Ga naar inhoud

raymzter255

Members+
  • Aantal items

    234
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over raymzter255

  • Verjaardag 25-05-1987

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam
  • Naam
    Yassine

raymzter255's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ziet er goed uit!! Het begint iig te jeuken hier..miss een leuk idee voor in de variant..dus aan elke kant van de zijpanelen een spot zetten..
  2. nope, ik kijk de laatste tijd niet zo heel veel tv..
  3. Echt respect voor de inbouw van JNengerman..in principe is dat dus een goed idee om je sub in te bouwen zonder dat je er wat van ziet!
  4. Nog geen half jaar hoor, dacht ik zo..hiervoor was er een aanbieding op 25 mei of zoiets
  5. Ik had iets meer geluk . Ik had de laatste uit het vak gepakt. Er lagen er nog wel 2 maar 1 daarvan was al uit de verpakking gehaald dus die heb ik laten liggen. Die dingen vliegen wel de winkel uit!
  6. Poehh poehh, dat ziet er ontzettend goed uit! Vooral de gps ontvanger op de hoedeplank is een goed idee! Hoe heb je dat gedaan?
  7. Maar kan de oranje pad wel op een excenter gezet wworden? Ik dacht dat dat niet verantwoord was omdat dat een cuttingpad is.. Btw de maat 6,5 inch is goed toch?
  8. Welke pads gebruik jij Blastaway? En gebruik jij iets van meguiars? M83 ?
  9. Yep die aanbieding had ik ook al gezien en ik ga dat ding morgen ook aanschaffen.. Als ik het goed heb kunnen de LC 6,5 inch pads op..Wat ik ook heb begrepen is dat je geen cuttingpad op een excenter kan gebruiken, dus kan je alleen de polishing en finishing pads gebruiken. Verder kan je met de polishing pad bijna hetzelfde resultaat behalen als de cuttingpad, alleen het kost meer tijd. Correct me if i´m wrong.. Er staat heel veel info op het meguiars forum over excentrisch detailen van de auto
  10. Dat zag ik ook al staan, 27000 dollar.. Lekker goedkoop voor een gruwelijk vette bak!
  11. Dat hoort normaal niet. Als ik de sleutel uit het contact haal en ik vergeet de lampen dan hoor ik een langdurige pieptoon.
  12. Dat weet ik niet zo uit me hoofd. Het is wel een relais die daar zit. Maar als ik jou was zou ik eerst de zekeringen nalopen. Misschien is er 1 doorgebrand
  13. Als ik het goed heb zit hij onder de zekeringen..Dus je moet dan het beschermkapje onder het stuur weghalen om er bij te kunnen. Deze kap zit vast met 2 schroeven Correct me if i am wrong
  14. Zware last van je schouders af zeker Gelukkig maar voor je!! Nu nog 5 hele lange lange nachtjes slapen Succes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden