Ga naar inhoud

sebmar

Members+
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sebmar

  1. Hoi, ik heb sinds gisteren m'n nieuwe passat variant highline business r, en deze heeft een variabele laadvloer welke ik momenteel in de hoogste stand heb staan. Hieronder zit echter de reservewielbak (met daarin een helix subwoofer/soundsystem) maar geen extra 'bodem'. Dit had ik.in de vorige auto (octavia combi) wel, en daar bewaarde ik bepaalde spullen welke ik niet iedere dag nodig had. Weet iemand of zo'n dubbele bodem ook beschikbaar is voor de B8?

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  2. inderdaad, hoop ze ook niet nodig te hebben,

     

    Heb vandaag met mijn wielen in verschillende hoeken de afstand tussen velg/band en veerpoot en wielboog gecontroleerd en sneeuwkettingen van Maggi (power 8 no stop evoltution... Marketing?, mwaahhh) gekocht. Deze hebben aan de achterzijde van het wiel 8mm nodig, en ik heb 17 dus dit moet kunnen. Ga het van de week even checken (als het droog is...)

     

    Wordt vervolgd...

  3. Ha allemaal,

     

    na 40.000 probleemloze kilometers staat de eerste wintersport voor de boeg, en daarmee rijst de volgende vraag:

    Volgens de VW-dealer kunnen er geen sneeuwkettingen onder bovengenoemde velgen omdat er te weinig ruimte tussen achterzijde velg en veerpoot zou zijn. De VW-dealer zei me dat er wel mensen zijn die het doen, maar dat er kans is op schade. Verder kon hij me niet vertellen welke kettingen zouden passen.

    De spike-spider en soortgenoten wil ik (nog) niet meteen proberen, want ik vind die nogal duur gezien de looptijd (2 jaar oftewel 3-4 wintersportreizen...) van het leasecontract. Verder wil ik op zich die nieuwe michelin easygrip kunstof kettingen wel proberen maar ik weet niet of die wel passen..

    Iemand ervaring met bovenstaand 'probleem'?

     

    Alvast bedankt en gegroet!

  4. Das mooi balen, die inbraken om je van een rns510 af te helpen.. Nu begrijp ik denk ik een beetje waarom het lease bedrag onevenredig omhoog schoot bij het aanvinken van deze optie...

    Zou een 'auschtausch system' zoals zo'n Zenec ook zo diefstal gevoelig zijn?

     

    Trouwens, ik heb nog een rns 510 in de aanbieding, kon ik voor vrij weinig kopen, was van de vrachtwagen gevallen zeiden ze... :evil::embarassed:

  5. Hoi

     

    ik ben benieuwd wat de ervaringen zijn met vervangende H7 halogeenlampen. Welke lampen zijn aan te bevelen, zonder Xenon in te bouwen? Ik heb eea gehoord over philips power2night gt150 en philips extreme power lampen, maar is er iemand die ervaring heeft met deze lampen? Ik hoorde dat de standaard koplampen niet echt heel veel licht bieden, dus ben een beetje aan het rondkijken voor andere lampen.

  6. Allemaal bedankt! Heb inmiddels de quick detailing kit, en de paintcleaner en de polish besteld. Ook nog een wheel cleaner en wat ander spul. Ben er dus als het goed is helemaal klaar voor, nu nog wachten op de auto! Volgens de dealert krijgen ze hem week 13, en aangezien mijn huidige leasecontract al verlopen is hoop ik hem zsm te krijgen!

     

    De kinderkamer is er klaar voor :lol:

  7. Ha allen,

     

    ik heb al eea gelezen over het wassen, poetsen, kleien, vertroetelen, inwrijven, uitwrijven, detailen en liefkozen van de geliefde passat's, maar wat volstaat bij een nieuwe passat?

     

    Ik verwacht over twee/drie weken mijn nieuwe reflexzilvere variant 140 pk TDI CF,(met dynamic en 17'' monte carlo's) en wil deze dan meteen gaan vertroetelen, laten weten dat ie welkom is zeg maar :P

     

    Nu heb ik reeds NXT-carwash, NXT-wax en aplicatorpads/washmitt/watermagnet en microfiber doeken van meguiars klaarliggen, maar ik ben er eigenlijk vanuit gegaan dat kleien en polishen nog niet nodig is... Er horen toch ook nog geen swirls ed in de lak te zitten? De auto is nieuw! Ik wil hem grondig wassen, en dan in de nxt-wax zetten.

     

    Is dit voldoende of denken jullie dat 'the full deal' toch aan te bevelen is?

     

    Greetz, Sebastiaan

  8. Als het goed is word mijn nieuwe 2.0 TDI 140 pk Comfortline komende week (week 11) geboren.. Volgens de dealer staat ie week 13 ter beschikking!

    Kan bijna niet wachten, en lijk wel een klein kind, haha... Ben mijn V50 een beetje zat aan het worden nu ik zo tegen het einde aan loop...

  9. Ha allemaal,

     

    mijn Passat Variant 103Kw TDI (Comfortline) is inmiddels besteld, en ik zit een beetje te zoeken naar een mooi inbouwnavi-radio systeem. Is er iemand die ervaring heeft met dit navi-audio systeem van Zenec? (ZE-MC2000--and--ZE-NA2000) Naar verluid is het plug en play, maar ik ben alleen benieuwd naar de ervaringen mbt gebruik en uiterlijk etc.

     

    groeten!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden