Ga naar inhoud

greeneyes1982

Members
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over greeneyes1982

 • Verjaardag 24-06-1982

Profile Information

 • Plaats
  belgie
 1. Hallo, ik heb de slechte relay gevonden. Deze maakt een slechte contact waardoor de climatronic TILT. Is de relay voor de 2de fan. Ondertussen heb ik ook de thermoschakelaar op de radiator vervangen. Ik heb nu nog 2 foutcodes...nl de buitentemperatuursensor G17 en de zonnecel....ze mankeren allebij! De temperatuur die weergegeven wordt is de temperatuur van de G89! Uiteindelijk de 4F9 foutcode(blower v2 of regelaar) verdwenen.Alles werkt nu terug. De eerste fan draait dmv de alternatorriem en de tweede is elektrisch. Ze wordt gestuurd via de thermoschakelaar om de radiator. Nu heb ik de auto laten warmlopen en bij het slilstaan met draaiende motor en airco, draait ze een paar minuten dan slaat ze weer af...en dat doet ze de hele tijd. Dit is toch niet normaal denk ik?! Nog iemand die hetzelfde probleem heeft??
 2. Hallo, De climatronic op mijn passat is van een andere auto afgehaald en op de mijne gemonteerd. Ik kan de sensor G17 niet vinden.Deze moet normaal achter de bumper moet zitten. Als ze dan geen sensor G17 gemonteerd hebben, moet mijn airco de temp van G89 weergeven. Het probleem is dat ik deze ook niet kan vinden!Interieurfilter eruitgehaald, blowerventilator eruit en er is niets te zien!Waar moet deze aangesloten zijn? Iemand een idee waar deze kan zitten of aangesloten is? Misschien iemand een schema, zo kan ik die via de kabels vinden?!
 3. Hallo, ik ben vandaag bij de autokerkhof en heb 2 interieurblowers geprobreerd. De kans is heel klein dat ze allebei stuk waren!!!!ze werken niet. de 4F9 code blijft niet in de climatronic sta an..komt af en toe voor, wel heb ik ondervonden dat hij altijd 30B(buitentemperatuurvoeler) en 31D(fotosensor). Als ik de climatronic aandoe, zie ik dan dat die 18 graden aangeeft...dus hij werkt...?! Heeft iemand een foto van die buitenvoeler?ik vind hem niet...en om die fotosensor moet ik zeker de hele auto uiteen draaien?!foto's?!
 4. Ik ben 26, zelf heb ik een golf 4 van 98. De passat is van mijn vader. Ik onderhoud beide wagens zelf. De passat is van 97, 1900cc tdi 110 pk en heeft nu 225000 km. Op mijn golf heb ik een manuele airco, die ik pas gerepareerd heb. Bij de passat is het anders, die climatronic is wat ingewikkelder! Ik heb niet gekeken of er bij de aanjager een zekering zit maar ook als er eentje zit, de zekering kan niet kapot zijn anders moest de aanjager niet aanspringen. Weet iemand of ik de regelaar kan uitmeten?misschien een schema ervan?
 5. greeneyes1982

  Climatronic Passat

  Hallo, ik heb een probleem met de climatronic. De aanjager werkt niet(op econ ook niet) en de airco slaat ook niet aan!Hij doet niks meer. Af en toe sloeg de aanjager aan en als deze begon te draaien, kon ik de airco ook opzetten!De airco is dus niet leeg! Bij het uitlezen geef hij de volgende fouten: 4F9 Fresh air blower V2...is deze de ventilator die onder aan de voetruimte passagierzijde?? 31d (fotocel G107) en 30B (buitentemperatuurvoeler G17) Deze laatste 2 codes heeft hij altijd gegeven. Nochtans geeft hij de juiste temperatuur aan! Ik denk dat als de temperatuursensors stuk zijn, moest hij toch aanslaan,enkel de temperatuur moest verkeerd zijn?! De aanjager,de motor zelf,heb ik getest en als ik deze rechtsreeks aansluit, dan werkt hij. Zou dan de regelaar stuk zij? Kan iemand me helpen? Het is een passat van 97 TDI 110PK Het is de eerste keer dat ik in deze forum schrijf. Hopelijk krijg ik een antwoord..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden