Ga naar inhoud

JoepW

Members
  • Aantal items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over JoepW

  • Verjaardag 18-11-1960

Profile Information

  • Plaats
    Achterhoek
  • Interests
    Auto's / Electro RC Racen

JoepW's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik had al afgesproken met de garage dat ze volgende week even een andere parrot aansluiten ....
  2. Ik heb een MFD2 DVD (2006) in mijn Passat 3c zitten. Sinds kort valt er af en toe een speaker uit. Als ik vervolgens het volume een beetje harder / zachter zet gaat de speaker weer functioneren. Het betreft steeds andere speakers die dit euvel vertonen. (voor en achter / hoge en lage tonen). Ook blijft een speaker af en toe 'een beetje' werken, maar vervormd het geluid behoorlijk. De testkast gaf aan dat de rechter achter bas speaker af en toe verbinding verloor. De aansluitingen hebben we daar gecontroleerd en daar was niks mee. Dus voor de zekerheid een nieuwe speaker gemonteerd. Dat heeft niet geholpen. Verder is er sinds 10 weken een Parrot gemonteerd met een aparte mutebox en rechtstreek op de voor-speakers. Het euvel met het uitvallen van de speakers is pas 2 weken geleden gaan optreden. Alle verbindingen van de Parrot met de autoelectronica en speakerdraden zijn gesoldeerd en gecontroleerd. Dus ons lijkt de parrot niet het probleem (maar je weet nooit ) Heeft iemand een idee waar ik het moet zoeken? Bij voorbaat dank.
  3. Dat snap ik, maar met al dat gesukkel in de file heb ik dat er echt niet voor over. Stop dat geld liever in mijn 'fun'-auto
  4. Nee joh Het is de zakelijke auto van mijn eigen bedrijf. Dat laat ik ff voorbijgaan
  5. Ik zal volgende week eens bij ze langs gaan. Dank je voor de info...
  6. Ik heb aantal vragen: 1) Kan chiptuning van een DSG & 170 pk tot ca. 190pk / 400nm? 2) Blijft de DSG netjes schakelen en gaat de DSG levensduur niet achteruit? 3) Heeft iemand hier ervaring mee?
  7. Ok, probleem is opgelost. Er is een nieuwe regensensor geplaatst (de lenzen van de sensor liggen overigens in een ander patroon). De sensor functioneert nu uitstekend. Heerlijk.
  8. Ow JD! Daar werkt Hans Sloot toch ook?
  9. Ik hou me aanbevolen en we zitten redelijk bij elkaar in de buurt ook nog Ik heb de auto nog in de garantie zitten (nog 5 maanden!) bij CarConcern in Lochem (die zal je misschien wel kennen) en zal het na de vakantie van de chef werkplaats (nog een week of 2) even met hem overleggen.
  10. Ik zou het op prijs stellen dat we het Topic beperken tot de VW Passat B6. Voordat ik het weet hebben we het over allerlei andere typen en anderen issues en wordt mijn initiele vraag volledig overschaduwd... En die is: Is de gevoeligheid van de regensensor te herprogrammeren?
  11. Blijft de vraag of er een kans is om te herprogrammeren. Ik heb liever dat ik de wissers te langzaam vind dan dat huidge super zenuwachtige gedoe. (En ja in mijn Passat van 2001 was de sensor wel ok)
  12. Ik rij nu enige tijd (ca. 4000 km) met mijn 2006 VW Passat B6 - 3C (TDI 170 pk) en loop tegen een zeer vervelend probleem aan. Mijn regensensor is echt VEEL te gevoelig. In de minst gevoelige stand gaat ie bij miezerregen al op de continue wissen op de snelweg en bij een beetje gewone regen op de snelste stand staan wissen. Volgende maatregelen al genomen: - Ruit compleet schoon gemaakt (zelfs met thinner om alle waas / zooi te verwijderen) - nieuwe ruitenwissers. Beide zaken helpen geen zier, wel nu piepende ruitenwissers met regen op de uiteinden van de slag gekregen Weet iemand een oplossing om de gevoeligheid van de sensor te veranderen of is er misschien zelfs een software update. Hellup!
  13. Ik ga volgende week ff experimenteren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden