Ga naar inhoud

ecm103

Members+
  • Aantal items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ecm103

  • Verjaardag 03-10-1973

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Kerkrade

ecm103's Achievements

0

Community reputatie

  1. ecm103

    Piepend stuur

    Bedankt, ik zal dat eerst eens proberen.
  2. ecm103

    Piepend stuur

    Hallo, Sinds kort heb ik een piepend geluid in het stuur, zelfs als ik het stuur maar een beetje beweeg. Iemand een idee wat dat kan zijn?
  3. ecm103

    Speling turbo

    Hoi Guy, Ik probeer je een pm te sturen maar dat lukt helaas niet, ik weet niet wat ik verkeerd doe. Kun je mij misschien een pm sturen? Mvg Enrique
  4. ecm103

    Speling turbo

    Ik heb laatst een probleem gehad met (tijdelijk) vermogensverlies. Toen heeft hij gekeken naar de N75 klep om deze te vervangen en heeft toen de speling in de turbo opgemerkt.
  5. ecm103

    Speling turbo

    Hallo, Volgens mijn vaste monteur heb ik behoorlijk speling in de turbo en dient deze vervangen of gereviseerd te worden. Wat is een redelijke prijs om een turbo te laten reviseren? Weet iemand een goed bedrijf in het zuiden van het land? De turbo heeft er nu 264.000 km op zitten en de motorcode is AWX. Alvast bedankt voor jullie reacties. Enrique
  6. ecm103

    Inhouden/turbo?

    Ik zal eens (laten) kijken. Het vreemde is dat dit na vorige week niet meer is voorgekomen. Enig idee wat het ruisend geluid kan zijn?
  7. ecm103

    Inhouden/turbo?

    Hallo, Vorige week had ik tijdens het rijden opeens geen vermogen meer, alsof de turbo niet mee functioneerde. Ben toen gestopt en na het opnieuw starten geen problemen meer gehad. Mijn vader dacht aan een elektronisch probleem of luchtmassameter. Iemand een idee wat het zijn? Heb nog de volgende vraag, bij bepaalde toerentallen komt er onder het dashboard (vermoed ik tenminste), een soort ruisend geluid vandaan. Als ik meer gas geef of loslaat is het even weg. Hier iemand ook een idee? Alvast bedankt! Groet Enrique
  8. ecm103

    Fireater

    Aangezien ik volgende week op vakantie ga naar België en brandblussers in de auto daar verplicht zijn, ben ik op internet gaan zoeken naar een goede keuze. Daar kwam ik uit bij de volgende website: http://www.fireater.nl Lijkt me een goed product, misschien dat iemand anders hier ervaring mee heeft? Ook kwam ik via Google het volgende bericht op het Mazda MX3 forum tegen: Beste leden van de Mazda MX3 Club, Sinds kort hebben wij de verkoop van de Fireater van Sparco op ons genomen. Deze revolutionaire brandblusser is speciaal ontwikkeld voor de ruimtevaart en is vanwege de onderstaande voordelen uitermate geschikt voor de autotuning en autosport. Voordelen ten opzichte van normale brandblussers: - Zeer compact en een gewicht van slechts 270 gram - Veel langere blustijd dan normale blussers (minimaal 50 sec) - Laat in tegenstelling tot schuim- en poeder blussers geen residu achter - Onderhoudsvrij - Geen jaarlijkse keuring - 5 jaar garantie - Volledig milieuvriendelijk - Blusser staat niet onder druk en is daarom veilig te vervoeren in de auto Speciaal voor jullie leden willen wij het volgende aanbod doen. Tot voor kort bood Sparco de fireater aan voor 119 euro. Indien jullie met een groep leden minimaal tien Fireaters willen aanschaffen kunnen wij deze aanbieden voor: Slechts 70 euro per stuk (incl. btw)! Jullie kunnen deze aanbieding laten werken door hem bijvoorbeeld op jullie forum te zetten en dan een groep met geïnteresseerden te vormen. Bij het product wordt ook een houder geleverd zodat de Fireater in de auto kan worden gemonteerd. Op de website http://www.fireater.nl is meer informatie te vinden. Op deze website staat de Fireater in ons nieuwe design. Speciaal voor de autosport en autotuning hebben we echter ook de Sparco uitvoering nog op voorraad. Zie de bijlage van deze mail. Wij horen graag van jullie. Met sportieve groet, Dexter van der Voorn dexter@fireater.nl Fireater 0252527790 Misschien ook iets voor hier? Groet Enrique
  9. Ik zal inderdaad maar eens meten of er spanning op staat. Bedankt voor jullie reacties.
  10. Dat dacht ik ook eerst maar met de spiegels uit mijn Passat werkt het nog steeds niet. In de auto van mijn schoonvader is geen aparte knop voor de spiegelverwarming, deze gaat volgens mij via de achterruitverwarming.
  11. ecm103

    Spiegelverwarming

    Mijn schoonvader heeft een Passat 3B uit '98. Nu doet de spiegelverwarming het niet meer, eerst dacht ik aan een kapotte zekering maar deze was nog goed. Daarna heb ik mijn eigen spiegels omgezet maar helaas, nog steeds niets. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?
  12. ecm103

    Hulp Xenon inbouwen

    Ik heb sinds vanmiddag mijn setje aftermarket HID Xenon binnen. Nu is het probleem dat ik op het gebied van techniek echt 2 linkerhanden heb, laten we maar zeggen dat ik andere kwaliteiten heb. Nu is mijn vraag; is er iemand die ervaring heeft met de inbouw van aftermarket Xenon en ook bereid is om mij te helpen met de inbouw ? Uiteraard tegen vergoeding. Alvast bedankt!
  13. ecm103

    Ruisend geluid

    Geluid is er ook als de airco uit staat of op Econ. Op motorbeschermplaat ligt geen rotzooi. Slang intercooler kan ik helaas niet kijken, heb namelijk geen idee waar ik moet zoeken. Vermogen is prima, trekt lekker. Uitlezen gaat helaas niet, ben op vakantie in Denemarken. Geluid had ik ook al toen ik hem kocht, dacht ook dat het er bij hoorde maar nu begin ik me er steeds meer aan te storen.
  14. ecm103

    Ruisend geluid

    Hallo, Als ik gas geef en tussen 1500 en 2500 toeren rij of als ik het gaspedaal los laat, hoor ik een ruisend geluid. Weet iemand wat dit kan zijn?
  15. Was inderdaad heel erg leuk, alleen jammer dat ik eerder weg moest! Darren en LED-Lightning bedankt voor het inbouwen van de W8 verlichting!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden