Ga naar inhoud

cidcom

Members+
  • Aantal items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over cidcom

  • Verjaardag 01-03-1973

Profile Information

  • Plaats
    stadskanaal
  • Interests
    airbrush, pinstriping, gold leafing
  • Naam
    Iwan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

cidcom's Achievements

1

Community reputatie

  1. Hallo, allemaal, helaas krijg ik tijdens de update steeds een swl error. ik heb meerdere merken cd’s gebruikt en zelfs een paar dvd’s. Steeds hetzelfde error. misschien kan ik nog een afspraak maken met dieseltje. Wil dit we graag weer goed hebben.
  2. Hallo Diver, Bedankt voor je snelle respons en je linkjes. Heb ze al gedownload, ga ze morgen meteen branden en uitproberen. Vanavond wordt het helaas niet meer, mijn accu is nu nog maar 25%, en moet morgen toch nog echt naar mijn werk. Ik laat het je weten of het gelukt is, en dan stuur ik je een pb'tje voor een tikkie met vriendelijke groet, Cidcom
  3. Hallo, Ik probeerde mijn Rns510. (H) van 4020 naar 4120 te updaten. Nu spuugt de rns de update steeds uit met swl error. Vlak voor de hdd update. Meerdere schijven gebrand op verschillende snelheden. Is er misschien iemand in de buurt van stadskanaal die mij kan helpen aan een juiste update?
  4. Ok bedankt. Ik heb vandaag de aansluitingen van de boardcomputer bekeken, geen corrosie gezien. Tevens alle polen en massa van de accu opgeschoond en van vaseline voorzien. Toch blijft de melding komen en weggaan in combinatie met de licht schakelaar. Goeie tip van de remlichtschakelaar ik zal deze even zoeken. Vriendelijk bedankt voor het meedenken.
  5. Hallo misschien kunnen jullie mij in de goede richting sturen. Ik heb net mijn remklauwen gereviseerd, en nieuwe riemschijven en blokjes gemonteerd. Toch blijft de storing " bremsen fehler" zich melden. Nu heb ik via de app torque en Bluetooth em137 obd2 geen storing kunnen vinden. Dus ik vermoed draadbreuk. En als ik de draden naar de Ecu aantrek of beweeg gaat de melding tijdelijk weg. En het viel mij vandaag en gisteren op dat als ik de passat de eerste keer start met lichten aan deze melding weer terugkomt. Zet ik de auto uit en met lichten uit weer aan, dan is de melding weer weg. Ik weet het nu ook niet meer. Slechte massa? Waar zit de massa stekker ? Wie heeft hier een gedachte over? Alvast bedankt voor het meedenken.
  6. Hey Jaap, bedankt voor je reactie.Ik bedoelde dat idd. Nu weet ik dat het in ieder geval zo hoort.
  7. Hallo allemaal, Ik heb gisteren nieuwe schokbrekers geplaatst. En ja de lange moer zat muurvast, en na lang inspuiten hebben we hem toch nog losgekregen. Nu even een vraagje. De bovenste draagarmen gaan in de fuseeklem.(zo noem ik het maar even), nu zaten er in de fuseekogel aan de andere kant geen boutjes in. Hoort dit zo. Lijkt mij wel extra veilig maar weet alleen niet of dit ook zo hoort. Bij de stuurkogel is dit namelijk wel zo. Ik hoop dat jullie het antwoord weten. grtz cidcom.
  8. Bedankt voor de tip, maar heb intussen een setje alko gekocht op ebay.de. Kijken of deze goed genoeg zijn voor mijn oude bak. Grtz cidcom
  9. Misschien achter het blok in het verdeelstuk waar de temp. sensor zit? Hier lekken ze vaak bij de slangen naar de verwarming.
  10. Ik heb hetzelfde gehad met mijn 3b5 variant bj.2000 AJM. Heb mijn passie laten maken bij Jb in dieverbrug.Meteen nieuwe distir en waterpomp laten zetten. Hiernaar was hij weer puik in orde. Kost wat maar dan heb je ook wat.
  11. cidcom

    Keuze schokdempers

    Hallo, Wie kan mij ff op weg helpen. Ik zie de bomen niet meer door de bos. Ik moet mijn schokbrekers vervangen, maar heb moeite met de keuze. Mijn passat is een 1,9tdi ajm bj.2000. Mijn chassisnummer. is YE196870. Vanuit de wagengegevens haal ik 1BE m.a.w. Sportchassis. En i.d.d. zitten er nu 'rode' sportdempers onder. Monroe's reflex gaat maar tot YE121221 dus dat gaat niet lukken. Wie weet goede schokdempers met goede kwaliteit/prijsverhouding die passen bij de sportonderstel en chassisnummer.? En moet je altijd de veerpootlagers vervangen? Alvast bedankt voor de moeite, Grtz Cidcom :
  12. cidcom

    Motor reiniging.

    Ik guys, Bedankt voor de antwoorden. Ik zal alleen de olie verversen. Grtz cidcom.
  13. cidcom

    Motor reiniging.

    Hallo allemaal, Even een vraagje, ik wil mijn motor reinigen en moet toch de olie verversen. Is er misschien ook een kans dat na de motor reiniging de olie verbruik omhoog gaat. Ik verbruik op dit moment geen drup olie. Ik ben bang dat als de afzetting in de cilinders weg wordt gehaald dat er ook een soort van afdichting verdwijnt. Mijn blok heeft nu 280.000 km gelopen.(1,9TDI ajm bj.2000). En daarom misschien een reiniging nodig. (oh, ja rookt en pluimt helemaal niet.) En welke merk is het beste? (Barhdal of forte??). Met vriendelijke groet. Cidcom.
  14. Als je in zijn 3 optrekt en de motor slaat af kun je er toch van uitgaan dat de koppeling goed is.??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden