Ga naar inhoud

Wim-Netten

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Wim-Netten

Profile Information

  • Plaats
    Boxtel

Wim-Netten's Achievements

3

Community reputatie

1

Community Answers

  1. Wim-Netten

    Startprobleem

    Heren, het probleem is inmiddels opgelost. Het bleek toch de accu te zijn tot nu toe. ANWB erbij gehaald toen de auto niet startte. Die teste de accu, en die bleek maar halve capaciteit te hebben. Nadat een nieuwe accu geplaatst is heb ik, tot nu toe, geen problemen meer gehad. Bedankt voor het meedenken! Groetjes Wim Netten
  2. Wim-Netten

    Startprobleem

    Heren, als het vriest en koud is heb ik helemaal geen problemen met starten. Het lijkt mij dat het dan de startmotor niet kan zijn, toch? Vanmiddag had mijn vrouw hetzelfde probleem. Ze kreeg de auto niet aan de praat en belde dat de accu leeg was. Toen ik daar kwam merkte ik dat het koppelingspedaal helemaal onderin bijna op de bodem zat. De startmotor gooide de motor niet aan. Nadat ik de ANWB gebeld had dacht ik, ik probeer nog eens. Nadat ik het koppelingspedaal met mijn voet voorzichtig omhoog getrokken had. Duwde ik het pedaal naar beneden en veerde het weer op en neer. Toen ik daarna starte kwam de motor weer (langzaam) op gang. Nu vraag ik me af hoe het kan dat dit pedaal onderin is blijven hangen? En wat dit voor invloed kan hebben op het starten? Groetjes Wim Netten
  3. Wim-Netten

    Startprobleem

    Heren met kennis van technische problemen. Mijn naam is Wim Netten en ik ben al enkele jaren lid van het forum. Gelukkig heb ik tot nu toe bijna geen gebruik hoeven maken hiervan. Ik ben in het bezit van een Passat van 2008 met bijna 200.000 km op de teller. Nu heb ik echter een probleem bij het starten met warme motor. De accu is 100% want in de koude ochtend gloei ik de diesel voor en start de motor keurig. Als ik echter ergens even moet zijn en na vijf of toptien minuten weer start gooit de startmotor de motorkrans langzaam rond. Na enkele seconden start de auto wel maar er branden dan op het dashbord enkele lampjes. Deze gaan na ongeveer een minuut weer uit. Ook het lampje van de cruise controle gaat dan wel eens spontaan aan, terwijl de cruise controle uit staat. Wie denkt te weten wat het probleem is? Bij voorbaat mijn hartelijke dank, Wim Netten Boxtel
  4. Heren, ik heb net een ingevoerde Passat gekocht. Hier zit echter een Duits instructie boekje bij. Kan ik ergens de 3.1 bediening Passat downloaden? Bedankt voor reacties..
  5. Wim-Netten

    irritant getik

    Beste Barry, bedankt voor jou reactie. Maar het probleem ligt zeker in de richtingaanwijzer. Als de auto op cruise controle rijd en ik geef naar rechts richting aan dan houd de motor ineens in. Hij gooit dan de cruise controle eruit. Groetjes Wim.
  6. Wim-Netten

    irritant getik

    Sorry, ik had misschien even wat duidelijker moeten zijn. Het gaat dus om de knipperlicht schakelaar aan het stuurhuis. Ik begrijp dat het stuur er dan af moet?
  7. Wim-Netten

    irritant getik

    Heren, kan iemand mij vertellen hoe ik deze schakelaar kan vervangen?
  8. Beste Roads, ik heb je uitleg voor het vervangen van de distributieriem gelezen. Mooi stuk met goede foto's. Ik mis echter het laatste gedeelte betreffende het gedeelte van het daadwerkelijk vervangen van de riem. Kan ik dat nog ergens vinden? Bedankt..
  9. De homokineethoes van mijn Passat is kapot. Kan iemand mij vertellen hoe ik de buitenste homokineethoes kan vervangen?
  10. Als ik de Service melding reset, start de boordcomputer dan weer automatisch bij 0 km met het controleren van de olie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden