Ga naar inhoud

mvdput

Members+
  • Aantal items

    246
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mvdput

  1. crap.... had ik nou die 2 euro maar laten liggen..... misschien toch maar m'n auto inruilen, was toch al op zoek....
  2. Hallo, ik ben zo stom geweest om afgelopen weekend de asbak voorin eruit te halen, althans, een stukje omhoog (want hij ging niet verder) omdat er wat achter het afdek-klepje was geschoven. Nu krijg ik 'm niet meer vast, de achterkant van het afdek-klepje zit nu te laag en de asbak zit half los. Ik denk dat ie achter ergens ingeklikt moet worden ofzo, maar wat/hoe dat is me niet duidelijk. Iemand een idee?
  3. Hij zou ongeveer 180pk moeten zijn. Heb dat af kunnen leiden uit vagcom. Heb overigens niks terug gehad van de dealers
  4. @JH het is de antennespriet, vanavond na het werk eraf gehaald en met dik 120+ naar huis gescheurd, helemaal niks horen fluiten.
  5. Het was inderdaad de antenne. Heb er eentje met windingen erin van vw. Nu alleen nog het probleem oplossen
  6. Ik heb er onlangs ook nieuwe voorbanden op laten leggen, zijn Dunlop SP Sportmaxx dacht ik, misschien komt het daar wel van ja. Zometeen eerst ff zonder antenne proberen
  7. De antennespriet is wel onlangs vervangen door een nieuw origineel exemplaar... daar had ik nog niet aan gedacht maar dat zou het weleens kunnen zijn. Zal 'm er straks eens afhalen en kijken of dat verschil maakt.
  8. Misschien heeft er iemand een windtunnel "te leen", kan ik ff de rijwind van 120+ nabootsen dat zoekt wat makkelijker
  9. De dakdragers zitten niet los. Heb die al gevoeld, maar zag wel dat er aan de linkerkant bij de dakdrager aan de voorkant dat afdekkapje iets omhoog stond. Die heb ik weer teruggeduwd maar dat maakte geen verschil. Volgens mij is het echt een nieuw geluid, want het gebeurt wel vaker dat ik korte ritten zonder radio rij en dan haal ik meestal ook wel de 120+ en het valt me pas op sinds een paar weken. Ik dacht eerst nog aan de wiellagers maar dat vondt ik eignelijk toch wel erg vreemd want zo klinkt het niet echt.
  10. Hallo, sinds kort merk ik dat ik in mijn auto (Variant) een hoge fluittoon hoor, als ik +/- 120 Km per uur of harder rij. Het lijkt ergens achter vandaan te komen alsof de wind erg hard door een open kier staat te blazen. Ik heb al gekeken en gezocht en de dakstijlen gecheckt maar kan het niet vinden. Iemand enig idee? Groeten, Martijn
  11. Nou, AutBrink heeft de auto nieuw geleverd zonder chiptuning. Die kan van de lijst af. Nu benieuwd of ik wat terugkrijg van Middeldorp....
  12. zie bji Gerritspeek ook staan dat mijn code overeenkomt met Middeldorp, dus ze toch maar even een email gestuurd. Wie weet reageren ze wel....
  13. Volgens PON is hij geleverd door Auto Brink uit Hoogenveen, wat ook wel klopt met de regio waar de eerste eigenaar woonde.
  14. ehm, ja goeie vraag.....maar ik zou het niet weten.
  15. @ReneR Heb even een screenshot gemaakt van VAGCOM met het engine-block, maar ik zie niet direct een ABT stempel erin staan...
  16. Die LMM zit er nog geen jaar in, dus dat zou wel heel erg snel zijn....
  17. damn it, iets te ruim gerekend maar die 137g/s is bij 5600 toeren, dus in theorie zou ik bij 6500 een nog hogere waarde moeten krijgen?
  18. Ik had nog een log van juli vorig jaar net nadat ik de LMM had vervangen. daarbij zat de waarde van de LMM bij ongeveer 5600 toeren op 137,06. Dus maal 1,31 zou dat iets van 180 pk moeten zijn. Wellicht dat ie iets hoger in de toeren een nog wat hogere waarde afgeeft, maar die heb ik niet gelogd. Dus hij is gechipt maar weet niet precies tot hoeveel
  19. dat klinkt goed! Nog ff kijken op hoeveel pk die dan zit. PON kon me helaas niks vertellen en verwijzen me door naar de dealer die deze auto in 2002 nieuw geleverd heeft. Daar maar eens even informeren.
  20. dat dacht ik dus ook, in de carbase bij autoweek staat die 1.8T ook alleen maar met 150pk.
  21. Straks ff checken of daar iets van terug te vinden is in VAGCOM. Heb PON ook maar ff een email gestuurd, misschien dat zij dat ook ergens terug kunnen zien in hun database.
  22. De normale 1.8T is inderdaad 150pk. Met wat googlen zag ik dat een aantal met een rode 1.8T rond de 195pk zitten... Maar ik wil graag weten of de mijne wel/niet gechiptuned is.
  23. Hallo, ik heb inmiddels alweer 2 jaar mijn 1.8T uit 2002 met een rode T op de achterkant. Deze rode T zat er al op toen ik hem kocht van een particulier en nu vraag ik me af of hij mogelijk gechiptuned is (vanwege die rode T). Helaas heeft de vorige eigenaar me dat niet kunnen vertellen (wist niet zoveel van de auto, was van haar man geweest). Hoort een rode T eigenlijk min of meer standaard bij chiptuning? En kan ik mogelijkerwijs achterhalenof hij gechiptuned is en naar welke hoeveelheid paardekrachten door bijv logs te maken met VAGCOM?
  24. Volgens mij is die knop ook juist bedacht om de achterklep van het slot af te halen in het geval dat je je achterklep zo hebt ingesteld dat ie niet van het slot af gaat als je de auto met de AB opent. toch?
  25. Die schakelaar (die grote ijzerenhand greep) zit na verloop van tijd vast door corrosie/vuil etc. Daar leek het bij mijn in ieder geval op. Na demonteren, schoonmaken, invetten en weer terugplaatsen merk ik nu ook heel duidelijk dat ik die schakelaar bedien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden