Ga naar inhoud

bucky

Members+
  • Aantal items

    125
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bucky

  1. 2014 is nog ver weg, dat model veranderd nog twintig keer
  2. verdorie hé, mijne juist besteld, dedju toch.
  3. Bij Phlips in Wijnegem ? http://www.autophlips.com/page.asp?DocID=106194 Hier ga ik altijd heen, die hebben veel onderdelen, nieuw en 2de hands
  4. Om even alle misverstanden uit de lucht te krijgen Ik heb momenteel nog de C3 waar ik mee rond rijd, maar vanaf 1 augustus heb ik wederom een nieuwe passat avant. Hij is heel kompleet, en heb hem met beige interieur en mokka dashboard besteld. de voetmatten zijn zwart. Nu heb je voor dit model ook Zebrano inlegplaatjes voor het dashboard en de deuren. Die heb ik echter niet besteld. Nu dacht ik, kan ik dat zelf inbouwen ??? Hoe begin ik er aan.... Met die airbagtoestanden en al die metertjes in je dashboard, durf ik precies er niet goed aan beginnen, daar ik er niet veel van ken. Jullie zijn er veel meer van op de hoogte heb ik hier al dikwijls gemerkt. Daarom graag jullie raad hierover. Misschien heeft er iemand wel een handleiding hierover geschreven of een youtube filmpje gemaakt :-)
  5. Zou het moeilijk zijn om deze zelf in te bouwen in de nieuwe Passat Avant ?
  6. Alle merken schakelen van gewone achterlichten allemaal over op Led's, de passat is juist andersom. Heb de nieuwe in bestelling, maar vind het toch spijtig dat ie niet standaard die Led lichten heeft zoals vroeger. vond ik er juist altijd zo mooi aan en leuk om achter een andere Passat te rijden
  7. bucky

    Hoe lang duurt het ?

    ik heb idd een nieuwe besteld, daarom dacht ik, hoe lang die arbeiders er zo overdoen, van niets, tot ie van de band rolt. @fopperr, wees gerust, zelf begin ik er niet aan, komt ni goed denk ik...
  8. bucky

    Hoe lang duurt het ?

    Ik was zo eens aan het denken, hoe lang duurt het om een Passat Avant in elkaar te knutselen. Van nul tot ie klaar is ?
  9. Aleee, zo ne goeie GPS en geen enkele manier om dat over te zetten ???? Straf straf ....
  10. Okay, het is zover. Mijn nieuwe auto is besteld. Ik zou dus stilletjes aan willen weten hoe ik mijn favorieten zou kunnen overzetten van mijn 510 naar zijn kleiner broertje de 315. Niet van 510 naar 510 dus. Kan dit op een simpele manier via de SD kaart ? PS, ik ken er allemaal geen BAL van Thkx guys !!!
  11. man man man, ik hoor het donderen in Keulen, tegen dat het zover is, zal ik jullie hulp inroepen denk ik
  12. Heeft iemand een idee, of het mogelijk is via de SD kaart, om je Favoriete bestemmingen overzetten naar nieuwe RNS 510 ? Ik vrees van niet, maar vind er ook niets over terug.
  13. @ Raphael: De amarok vind je op de configurator van de bedrijfsvoertuigen, lichte vracht, begrijp je ?
  14. ik heb precies ergens gelezen dat er zelfs een verlengde versie van komt, zoiets als nissan quasquai +2
  15. Ik heb gezien op de VW-site in België en Duitsland dat de Tiguan configurator er is af gehaald. Meestal is dat een teken aan de wand dat er een nieuw model gaat uitkomen. Heeft iemand een roddel gehoord ?
  16. bucky

    VW Amarok

    boing boing boing
  17. bucky

    VW Amarok

    Hoe meer ik er naar kijk, hoe zotter ik er van wordt ! zot hé ?
  18. bucky

    VW Amarok

    Dan zal je nog wel een jaartje geduld moeten hebben vrees ik, mijn passat zal nog 70.000 km moeten meegaan ! Maar als .... dan zijn jullie meer dan welkom
  19. ja, wat moet ik daar op zeggen ? Bangelijken bak zeker !
  20. bucky

    VW Amarok

    Ik ben vorige week naar de Belgische invoerder geweest, want ik had gehoord dat de Amarok er stond. En ja hoor, hij stond er te stralen in de Highline uitvoering. Zijn er nog zotten die er zo weg van zijn als ik ? Vroeger reed ik met een Defender, maar nu ben ik als VW liefhebber toch wel verkocht aan deze pick-up. Ik hoop dat ik mijn baas kan overtuigen om volgende bedrijfswagen te kiezen voor deze mooie Amarok. Nog liefhebbers ?
  21. Kan ik dit eigenlijk nadien nog laten inbouwen ? Mijn RNS heeft geen BT en ik werk ook met een BB9000. Mijn collega op het werk heeft hem ook en het werkt perfect hoor ? Wat zou deze inbouw kosten ?
  22. Ook in België is de configurator nu online !
  23. mercikes ! k wist niet dat het zo simpel was.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden