Maar mijn advies idd ook doorrijden, met die km.st. issie net ingereden
  6. Hou wel in de gaten dat de 3bg voor altijd wat hoger ligt dan achter. Het hoeft dus niet te betekenen dat je veren aan vervanging toe zijn.
  7. He Bart, is mijn ouwe tuut dit, nog steeds tevreden hoop ik, ik mis 'm nog steeds. Wat jij zegt klopt wel, alleen heeft een 4- motion minder ruimte achter vanwege de 4 wiel aandrijving. Ik zou goed informeren en ook rekening houden met de toekomstige verlaging. Wel mooie wielen trouwen. Suc6 verder.
  8. Is dit niet wat voor je, staat volgens mij ook mooi onder een antracietkleur. viewtopic.php?f=113&t=38822
  9. Ik weet het niet zeker, dus vandaar dat ik het ff opper
  10. Volgens mij heeft een 2.3 V5 een vacuumsysteem. Zou het daar niet mee te maken kunnen hebben?
  11. Kijk, ze zijn er nog wel, garages die service verlenen
  12. Zijn zelf niet op te knappen. Ik zou het forum in de gaten houden voor 2e handsjes. ook worden ze regelmatig op e-bay en marktplaats aangeboden.
  13. Ik vind de lichtopbrengst wel heel erg weinig
  14. Zeker een zielig plaatje zeg. @Jeroen. Heb er de afgelopen week een paar honderd km mee gereden, en het rijd zalig en ontspannen. Beter dan de Fireblade.
  15. De Harley's die wel sleutelaars zijn, zijn zoals Johan als zei de oude evo blokken, en die motoren kun je iid nog relatief goedkoop aanschaffen, voor de modernere zit je toch al gauw rond de 10 a 12 dznd euro. Ik vond en vind dit een zeer mooi alternatief. En Erik, ik ben ook niet van plan om er zolang op te rijden hoor . Na een jaar of 5 gaat het toch weer kriebelen voor wat nieuws
  16. @Groovejunk; Dat valt wel mee, je hoort me al van een paar honderd meter aankomen @jteam; theoretisch zijn er in oktober ook nog wel mooie motordagen, en het wordt iid meer poetsen dan de passat met al dat chrome @Blackpassat en The Master; Ik vind het idd leuk om dit soort meetings af te struinen, en een Harley is zeker the one and only, maar een Harley in deze prijsklasse is niet te vinden in de stijle die ik mooi vind, en dit was een mooi alternatief aangezien ik totaal niet technisch aangelegd ben. @The Master; hoezo is deze motor niet van goede kwaliteit?
  17. Dank jullie voor de leuke reacties
  18. @bootje-ronald; Het valt op zich wel mee qua wennen. Het is een zware fiets, maar hij laat zich gemoedelijk berijden, en in de bochten was het alleen ff anders, maar dat heb je zo door. Met de Blade reed ik niet meer zo veel, omdat ik er gewoon verkreukeld af kwam, zeker als mijn vrouw ook mee ging. Gisteren een blokje om met haar achterop, en ik gok dat ze nu vaker mee wil @Ydwer Nee, Rene heeft er geen 1, maar zou die wel willen. Hij is net vader geworden en verhuisd, dus dat zal er voorlopig niet inzitten.
  19. Gelukkig heeft smaak niets met leeftijd te maken
  20. Ik heb 2 jaar lang een 18T gehad, probleemloos. Je moet alleen zorgen dat je de onderhoudsinterval voor de olie terug laat zetten naar 10000 km, en geen longlife olie gebruiken. Dit in acht nemend is het een probleemloze motor, mijn ervaring althans.
  21. iid , ik was al lid van het motorforum
  22. Hier mijn nieuwe aanwinst, ter vervanging van de passat Het is een Suzuki Intruder 1500 LS uit 2001 met 14700 km op de teller. Ik heb hem vandaag opgehaald, en met een big smile thuis gekomen. Wat is dit een heerlijke machine. Ik heb mijn Honda Fireblade ingeruild omdat ik er totaal geen plezier meer aan beleefde (je wordt een daagie ouder pappa ) Ik hoop dat ik er net zo prbleemloos mee zal rijden als de Blade. Er hoeft in ieder geval niets gecustomised te worden, want hij is wat mij betreft af.
  23. Volgens mij kwam de mijne daar ook vandaan. Is niet zo heel mooi, is gewoon kunststof met glimmend laagje
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden