Ga naar inhoud

MennoTDI

Members+
  • Aantal items

    1958
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MennoTDI

  1. @ElRonno, Welke layout heb jij gekozen? Premium, sportline of highline? Ik zie dat jou statusbalk, zeg maar onderin het navigatiescherm, zwart met wit is uitgevoerd. Dit vind ik veel mooier! Bij mij is ie nog lelijk grijs.. Alvast bedankt!
  2. Ik wou vandaag mijn OEM xenonlampen gaan coderen, maar toen ik via het vagcom menu naar 09- central electrics ging, kwam ik wel in het longcodingmenu, maar zag geen mogelijkheden om dingen aan te vinken Dit was voorheen wel altijd mogelijk, daarom vind ik het zo vreemd.. En bij de Golf MK5 van mijn pa kom ik er wel gewoon in, en heb ik de mogelijkheid om bijvoorbeeld xenon aan te vinken! Weet iemand hoe dit kan? Heb de accu al losgekoppeld gehad, en de polen tegen elkaar aan om te resetten, maar dit mocht ook niet baten. Het gaat om een A3 8P van 2004. Alvast bedankt!
  3. De diesel regelt hem bij tot 2000 rpm, voordeel is dat je al plankgas geeft en supersnel door alle versnellingen gaat. Ik denk dat het zeker een seconde scheelt t.o.v de D-stand bij maximaal optrekken.
  4. Mooi he, regelt ie ook automatisch bij tot 2000 toeren? Maatje van me heeft een G6 GTD DSG, werkt echt top!
  5. Ach, een paar lekkere gevulde koeken zijn ook nooit mis
  6. Voor mij een wijziging; Ik heb de oude versie niet meer, beschik nu alleen over de 908 versie voor CAN. Ik kan ook uitlezen, diverse aanpassingen middels longcoding en service intervallen resetten ect.
  7. Passat heeft nog wel eens een humeur, maar start wel in 1x. De A3 start eigenlijk direct.
  8. Het is gelukt! Heb net de US lights aangezet bij de a3, werkt dus en staat leuk!
  9. Tis een Driver Package, maar snap niet waarom mijn laptop deze niet gebruikt, en kan hem ook nergens downloaden. Ik gebruik windows 7
  10. Heb een 908 kabel en software voor canbus gekocht, heb nu het volgende probleem. Als ik de boel geinstalleerd heb, moet ik de USB driver installeren. Als ik deze optie aanklik, krijg ik de melding; U moet de 64 bits versie van DPInst.exe op deze computer gebruiken, neem contact op met de leverancier van dit pakket Help?
  11. Gaat prima passen, velgen komen enkel iets `naar buiten´
  12. Ook ik was mijn auto stipt elke zaterdag, van binnen en buiten. Na elke wasbeurt even de Ultimate quick wax, vind ik echt topspul. Polijsten is maar net wanneer ik zin heb, of een dagje vrij. Ik heb een hele leuke buurt, veel complimentjes over hoe de auto er altijd bijstaat. Weinig flauwe opmerkingen.. Nu staat hij lekker verwarmd binnen voor een aardig poosje, niks speciaals aan gedaan behalve 2 dunne laagjes Collinite, word 1x per week even naar buiten gehaald om te voorkomen dat de remmerij ect vast gaat zitten.
  13. Carterontluchting zit boven op het blok, soort rubberen potje met een slangetje geloof ik.
  14. Heel handige tip, had ik nog nooit van gehoord!
  15. Volgens mij ook gewoon een spulletje met superveel fillers. Maar heb er nog geen ervaring mee, dus misschien is het toch wel wat..
  16. MennoTDI

    SML op 3C

    Echt super gedaan zeg!
  17. Kun je heel makkelijk met Vagcom zien, als ie gechipt is zal dit wrs. door ABT gedaan zijn, en die zet zijn stempel altijd bij de gegevens in Vagcom. Nmw zijn de rode T´s fabriek af pittiger uitgevoerd, dus zal het eea in het motormanengment zijn aangepast
  18. Oei, vermoed dat dit de microswitch is. Om dit geintje te fixen moet je wrs. een nieuwe microswitch halen, deze dit geloof ik in de bestuurdersdeur. Kosten voor die knippertjes zijn duur. Bij mn pa zijn passat is deze functie ook kapot gegaan, bij hem kwam het door een storing in de stekker van een ahw, daarna naar de stealert geweest en uitkomst was dat de microswitch kapot was.
  19. Mijne is ook gechipt door VAG techniek, de Passat van mijn pa ook, beide hele goede ervaringen met Martin en Lucas. Er word echt de tijd voor je genomen, niet goed is opnieuw. Ook nog voor een hele schappelijke prijs.
  20. @ menno, weet je hoeveel Jeroens hier opt forum zijn? Te veel idd, maar bedoel de jeroen met de nickname jeroen
  21. Ik ben super tevreden, de 18 inchers komen nog, maar vooralsnog ligt de Audi heel strak op de weg.
  22. Ik heb de Pro-kit eronder, en zou me niet kunnen voorstellen dat iemand deze te stug zou vinden. Volgens mij is het pro-systeem idd voorzien van dezelfde veren, maar dit weet ik niet zeker..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden