Ga naar inhoud

Scallie

Members
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Scallie

Profile Information

  • Plaats
    Boxmeer

Scallie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik kon van de 3BG niet zo snel vinden hoe ik het deurpaneel van de voordeur moest verwijderen. Op youtube hier wel een filmpje over gevonden. Voor diegene die het ook nodig hebben: http://youtu.be/VrAXH4dVH-U
  2. Kreeg VAGCOM 3.11 niet aan het draaien op mijn nieuwe laptop (W7 64 Bit). Ben dus maar even naar de garage gegaan om de auto uit te laten lezen. Bleek een sensor even gehapert te hebben. De boel is gereset en de storing is tot nu toe niet nog niet terug gekomen.
  3. Auto is van 2002 zal toch geen garantie meer opzitten? Kom niet zo graag bij de volkswagen dealer, doet meteen zo'n pijn in de portemonnee. Niemand die kan vertellen hoe ik de bobine verwijder en welke bobine ik het best kan aanschaffen?
  4. Scallie

    Bobine vervangen

    Hallo, Mijn motormanagment lampje is gaan branden en ik vermoed dat er weer een bobine vervangen moet worden. Ik heb dit al een keer eerder gehad, met dezelfde symptomen. Dit koste toen €112,- bij de garage. Nu zie ik dat een bobine via internet ongeveer €35,- kost en het lijkt me dat ik dit wel zelf moet kunnen. Zijn er nog dingen waar ik op moet letten bij het vervangen van de bobine. Kan ik deze gewoon recht omhoog trekken of moet je ze eerst draaien of iets dergelijks? Ik zie ik op internet diverse merken voorbij komen o.a. Beru en Bosch. Welk merk is het beste? Het gaat overigens over een Volkswagen Passat Variant (3B6) | 2000.11-2005.08 - 2.0 Motor: 1984ccm 130pk : ALT (1e registratie: 2002-11-29). Bij voorbaat dank.
  5. Ok, dus het lag niet aan mijn ogen. Dan er maar aan wennen. Scheelt me weer bellen en mailen met de leverancier.
  6. Ok, bedankt voor de moeite. Dan zal het toch wel goed zijn. Had ik toch voor een afneembare moeten gaan denk ik.
  7. Ik heb een trekhaak van brink (thule) onder mijn passat 3BG variant gebouwd. Nu vind ik dat de haak nogal ver van de bumper zit. Een trekhaak is al niet mooi, maar zo wordt het zeker niet mooier. Nu heb ik het idee dat ik een verkeerde haak geleverd heb gekregen. Kan iemand die een brink trekhaak heeft de afstand tussen de bumper een de knop van de trekhaak meten? Bij mij is dit 8,5cm. Zie ook afbeelding. (let niet op de vuiligheid )
  8. Ik heb het inmiddels gelezen bij gerrit speek. Nog geen tijd gehad om het te proberen. Hoop dat ik er morgen aan toe kom. Ik laat nog weten of het geholpen heeft. Alvast bedankt.
  9. Kan ik die met vag-com uitlezen? Want daar heb ik alleen een probleem met mijn airco gevonden.
  10. Je bedoeld de hele kabelboom met bobines en al Dan wordt het nog een duur geintje
  11. Koud of warm maakt bij mij niet uit. Het vermogen valt ook niet echt weg. Hij hapert heel kort.
  12. Hij loopt op benzine. Ik heb me inderdaad nog niet voorgesteld Ik lees al wel een hele tijd mee, maar posten doe ik niet zo veel.
  13. Bij het uitlezen kwam ik onderstaande fout tegen. Address 08 ------------------------------------------------------- Controller: 3B1 907 044 J Component: CLIMATRONIC B5GP 0006 Coding: 17010 Shop #: WSC 05311 2 Faults Found: 01271 - Positioning Motor for Temperature Flap (V68) 37-10 - Faulty - Intermittent 01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) 37-00 - Faulty Heeft dit met de airco te maken en heeft iemand een idee wat het gaat kosten om te maken ?
  14. Bij het optrekken stottert mijn motor sinds kort 1 a 2x. Het gaat om een passat 2.0 96kW. Inhouden doet hij verder niet. Met vag-com geen fouten gevonden. Iemand een idee wat hier aan de hand kan zijn
  15. Hoeveel heeft die rib je gekost ? Ik ben ook op zoek naar zo'n wielen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden