Ga naar inhoud

Joost74

Members
  • Aantal items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Joost74

  • Verjaardag 22-10-1974

Profile Information

  • Plaats
    Almere

Joost74's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb ook problemen met de RNS 510, echter zijn die niet zo heftig als die van jouw. Ik bel met een Nokia E71, die op de een of andere manier niet goed werkt op de RNS 510 in combi met de prem.telefoonvoorbereiding. De Passat is samen met de telefoon al een dag bij de deaeler geweest en de dealer geeft toe dat het niet goed werkt, maar ze kunnen er niets aan doen. Een software probleem zeggen ze. Ik moest maar met een andere telefoon gaan bellen zeiden ze!! Of wachten op een up-=date
  2. Ik heb m'n telefoon gewoon in de middenconsole liggen. Ze hebben bij de laatste up-date de oplaadmogelijkheid, die bij de optie "premiumtelefoon voorberieding" weg gelaten. Ik heb wel zoon aansteker lader gekocht, voor noodgevallen. Deze heb ik echter nog niet gebruikt. Ik moet het nog met een andere telefoon proberen.
  3. Hallo mensen, Onlangs mijn mooie nieuwe Passat opgehaald en ik ben eigenlijk helemaal tevreden. Echter ondervind ik een problemen met de premiumtelefoonvoorbereiding. Zelf heb ik een Nokia E71 telefoon, die via bluetooth goed te paren is met het systeem in de auto. Ik kan alle telefoon functies mooi via het RNS510 scherm naar oren halen. Het probleem is wanneer ik tijdens het rijden ga bellen, zie ik het bereik van het signaal op het RS 510 scherm terug lopen en uiteindelijk is er helemaal geen bereik meer en wordt de verbinding verbroken. Ik ben met dit verhaal bij de dealer geweest en ben zodoende mijn auto + telefoon een dag kwijt geweest. Ook hun constateren hetgeen ik heb uitgelegd. Het antwoord dat ik krijg is,dat het hier om een model telefoon gaat waar nog geen software voor beschikbaar is. Ik zelf vind dat wat vreemd, omdat de E71 volgens mij een van meest gebruikte zakelijke telefoons van het ogenblik is. Eigenlijk vind ik dat dit niet mag voor komen bij zoon duur en compleet systeem/optie. Komt dit vaker voor, of zijn er mensen die dit probleem ook hebben??
  4. He mensen, Inmiddels nu al twee weken in mijn nieuwe Passat gereden en de auto heeft nu 3000 km op de teller staan. Wat een heerlijke auto!! Ik ben aangenaam verrast over de kwalitiet. Hiervoor had ik een Volvo V50 en dacht dat de Passat van eenzelfde kwalitietsniveau zou zijn, maar ik moet concluderen dat hij toch wel een stuk beter is dan de V50. In Ik ben....en ik rij heb ik wat foto's gepost.
  5. Ja mensen, het was vandaag zo ver. Ik mocht mijn nieuwe Passat gaan ophalen!! De dealer had echt zijn best gedaan en de auto onder een mooi blauw laken ingepakt staan. In het portier was een mooie fles Italiaanse Prosecco en een dinercheque in een of ander restaurant. Echte service noem ik dat!! Het zal wel een goedmaker zijn voor het lange wachten(bijna 7 maanden). Natuurlijk meteen een flinke rit gemaakt en deze met een constante smile op het gezicht gereden. Wat een geweldige auto is dit!! De nieuwe CR diesel is een heerlijke motor, lekker stel en genoeg pit. Het RNS 510+premium tel.voorbereiding is echt een goede keuze geweest, want alle functies worden meteen gebruikt en werken fantastisch. Het gebruiksgemak van de RNS is goed. Alles spreekt eigenlijk voor zich. Een minpuntje is dat ik bij 120km/u een trilling op het stuur en onderstel voel. Wat blijkt is dat de auto niet goed is uitgelijnd. Dit wordt van de week nog verholpen. Voor een ieder die nog zitte wachten op zijn nieuwe auto kan ik melden en dat het wachten waard is. Ik zal deze week wat fotot's maken en posten
  6. He Jafo mooie bak man. Veel rijplezier, maar dat zal wel lukken. Die cockpit vind ik trouwens mooier dan de vorige uitvoering, ziet er wel chique uit.
  7. Autodealers zijn de grootste boeven en maar klagen dat ze zo weinig verdienen op een nieuwe auto.....jaja. Ik had ook al verzonnen om een middagje met SD-kaartjes aan de gang te gaan.
  8. In blij dat ik rij zeg je dat je de letler combi van je kenteken al weet. Is het kenteken al bekend dan ofheb je dat van de dealer gehoord??. Als jij HHV hebt , dan zal ik wel HHX of HHZ hebben. We wachten het af....
  9. Via de VW site kun je het dashbord van de Passat CC bekijken. Dit is het dashbord dat jij ook gaat krijgen. Alleen het stuur blijft onveranderd. Ik vind het er wel goed uitzien.
  10. Jaja, gisteren ben ik gebeld door de dealer en heb een afspraak gemaakt voor het afleveren van mijn Passat!! 6 januari om 9.00 uur ben ik aan de beurt en rij ik vanaf dan in een vette Passat. Gaat nu eindelijk gebeuren, nog maar drie weken!!!
  11. Die blauwe blokjes staan inderdaad leuk ja. Niks meer aan doen. Als ik die foto's zie, begint het meteen te jeuken. Mijn dealer heeft zoveel auto af te leveren, dat ik in de tweede week aan de beurt ben. Mooie auto krijg je. Helemaal compleet. Voor wat betreft de premium aansluiting ga ik kijken of ik de voeding van de 12V aansluiting af kan tappen. Maar misschien zijn er mensen die andere iedeen hebben voor dit probleem.
  12. Hi Ron, Het dashbord is inderdaad voor bepaalde types gewijzigd. De bluemotion uitvoering heeft nog de oude klokken. Vooralsnog heb ik alleen passats met een 2.0 tdi motor gezien die de nieuwe klokken hebben. De dealer is ook nog niete helemaal op de hoogte van wat er nu allemaal veranderd is. Een ding is zeker, mijn auto heeft de nieuwe klokken en ziet er erg gaaf uit. Wellicht kun je via PON of je dealer meer te weten komen.
  13. Vandaag bij de dealer in mijn nieuwe auto gezeten en heb geconcludeerd dat er inderdaad nieuwe klokken in het dasbord zitten. Wat heb ik toch een mooie auto uitgekozen . De dealer zelf was blij verrast dat ik hem dit moest komen vertellen. Hij wist zelf nog van niets!?! Numaar wachten tot begin januari
  14. Qua levertijd hebben we inderdaad dikke pech gehad. Al met al 7 maanden zitten wachten op deze auto. Vorige week mijn V50 in moeten leveren en ben nu in een voorloop auto gestopt. Ze hebben me een Octavia meegegeven, nadeel hiervan is dat deze bv geen carkit heeft en ik dus nu met een oortje in moet gaan rijden. Niet echt prettig. Ik ben erg benieuwd hoe de premium aansluiting in de Passat mij gaat bevallen. Hoor hier veel goede berichten over. Toch jammer dat ze het stuur uit de CC niet hebben overgenomen in de Passat. Het huidige stuur is toch een beetje achterhaald. De witte klokken lijken wel oke, als dat er hetzelfde uitziet als bij Audi, dan gaat dat er goed uit zien. Volgens de leasemaatschappij kan ik de auto in de tweede week van 2009 ophalen, maar ik ga morgen is even bellen of dat ook niet op 2 jan. 2009 kan. De dealer heeft de auto al helemaal op orde klaar staan. De laatste lootjes zullen we maar zeggen........
  15. Mijn Passat is ook binnen en ik mag hem begin 2009 ophalen. Ik ben benieuwd naar het nieuwe klokkenspel. Is ook het stuur uit de CC overgenomen? Zou ik persoonlijk wel prettig vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden