Ga naar inhoud

QFSI

Members+
  • Aantal items

    186
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over QFSI

  • Verjaardag 09-05-1977

Profile Information

  • Plaats
    omgev. Amsterdam

Overige

  • Vagcom
    Nee

QFSI's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb ook een vreemd geluid met starten. Het is een elektrisch signaal. Niet iets motorisch. En ook niet het zelfde als een waarschuwingssignaal van b.v. dat je auto een beurt moet of je gordel niet om hebt. Het is een korte peep van ik denk 2 sec. Hij doet het niet bij iedere start.
  2. Update handje; Zo, lang niet op het forum geweest. Een beetje druk gehad e.d. Ik heb van de week eindelijk de hand eraf gekregen. Eerst even met dreft geprobeerd maar dat ging niet. Omdat ik mijn andere auto wilde poetsen heb ik van de week een fles poetsmiddel gehaald van Autoglym. Het heet iets van resin polish geloof ik. En daarmee was de hand er zo af. Gelijk ook alle andere vlekken onder handen genomen. Nu is de passat weer zonnebrandvlek vrij!
  3. QFSI

    Chinese Passat's

    Leuke foto's! Die 2e foto vind ik wel op een A6 lijken.
  4. Zo zou het eigenlijk ook bij een 3c moeten werken!
  5. Nou de radio doet het weer. En ik heb er niks aan gedaan! Hoop dus dat het niet ergens een los stekkertje is o.i.d. Nog even een paar keer door hetzelfde kuiltje gereden maar geen storing. Bedankt voor de adviezen.
  6. Rij ik net met de Passat door een kuiltje, begeeft de radio het. In die zin dat hij nu stoort. Een CD draaien gaat goed. Kan het zijn dat de antennekabel er uit is getrild? Ik heb zo een vw rcd 300 radio.
  7. Ok bedankt Jee. Nu ga ik dus even uitzoeken wat dat voor producten zijn. Ik ben een leek op poetsgebied. Maar in ieder geval bedankt.
  8. Op de zijkant van mijn auto staat de hand van mijn dochter. Met wassen gaat het er niet van af. Ik weet bijna zeker dat het vlekken zijn van zonnebrand creme. Op de deurgrepen zitten ook van die zelfde vlekken. Iemand een idee hoe ik die kan wegpoetsen o.i.d.
  9. Hallo, ik heb afgelopen voorjaar mijn ramen laten blinderen. Nu stoort de radio dus ook als ik de achterruitverwarming aan zet. Voordat ze geblindeerd waren had ik geen last van storing. Dus het zou kunnen, zoals Vdub al zegt, dat de antenne in de achterruit zit. Dan maar niet de verwarming aan of een cd-tje draaien!
  10. QFSI

    kentekenplaten

    B.t.w. mooie auto!!
  11. QFSI

    kentekenplaten

    Er worden geen kentekenplaten meer uitgegeven met een 1tje erop, dat hebben ze weer afgeschaft. De administratieve rompslomp was te groot. Volgens mij was het zo dat als je je kentekenbewijs kwijt was en je kreeg een nieuwe je ook meteen nieuwe platen moest nemen met een 1 enz. Heb ze zelfs gezien met een 4 erop.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden