Ga naar inhoud

Jasper

Full Members
  • Aantal items

    3037
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jasper

  • Verjaardag 04-08-1986

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Brabant!
  • Naam
    Jasper

Overige

  • Vagcom
    -

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jasper's Achievements

1

Community reputatie

  1. Bedankt voor de tip Ronald. De auto gaf voor koppelen 4x 4 cijfers op. Ik dacht dat op de telefoon dus een van die groepen cijfers ingevoerd moest worden. Na het aanvinken 'tekens bevatten tekst' kon ik wel 4x 4 cijfers ingeven. Koppelen is nu gelukt!
  2. Het lijkt me dat het audio / bluetooth systeem van mijn Golf idem is aan de Passat. Sinds dit weekend in bezit van een Golf 6, met RNS310 en af fabriek bluetooth. Op de een of andere manier lukt het me niet om mijn telefoon te koppelen (LG G2). Ook de Iphone (4) van de vrouw wil niet lukken. Nou las ik dat niet altijd alle smartphones gekoppeld kunnen worden, dus ik heb mijn oude Sony Ericsson afgestoft (uit 2006). Ook die wil niet gekoppeld worden. Wat zie ik over het hoofd? Met de stuurwielbediening ga ik naar het telefoon menu. Zoek naar het toestel, de auto vind dan ook het toestel, dus de bluetooth werkt zover. Dan kies ik voor koppelen. De telefoon vraagt ook netjes om de code in te voeren. Ik voer de code in die in het display van de auto staat. Hierna verschijnt 'verbinding mislukt'. Wat heb ik al gedaan: Alle oude aangesloten toestellen eruit gehaald. RNS310 heeft software versie 0357 (de nieuwste) Onder de bijrijders stoel ligt de bluetooth module. Dat is een Novero HT-4 ( 3C8-035-730-B ) Redelijk storend als je een nieuwe auto koopt en dit soort dingen niet lekker willen werken.
  3. Bedankt voor de info. Hij zal alles zelf moeten laten doen, heeft dus er voor gekozen om verder te kijken, o.a. ook naar Audi.
  4. Zal het eens aan hem doorgeven, gewaarschuwd heb ik hem al. Maar hij rijdt altijd bijzondere auto's, dus is wel wat gewend.
  5. Hallo Passat vrienden. Een kennis van me is aan het kijken naar een Passat W8. Is er iemand met de volgende auto bekend? Hij vroeg of ik wat meer van een W8 af weet. Eigenlijk heb ik me in de Passat tijd nooit echt in de W8 verdiept. Zijn er nog grote valkuilen? (Het W8 topic ga ik nog eens doorlezen) http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=208849136
  6. Gasinstallatie heeft vaak ook nog eigen relais, los van de exemplaren die standaard in de auto zitten.
  7. Hmm mijn bericht is niet doorgekomen. Nog een poging. Aan ene kant handig dat het nu weg is, hoop dat het wegblijft. Inderdaad zou ik zeggen laat keer specialist kijken / luisteren. Ik dacht in eerste instantie aan 't vliegwiel, maar het kan inderdaad net zo goed iets anders zijn.
  8. Als riemspanner slecht is zie je opzicht de riem wel dansen. Kun je het geluid omschrijven? Bijv. knikkers in een busje?
  9. Heb tot nu toe prettige ervaringen met de leerproducten van chemical guys. Maar er zullen vast nog meer goede merken zijn voor leer onderhoud. Ik doe overigens in het begin bij nieuwe spijkerbroeken een oude theedoek op de zitting, scheelt ook al veel.
  10. Jasper

    Vw "UP"

    Ja en je past er nog eens met 16 mensen in ook: http://www.autoblog.nl/archive/2011/10/ ... zijn-leven Is gewoon de moderne lupo
  11. Lekker de velgen zo laten, of je had ze meteen moeten laten poedercoaten in kleur. Denk dat spuiten er niet fraaier op wordt.
  12. Hallo Gert, welkom op dit forum. Gaat het over de voordeuren? Want deze tweeters zijn makkelijk los te koppelen. Kwestie van stekkertje losmaken. Ik zou zelf lekker de OEM speakers in de voordeuren laten zitten en achter setje bijplaatsen als daar nog niks zit. Speakers in voordeuren zitten namelijk vast met popnagels en dienen dus uitgeboord te worden. Daarnaast heb je een kunststof rand nodig voor montage speaker aan de metalen binnenplaat. Deze rand zit namelijk gegoten in de behuizing van de OEM speakers. Daarmee dus niet om te zetten. Vond zelf de OEM speakers niet slecht, bij plaatsen met speakers (Canton RS 2.160) in achterdeuren heb ik het geluid altijd erg prettig gevonden.
  13. Jasper

    Elec. storing

    Kijk ook eens voor de oorzaak van het springen van de zekering. Zou me niks verbazen als die module in het water staat te zwemmen.
  14. Je geeft aan dat de synth mee moet en evt. nog andere koffers. Neem van mij aan dat je dan spijt gaat krijgen van een CC. Ik heb in dat opzicht altijd spijt gehad van de 3BG sedan, enorme kofferbak maar veel te kleine klep. Stage piano of synth kon ik altijd net er doorheen schuiven. Beetje speaker om mee te nemen moest via achterdeur, bank plat en dan in kofferbak schuiven. Daarom heb ik nu voor een station gekozen. De ruimte van de A4 vond ik tegenvallen, vooral omdat ik wat langer ben. Mocht je tóch naar wat kleiners willen kijken, je geeft aan een V70 ook wel fraai te vinden. Heb je al een keer naar een V50 gekeken? Vond ik de stoel super van verstelbaar en erg goede zit achter het stuur.
  15. Man wat een verhaal... Lees het nu pas. Veel plezier met je auto en hopen dat die nu eindelijk goed blijft!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden