Ga naar inhoud

Benno

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Benno

  • Verjaardag 03-10-1980

Profile Information

  • Plaats
    Hillegom

Benno's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik ga in ieder geval dit keer wat voorzichtiger te werk met het uitzoeken van een auto. De auto goed doorlichten voordat ik hem koop, dat zal ook een hoop schelen. Overigens had ik bij m'n mazda ook last van een zweterig blok, klepdekselpakking vervangen en 't was helemaal over.
  2. Maar wel een eenmalig probleem mag ik aannemen? Niet dat je dat om de zoveel kilometer weer moet vervangen?
  3. Poeh dat zijn toch alweer aardig wat minpunten. Zal eens vragen of een vriend van mij dat soort dingen voor me kan doen, heb zelf niet genoeg kennis om dat soort dingen te doen denk ik.
  4. Haha nee zo makkelijk gaat't bij mij niet. Er is wel een maximumbedrag per maand.
  5. Omdat de wegenbelasting dan veel hoger is en me baas betaalt toch m'n benzine. Dus voor mij is het dan voordeliger om een benzine auto te rijden.
  6. Duidelijk, dank je. Denk dat ik idd ook voor het model vanaf 2000 ga, die is ff net wat mooier. Maar ik moet geen longlife olie erin gooien heb ik dus begrepen :S
  7. Mijn excuses als dit al vaker is voorbij gekomen, maar ik kon niet zo snel een dergelijk topic vinden. Ik heb nu nog geen Passat maar ben wel van plan er een te kopen. Eentje uit bouwjaar 1998-2002 met de 1.8 Turbo motor om precies te wezen. Zijn er dingen waar ik moet letten als ik deze wil aanschaffen? Hoe zit het met olieverbruik? Mijn huidige auto, een Mazda 323F uit '95 met ook een 1.8 motor lust namelijk nogal een slokkie olie en ik wil graag een auto waar ik niet elke 2 weken de motorkap hoef open te doen om olie bij te vullen e.d. Ik rij 70km per dag voor me werk, vandaar dat ik graag een betrouwbare auto wil die ook niet veel onderhoud behoeft. Is dit model dan aan te raden? Veel dank voor de eventuele reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden