Ga naar inhoud

vw roadwarrior

Members+
  • Aantal items

    112
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vw roadwarrior

  1. Mooi voor een ritje hierachter in fochteloereveen
  2. Nette wagen,mooi voor de kar.
  3. Het jaarlijkse spektakel in het friese Bergum was weer daar. Rondom de manege in het kleine dorpje verzamelden zich vag auto's van allerlei allure. Het weer zat ook lekker mee,terwijl het zuiden des lands onderging in regen,scheen de zon uitbundig in friesland. Hierbij een kleine impressie. Meer foto's staan op www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew.
  4. Zaterdag 6 juni had RH custumshop in Stadskanaal een meeting/open dag. Was een mooie dag met veel bekenden en mooie nette perfomance wagens. Voor herhaling vatbaar.. 8) Hierbij een kleine foto impressie van deze meeting. Meer foto's staan op www.vwteampg.nl Mvw VWteamPG crew.
  5. Het nieuwe circuit voor F1 stockcars is inmiddels al een jaartje in gebruik. De eerste race van het seizoen is inmiddels ook alweer geweest en was erg spectaculair. Gisteren was er een trainingsdag voor de heren stockcar coureurs dus ff een kijkje wezen nemen op het nieuwe circuit. Zag er allemaal goed uit en zelfs tijdens de trainingen is er genoeg spektakel. Hierbij een aantal foto's van deze training. Meer foto's staan op www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew.
  6. FF een gezellig uitje naar Sleen gehad afgelopen zondag alwaaar Team ignitione en meeting had. Hier een kleine impressie van deze meet. Meer foto's op www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew.
  7. De seizoensopener in ter-apel staat altijd garant voor een leuke autosportmiddag. Aangezien er een aantal clubleden meedoen op terapel,en er een aantal sleutelen aan wagens van coureurs altijd een leuke dag met veel bekenden. Deze keer was het schitterend weer. In allerlei klasses was het een spannend begin van het seizoen. Interesante nieuwkomers(polo 6n met motorfietsmotor)Gevestigde orde in de superklasse die uitviel,Martin boonstra zijn eerste kilometers op terapel in de wagen van zijn vriendin de Kampioene van vorig jaar. Hieronder een kleine impressie van deze dag. Voor meer foto's zie www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew.
  8. fftjes weer naar de TT baan geweest alwaar de dames en heren van de vijverbergtroffee hun ding weer aan het doen waren 8) 2 leuke nieuwkomers waren de ktm x-bows. Hierbij een kleine impressie van dit gerace. Meer foto's op www.vwteampg.nl Mvw VWteamPG crew.
  9. Lekker dichtbij,mooi weer dus besloten in colonne met de club richting Hoogezand te gaan waar een algemene meeting was. De opkomst was behoorlijk groot en het weer maakte het erg aangenaam. Van allerlei allure waren er auto's op afgekomen tevens waren er wat standjes neergezet. We vonden het een leuke meeting met erg veel bekenden. Al met al een gezellige dag gehad. Hierbij een kleine impressie. Voor de rest van de foto's www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew.
  10. De duitse autosport is al jaren een begrip in de nederlandse Tuning scene. Ook dit jaar zijn we weer met de club heen geweest in een colonne van dik 40 wagens. Verder 4 sprinters,4 vrij rijders en 2 wagens bij best of one. Al met al een goed visite kaartje afgegeven. De sprint was ook weer enerverend met auto´s van allerlei pluimage. Hierbij een kleine impressie van deze dag. Meer foto´s op www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew
  11. Die stond vol met een drumstel. Meneer is dus met een golf 1 gti heengereden,terwijl zijn vriendin passagier was in mijn door rio zijn colega gereden golf 2 g60.
  12. Na de meppelse vw meeting op de terugreis ff bij het TT circuit aangegaan. Alvast ff onze paddock plek verkennen voor volgende week. Er was weer vrij rijden op de baan aldaar. De nodige wagens op het circuit waaronder een ferrari,een lotus en diverse porsches en bmw´s Heb een aantal foto´s gemaakt,maar had de telelens niet bij me. Hier een kleine impressie van dit gebeuren. Meer foto´s op www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew.
  13. De heren van de Dub Department hielden op 29 maart hun minimeet te Meppel. Was heerlijk weer deze dag dus smiddags de Seat aangetrapt en samen met Rianto naar Meppel gereden. Stonden leuke wagentjes aldaar,was heerlijk in het zonnetje en de nodige bekenden gesproken. Hieronder een kleine impressie. Meer foto´s staan op www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew
  14. Vandaag ff naar Emmen gereden alwaar VW Drente hun minimeet had bij de sligro. Was wel fftjes leuk. Hieronder een kleine impressie. Meer foto's op http://www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew.
  15. Zondag 15 maart gingen we naar de ijsspeedway in de smelt te Assen. Maar dat begon pas om 2 uur dus eerst ff op de TT baan wezen kijken. De mannen van de Ziengscup wafen daar weer met hun bmwtjes aan het trappen. Tevens waren er wat andere wagens aan het testen. Hierbij een kleine foto impressie. Meer foto´s op www.vwteampg.nl
  16. Tja..er is meer dan vw.. Alleen de vw meets af ben je erg snel uitgekeken................................. Was trouwens een algemene meet.. Ja is meer dan VW, hoop niet dat de roest naar jou auto is overgesprongen.... Haha grappig,kijk eens naar de vw´s hoe die roesten en rotten..
  17. Tja..er is meer dan vw.. Alleen de vw meets af ben je erg snel uitgekeken................................. Was trouwens een algemene meet..
  18. Onze vriendenclub opc noord had 1 maart jongstleden een algemene meeting in Beerta. Lekker dichtbij,veel bekenden en relatief goed weer in het vooruitzicht besloten daar met een aantal clubleden heen te gaan. Was een gezellige dag,een goede opkomst voor deze meet,en er stonden ook de nodige leuke wagentjes. Volgend jaar maar weer een grotere locatie opzoeken mannen van opc noord. Hierbij een kleine foto impressie. Meer foto´s staan op www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew.
  19. Het was zondag de 8ste van Februari mooi weer dus besloten ff een kijkje te nemen in Heereveen alwaar een vw mini meet werd georganiseerd bij de Amerikaan(Macdonalds) aldaar. De opkomst was groter dan menigeen verwacht had,en hier en daar was al een showwagen uit de garage getrokken op deze koude winterse dag. Hierbij een kleine impressie. Meer foto's staan op www.vwteampg.nl Mvg VWteamPG crew.
  20. Hierbij enige foto's van deze meeting. De rest van de foto's staan op onderstaande link. http://www.mijnalbum.nl/Album=ZESTVHQI Mvg VWteamPG crew
  21. Hierbij enige foto's van deze meeting. Voor de rest van de foto's zie onderstaande link.. http://www.mijnalbum.nl/Album=PDIHSW8B Mvg VWteamPG crew
  22. Afgelopen zondag even met de club naar Essen geweest alwaar de Essen motorshow was. Vond het minder druk dan voorgaande jaren,zowle met bezoekers als me materiaal wat er stond. Zo was de kelder dicht en was er een race arena neergezte wat toch ten koste gaat van de stands. Stond voor de rest weer veel mooi materiaal daar. Na de tijd ff nafetafeld bij Uwe's gril wat weer gezellig was.. Hierbij een kleine impressie. Meer foto'sonder deze link. Mvg VWteamPG crewhttp://www.mijnalbum.nl/Album=OZJMTVEU
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden