Ga naar inhoud

bjorn

Members+
  • Aantal items

    6080
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    10

bjorn won de laatste dag op januari 24 2020

bjorn had de meest gelikete inhoud!

Over bjorn

  • Verjaardag 09-11-1984

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    omg doetinchem
  • Interests
    motorsport, autosport, wintersport.
  • Naam
    Bjorn

Overige

  • Vagcom
    nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bjorn's Achievements

1,8k

Community reputatie

  1. Owjee heeft je vriend dat geregeld ?
  2. Zou je vriend voorlopig maar een ov kaart geven dan... Wat mij opvalt is dat er redelijk vaak gemeld is toen er ( deze en andere ) problemen waren: "ga naar Hartog". Hier is telkens een andere keuze gemaakt door naar "goedkope" alternatieven te zoeken. Zeker met een complex geval zoals nu aan de hand (kan zijn) lijkt het mij verstandig om dan juist zaken te doen met een specialist, en met alle respect niet de buurman/familie die een auto garage heeft op de hoek van de straat. Die indruk krijg ik tenminste, je mag mij best zeggen als het niet zo is hoor. Wat zit er in Zeewolde als ik vragen mag?
  3. Zou hem dan sowieso toch even los halen en schoon maken. Nu kun je er wel normaal bij...
  4. bjorn

    Vreemde storingen

    Binnen verlichting kan ook je deurslot zijn. De microswitches... Als alles tegelijk begonnen is zou ik het eerst in 1 ding zoeken.
  5. Soms wil het ook wel even helpen om gewoon de app spotify compleet uit te zetten/af te sluiten. Bij mijn iPhone ff in het overzicht van de apps die open staan hem omhoog weg vegen.
  6. checkt pb-->>> Nope geen bericht. Yes ik kan dus blijkbaar mijn surfgedrag goed verbergen...
  7. bjorn

    Passat facelift

    Alsof hij bij de tandarts is geweest. Zo'n ding in je mondhoek waar je mond mee open blijft / tanden vrij houd . Zo ziet de voorbumper horen er uit
  8. je kunt zelf eens kijken op de online onderdelen websites. kenteken invoeren. Zoek je naar de bekende merken remschijven/blokken. Dan kun je zelf de conclusie trekken of het duur is.
  9. bjorn

    Wegenbelasting

    Heb je daar een artikel over. Vind wel interessant om te lezen.
  10. bjorn

    Wegenbelasting

    Auto staat bij ons meer stil dan hij km maakt. Vrouw werkt bij ons aan huis. Ik rij met een bedrijfsbus zakelijk rond ( trouwens ook maar een 15.000-17.500 km per jaar ) Had met aanschaf wel eens gekeken wat verschil in wegenbelasting is voor een touareg op diesel en benzine. Ging toen nog uit van 7500km per jaar. Ja zelfs met die km wilde ik perse een diesel rijden. Nu rijden we iets meer, gaan iets vaker met de caravan op pad. 10.000km per jaar op diesel kost ons ( 1 op 10 gemiddeld a € 1,25 p/l ) wb/pj € 2580 en de diesel € 1250 is een € 3830 per jaar ( hij rijd iets zuiniger en diesel vanmorgen nog getankt voor € 1.22,9 bij de bp ) 10.000km per jaar benzine ( 1op 6 gemiddeld a € 1,55 p/l ) wb/pj € 1372 en de benzine € 2583 is een € 3955 kosten per jaar Dus zo om en nabij zelfde "kosten" tel geen afschrijving mee want die diesels zullen op dit moment wel hard zakken. Verzekering is meestal ook redelijk het zelfde als je diesel of benzine rijd. Onderhoud word jaarlijk uitgevoerd. v6 diesel of v6 benzine zal ook wel ongeveer zelfde hoeveelheid liters olie in gaan en de filters etc zal elkaar niet zoveel doen. Dus of het uit kan?: ja ( zolang je geen afschrijving mee telt ) Is het verstandig?: nee misschien niet. Straks geen drol meer waard een diesel met een gewicht van 2070kg Grootste reden toch: Het rijd zo lekker. Willen we toch diesel blijven rijden maar dan een 300-400 euro bezuinigen per jaar zou een audi A6 3.0tdi wel een optie zijn. Waar hebben we het dan over €25-€33 per maand.
  11. bjorn

    Wegenbelasting

    En wat is weinig/minder km per jaar? Je weet wat je nu hebt. Benzine gaat ook duurder worden per liter. Lekker zuinig rijden op diesel. Ik blijf zo lang als kan met onze diesel door rijden, ook al rijden wij maar een 10k per jaar.
  12. Kiek das mooi. Waarom een dealer dat nou niet kan is mij een raadsel...
  13. Waar in Gelderland kom je vandaan. Matthijs (@@Vdub genaamd hier op het forum) zit in Vorden kan je wel op weg helpen met uitlezen/rijdend loggen etc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden