Ga naar inhoud

TurboMarc

Members+
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over TurboMarc

  • Verjaardag 07-10-1969

Profile Information

  • Plaats
    Hoogwoud
  • Naam
    Turbomarc

TurboMarc's Achievements

1

Community reputatie

  1. Verbruik met autoambulance erachter (ong 1600kg) is 1 op 7 . Gelukkig heb ik dat niet elke dag. Eigenlijk is de tankinhoud dan te klein. Rij eigenlijk alleen op 80km weggetjes en in de buurt, voor mij is stekkeren ideaal. Rammel heb ik ook, is de alu strip vooraan van het schuifmeganisme van het panoramadak, het gordijn zeg maar. Als je die een beetje verbuigt is het weg. Verder nu bijna 30k erop zitten sinds dec. 15 zonder problemen De electrische trekhaak wil wel eens niet uitklappen.. als je hem een setje geeft doet hij het wel. Lijkt alsof de draadboom een beetje knelt. Het updaten van de navi software is mij tot heden niet gelukt... Maar bij de eerstvolgende beurt laten doen.
  2. Met betrekking tot de GTE, er zat er laatst eentje achter me die had dubbel dimlicht branden, is dat ook een optie die aan kan of heeft die dan geen LED koplampen? Ik heb camera's rondom, begrijp ik dan goed dat je lane assist etc. kan aanzetten? Alvast bedankt. groet, Marc
  3. Heb er eentje besteld. In maart voor inschrijving gedaan. Vorige maand besteld. Wordt als het goed is dit jaar geleverd. Is wederom een Highline Variant geworden.
  4. Vandaag mijn HTC One m8 werkend gekregen met de Premium Carkit uit de play store rsap en bluetooth phonebook gekocht. Wel eerste deze handleiding gevolgt om je telefoon te "rooten" http://htc-one.wonderhowto.com/how-to/u ... t-0151186/
  5. Auto krijgt vandaag grote beurt met distributie. Net als bij 120.000 is nu bij 240.000 de tandempomp ook weer aan vervanging toe Blijkbaar is het lek van die pompen nog niet boven..
  6. http://bronken.de/acc/ Heel verhelderend ! Als ik het goed begrijp kan je met een nieuwer type Radar ook Front Assist activeren.., mits alle Ecu's de juiste code hebben dan..
  7. Denk dat het euvel verband heeft met mijn ACC radar welke de geest heeft gegeven. Als dat probleem verholpen is denk ik dat dit probleem zich niet meer voordoet..
  8. Mijn ACC radar uit 2006 is helaas ook overleden vorige maand. Gebruik hem bijna altijd dus zou graag een andere radar plaatsen. Heeft iemand het artikelnummer? Ga vanmiddag langs de dealer, dan checken ze de bedrading maar denk dat ik hem gelijk laat uitschakelen tot ik een andere radar heb.. Marc
  9. TurboMarc

    DSG schiet in zijn vrij

    Hallo, Heb nu 2 keer gehad dat de DSG in D staat en dat de auto zelf in zijn vrij schiet (met een interval van 4 weken.) Lampjes handrem, automaat op dash en op de automaat zelf gaan allemaal knipperen. Als je de auto parkeert, in P zet en weer start doet hij het weer. Ik lees op internet over een terugroep actie van nieuwere types mbt vervangen temperatuur sensor in bak? die iig dezelfde symptomen heeft. Heb de auto laten uitlezen bij dealer en die komt niet verder dan communicatie fout met mechatronic... Heeft iemand hetzelfde voorval al eens gehad? 170 pk diesel met DSG-6 uit 2006? groet, Marc
  10. Ik heb een gebroken achterveer gehad, zonder het gemerkt te hebben. Alleen de banden waren scheef versleten.. Dus wellicht even na laten kijken?
  11. Vrijdagavond stopte mijn auto ermee. 2.0 TDI 125kw 214.500 km. uit 6-2006. ANWB kon het niet maken, dacht aan kabelboom en of verstuivers. Zojuist de dealer gebeld (Theo Rood Opmeer). 4 verstuivers en kabelboom worden vervangen, 100% coulance. Auto is wel bij dezelfde dealer in onderhoud.. Met de auto langs de weg stilstaan in nooit leuk maar dit verzacht de pijn wel!
  12. Bij mij komt het in het MFD te staan wie belt en kan telefoon met stuur bedienen, maar dat zal wel weer een extra optie zijn
  13. Ik heb Xenon en werkt prima... Moet wel de lichten laten branden als je de auto afsluit volgens mij... dan gaan ze vanzelf uit na x seconden.
  14. Heb onder 100% coulance een nieuwe airbag in de stoel gehad ! Met korte kabel was niet snel leverbaar dus zit er nu eentje met lange kabel in. Vooralsnog geen storing meer gehad ... Wel erg nette service van VW (auto van 4 jaar !)
  15. OK, Dat zal ik eens aan de dealer voorleggen. thanx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden