Ga naar inhoud

Dannydude1.8t

Members+
  • Aantal items

    694
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dannydude1.8t

  1. Dat is wel een hele optimistische actieradius! die van mij loopt wel eens op tot de 650km maar 820km heeft hij nog nooit aangegeven, hoe zuinig ik ook rij. waar zit je nu op?
  2. Nette oplossing William! Nu maar hopen dat het euvel weg blijft.
  3. Vervelend man! Hoe kan die slang nou weer los raken? en dat netjes oplossen voor hun, is dat codetaal voor het is onze fout en we zullen het maken? (een soort van excuus) Ik mag het hopen van wel. Succes ermee iig!
  4. Dannydude1.8t

    welke velg?

    Ik zou voor velg 1 gaan. Niks geen generatiekloof of iets dergelijks is mijn mening. ze staan gewoon super onder een BG!! (foto Jee) Als je in de beginpost de BBS van de A6 had gedaan dan was dat zeker mijn keuze geweest. vooral met de chromerand en antraciete hart! Maar ja daar bestaat de keus (nog) niet uit....
  5. Hmm daar ben ik ook wel benieuwd naar..... als je nu met goede argumenten komt ipv "die jongen heeft er echt verstand van" of iets meer zekerheid in je tekst gooit, anders dan te zeggen "dat is volgens mij langer dan een JD of chipmeister" Het is niet dat ik je niet wil geloven maar erg overtuigend ben je niet. (sorry dat ik het zo moet zeggen) overigens kan je al 15 jaar in het vak zitten maar als je in die 15 jaar 50 autos chipt is dat ook te verwaarlozen. Ik bedoel maar ervaring wordt niet altijd gemeten in jaren...
  6. Ziet er goed uit! is er ook een mogelijkheid om dit te doen op de variant voor de 3BG dus de NC2040?
  7. Juist de speakers zitten inderdaad vast met popnageles. Die krijg je er wel makkelijk uit maar ze hebben dan ook weer een onconventionele maat gebruikt om ze vast te zetten. Bij mij gingen er 5.5mm popnagels in om ze weer vast te maken. Al met al is het een erg simpel klusje en zoveel kan er niet kapot: Deurpanelen eraf zoals beschreven in het KB (let op het deurslot en het lampje aan de onderzijde) vervolgens stekker uit de speaker halen, speaker losmaken; nieuwe erin schuiven; weer vastpoppen (of op een andere manier bevestigen; stekker erin; deurpaneel terug en klaar is kees! succes!
  8. Klinkt heel goed. en voor dat geld kan je er natuurlijk geen bult over vallen. Heerlijk zo'n hoog koppel
  9. Dannydude1.8t

    ruiten tinten

    Hier in Nederland is dat ook verboden
  10. Dannydude1.8t

    ruiten tinten

    Als het goed is hoef je de puntjes niet aan te drukken hoor. Na een tijdje trekt dat vanzelf weg als het goed droogt. € 220 is op zich een mooie prijs. Ik was ongeveer €300 kwijt voor alle ruiten behalve de voorruit met een tint van 70%. Heb je er wel rekening mee gehouden dat je (als je ruiten al standaard getint waren) nu dus een tint van 60% hebt. Heb je trouwens alle ruiten (ex voorruit) laten tinten of alleen alles achter de B-stijl? Ow en foto's please?
  11. Gelukkig dat het bij een relatief goedkoper probleem blijft. bijkomend voordeel: je kunt weer even lief zijn voor je passie
  12. Hulde voor het forum en hun geweldige leden!!
  13. Heel netjes! mooie reportage ook! je hebt in iedergeval alles mooi weggewerkt.
  14. even bij iemand met vagcom een logje maken en kijken naar de turbodruk.
  15. Hoe is het met de wolf onder de motorkap? al een oorzaak gevonden?
  16. wat een verschikkelijk mooi gezicht is dat! ben benieuwd naar de kwaliteits foto's of beter nog in het eggie
  17. Zeer mooi spul! En imho vind ik dat je zeker gelijk hebt.
  18. Zo heb ik de waardes in mijn begin post gehaald. heel vervelend allemaal inderdaad. maar uiteindelijk wel goedkoper en ja dat sport element blijft verslavend. max gemiddelde bij mij was 13,1 meen ik. leuk joh
  19. Er zijn inderdaad nogal wat factoren die van invloed zijn op het verbruik van de auto . Maar ik meen me te herrinerren dat er een topic is geweest waarin er terloops ook al eens over aantal km's op een volle tank is gesproken. Dit topic kan derhalve dus dienen om vragen te stellen aan mensen die het, op wat voor manier dan ook, presteren zeer zuinig te rijden met hun bolide. (het is wat vergezocht inderdaad maar het had wel potentie ) Ik bedoel als ik het presteer om met mijn gechipte 1.8t, 19" lichtmetaal en 235 banden presteer om 622,7 km uit een tank van 60 liter te halen (met 40km restant op boordcomputer) is dat toch best netjes. Het enige dat ik daarvoor gedaan heb is tussen 2- en 3000 toeren opschakelen en veel over 80km wegen. (wel veel file rijden)
  20. Misschien is het leuk om naast het topic over de km-standen ook zo'n topic te maken. Ik moest hieraan denken omdat ik aan het proberen was zo zuinig mogelijk te rijden. Ik haal meestal tussen de 500 en 550 km op en een tank en dat wilde ik beter doen, en het lukte me aardig Ik zal zoveel mogelijk proberen op te schrijven, als mensen wat missen: vul aan vul aan! Dannydude1.8t - Passat 3BG 2003 1.8T 193pk: 622,7 KM (volle tank V-Power)
  21. @ schilder13: de eerste foto vind ik ham & eggs maar de 2e foto vind ik zo veel mooier!!! Nee alle gekheid op een stokkie: dat is een mooie Passie!
  22. Mijn 3bg 1.8t fluit ook. Deze is welliswaar gechipt maar voorheen fluiten hij ook al. het is inderdaad tussen de 2000 en 3500 toeren dat je hem het beste hoort. in het hogere toerenbereik neemt het motor geluid het over. Maar de auto lijkt me nog vrij jong, gebaseerd om het aantal km's. het verhelpen van het sludge probleem is inderdaad een duren grap (spreek uit ervaring ) maar ik zou de turbo nog niet te snel opgeven. misschien dat uitlezen iets meer duidelijkheid kan bieden. Succes in ieder geval!
  23. Inderdaad deze A8 velgen zijn het, ziet er super uit toch Dat zijn zeker mooie velgen. Ik had ze al onder mijn golf 4 liggen en heb ze mee naar de passat genomen. Ik was er na een half jaartje onder de passat wel weer klaar mee en toen gauw iets anders gekocht.
  24. Welke a8 velgen bedoel je? ik heb a8 velgen gehad maar ik weet niet of je die bedoelt. het is hier een zwarte sedan highline. Linkie naar foto succes met de keuze
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden