Ga naar inhoud

hutspot

Members+
  • Aantal items

    599
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hutspot

  1. Hoi Pieter, Ik heb enkele jaren terug een gebruikte sleutel bijbesteld, omdat er een weg was. Bij VAGtechniek hebben ze een nieuwe transponder geplaatst en daarna ingeleerd. Je moet wel met de auto bij ze langs in Nuenen en enkele uren geduld hebben. Bel ze en vraag naar Lucas. Werkt fantastisch. De oorspronkelijke sleutel is bij opruimen weer gevonden, maar de auto is verkocht. Je kunt hem voor 25 euro incl. verzendkosten overnemen. Het plastic sleutelplaatje voor de noodsleutel is overal te koop en door een slotenmaker eenvoudig in vorm te krijgen. Met een dremel en een beetje handigheid kun je het zelf ook. Ik heb het nooit gedaan, want wanneer heb je de noodsleutel nu nodig?
  2. hutspot

    Momentsleutel kopen

    Ik zag ze net weer in het vak liggen bij Lidl voor 18 euro. Ik heb er zelf al enkele jaren een die het prima doet en op de zelfde kracht knikt als die dure Gedore van mijn schoonvader
  3. Ik wou dat ik zo'n stoep had (natuurlijk inclusief auto's)
  4. Bij mij is deze week op grond van dezelfde klachten de dubbele plaatkoppeling vervangen. Onderdelen 60 % coulance, arbeidstijd volledig in rekening gebracht. Bij elkaar toch bijna 800 euro. Km-stand 75.000 km. Volgens dealer komt dit vaker voor.
  5. Mijne is van januari 2009 en heeft hetzelfde
  6. Het schakelaartje kost 20 tot 30 euro extra. Wordt toch wel een dure grap
  7. hutspot

    tanken

    Auto's die oorspronkelijk ontworpen zijn voor linksrijdende landen hebben de vulopening links, dus bijvoorbeeld de kleine Fords (Engeland) en de Japanners. Die aanduiding op het dashboard heb ik nog nooit opgemerkt. Ik zie al een nieuwe topic aankomen. Plaats foto's van elke brandstofmeter die je tegengekomen bent.
  8. hutspot

    Passat on fire

    Schokkende foto's, maar ik mis het onderschrift. Waar? Wanneer? Situatie? Afloop?
  9. https://www.dectane.de/product_info.php ... 07d907e95e € 199 + verzendkosten
  10. Als je de sterretjes ziet staan *, **, *** zie je dat dit de situatie is voor verschillende bouwjaren. Hij wordt dus maar op een zekering aangesloten.
  11. hutspot

    Enquête

    Ik ben benieuwd naar het vervolgonderzoek, want dit is wel erg mager
  12. hutspot

    Xenon en APK

    Enkele jaren geleden moest er voor de APK bij de toepassing van Xenon ruitensproeiers op de koplampen zitten en automatische hoogteverstelling van de koplampen. Volgens een collega van mij zijn deze eisen vervallen. Wie weet hier meer van?
  13. Klinkt logisch, alleen heb ik nooit een Oost-Europa gehad. Ik ga het toch proberen. In ieder geval dank voor de uitleg.
  14. Ik heb een RNS510 met firmware 2680. Deze werkt al tijden zonder problemen. Ik heb de originele kaarten van versie 8 geladen en de landnamen zijn plotseling Oost-Europees (Holandija, Germanija enz.) Verder werkt alles naar behoren. Wie weet wat er mis is en wat ik daaraan moet doen?
  15. Ik heb dat ook gehad. Ik heb het dashboardkastje gedemonteerd en vervolgens de klep op de lijmnaad met een scherp zakmes losgemaakt. Binnenin een afgebroken pennetje vervangen door een kleine zelftapper en de boel weer dichtgelijmd. Heeft daarna jarenlang weer feilloos gewerkt. En dat alleen, omdat de dealer het klepje niet los kon leveren.
  16. Een demo-auto staat in de regel al op kenteken, dus dan heeft wachten geen zin. Verder zou ik bij aflevering en tenaamstelling na half november wachten op het nieuwe jaar, maar anders geen voorbehoud hebben. Zo doen leasemaatschappijen het ook.
  17. Gevonden: http://www.kipp-ccs.com/english/integra ... gtypen.htm
  18. Webasto leverde een passend bagagemanagementsysteem van Kipp op maat. Ik heb dat in mijn Passat zitten. Op de website van Webasto kan ik het helaas niet terugvinden, maar misschien helpt een telefoontje?
  19. hutspot

    Afneembare trekhaak 3C

    Ik heb ook een afneembare trekhaak (Bosal). Daar zit een bijna niet zichtbare oog aan de dwarsbalk voor de losbreekinrichting
  20. Beste Mark, stel wat heldere vragen en je krijgt antwoorden waar je iets mee kunt. Bijvoorbeeld: Wat verwacht je van de autoverkoper, voordat je de reis gaat ondernemen? Is het dealerschap een garantie voor eerlijkheid? Kan een onafhankelijke garage dezelfde of betere service bieden dan de dealer? (Ik ken een vijftal garages in de regio die dat meer dan waar maken) Kan de dealer je behalve de prijs aan het einde van het lijstje je meer vertellen (bijvoorbeeld besparingen bij aanschaf door latere montage, onderhoudskosten enz.? En zo zijn er vast meer prikkelende vragen te bedenken. Groet van Bert aka hutspot, in het werk onderzoeker in een heel ander gebied
  21. Ik weet niet of dit te vertrouwen is, maar in een nieuwere advertentie van dezelfde aanbieder vraagt hij 480
  22. Dat hangt van de firmware af. De 1100-serie kan maximaal 2 GB aan, de latere tot 32 GB
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden