Ga naar inhoud

kokop

Members+
  • Aantal items

    205
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kokop

  • Verjaardag 11-09-1987

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Helmond
  • Naam
    Fatih

Overige

  • Vagcom
    Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

kokop's Achievements

2

Community reputatie

  1. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Ik heb vandaag de passat verkocht aan export. Heb ook gewoon verteld dat de auto in noodloop gaat. Althans laatste dagen maakte de turbo ook een huilend geluid. En dit heb ik ook doorgegeven aan de koper. Ik bedank hierbij iedereen voor de hulp en tips. Ik blijf niet weg van de forum kom regelmatig kijken. Ik wens ook iedereen de beste voor dit jaar.
  2. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Maar kom je daar makkelijk bij? Of is het vrij lastig?
  3. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Is de doos die op de turbo zit te vervangen moeilijk? Of kan je er redelijk makkelijk bij?
  4. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Vacuumdoos heb ik vervangen door een 2dehands exemplaar. Het kan natuurlijk ook zijn dat die ook kapot is. En als het de turbo is verkoop ik de auto gewoon aan export.
  5. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    De auto is vandaag origineel gemaakt door vagtechniek. Helaas is mijn extra vermogen weg maar ik heb niet meer in de noodloop gekregen dat is dan weer de voordeel. WIllem de turbo is vervangen door een OEM nieuwe Garret Honeywell geleverd door turbo's hoet. Ik heb 2 logjes gemaakt zonet echter ik zie dat de turbo weer naar 2601 bar schiet. Zie hieronder 2 logs 1ste log 19-11-2015.xls 2de log 19-11-2015.xls
  6. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Ik hoop niet dat dat het geval is. Ik ben ook niet een rustige rijder. Kijken wat eruit komt morgen bij vagtechniek
  7. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Maar tot de laatste dagen heb ik geen problemen gehad? Ik heb natuurlijk het liefst dat de auto gechipt blijft want vindt het zonde om de chip wegtelaten. Liefst aangepast maar zoals ik zeg wil er niet veel geld meer insteken om de software aan te passen
  8. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Ik heb voor morgen een afspraak staan bij vagtechniek om de originele software er op te laten zetten. Hopelijk gaat hij dan niet meer in noodloop of in iedergeval veel later in noodloop dan nu.
  9. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Het is een boschpomp. Ik heb er eigenlijk niet een goed gevoel bij gehad. Wil niet zeggen dat hij natuurlijk kapot is maar puur op gevoel. Ik zal morgen vagtechniek eens bellen en kijken naar de mogelijkheden voordat ik hem tekoop zet.
  10. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Wat zou er gebeuren als ik de auto weer origineel maak? Gaat hij dan weer in noodloop? Want heb niet echt zin om er meer geld in te steken.
  11. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Hij is getuned nadat ik nieuwe verstuivers heb. Hij is vorig jaar in mei getuned. Voor de tuning is er ook nog een nieuwe turbo gemonteerd. Kan dit ook komen door tandempomp? Hier zit namelijk geen originele in.
  12. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    En bij deze de log zonder noodloop meest recent.xls
  13. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Ik heb zojuist de kleppenblok vervangen door een 2dehands exemplaar. Hij lijkt beter te zijn als de oude maar heb bij de eerste log weer noodloop gehad. Foutcode gewist en nog een keer geprobeerd dit keer zonder noodloop. Hier post ik de logje met noodloop. En bij de nieuwe reactie log zonder noodloop. passat 3c 2.0tdi nieuwe.xls
  14. kokop

    2.0 Tdi noodloop bkp

    Klopt maar ik dacht misschien heb je hierook verschillen in. Ik zie ook dat zowel 1.9tdi als 2.0 zelfde hebben.. ik zal eens morgen nnp bellen en anders ga ik via de sloop halen. Nadat ik hem vervangen heb zal ik nog een logje maken. Bedankt voor de info.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden