Ga naar inhoud

teknix

Members
  • Aantal items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over teknix

  • Verjaardag 16-04-1973

Profile Information

  • Plaats
    Leeuwarden

teknix's Achievements

7

Community reputatie

  1. Thnx, we gaan er weer mee aan de slag.
  2. Kan het ook een of andere module zijn die de koplamp aanstuurt?
  3. Heb ik ook gecheckt, mankeert niks aan. Zou dit evt te maken kunnen hebben met de AFN module? Die geeft al een tijdje een storing aan.
  4. Afgelopen vrijdag vlekkeloos door de apk gekomen, maar sinds zaterdag brandt ineens mijn rechter xenon en stadslamp het niet meer. Heb de zekeringen gecheckt maar daar ligt het niet aan, eerst maar hetv stadslampje vervangen maar ook dit mocht niet baten. Heb links op rechts gezet (linker lampje doet het gewoon) maar ook geen resultaat. Voordat ik de hele bumper ga demonteren voor de Xenon lamp, zou het ook iets anders kunnen zijn? Omdat mijn stadslamp ook niet meer brandt.
  5. Kreeg sinds kort de melding in mijn boordcomputer dat de AFS module niet functioneert. Dit heeft toch te maken met de bochtenverlichting? Maar alles werkt gewoon, bij uitlezen kwam er geen foutmelding naar voren. Wel merk ik dat de verlichting niet zo ver meer schijnt. Iemand tips waar ik het moet zoeken? Groeten, Eddy
  6. Nog geen tijd gehad om uit te lezen, alles werkt verder. Zondag zonder problemen in een ruk van Parijs terug gereden.
  7. Ik zit nu in Parijs en vanmiddag begon ineens het controlle lampje van de gloeilamp te knipperen. Knipperend lampje heb ik nog niet meegemaakt, wel dat ie continu brandt en de boordcomputer aangeeft dat er een lampje defect is. In de gebruikers handleiding kan ik hier ook niks over terugvinden. Iemand die weet wat dit is?
  8. Ik kijk echt uit naar de zomer als jullie auto's hier zo zie. Staat echt heel mooi spul tussen zeg,mijn complimenten.
  9. Ik heb een Weitec Hicon GT schroefset aangeschaft, zijn er ook dingen waar ik speciaal op moet letten bij het monteren? Of is het plug and play? Groeten, Eddy
  10. Hij hoort officieel onder de veer,maar ik heb ook wel eens gehoord dat ze em bovenop de veer plaatsen. Ik heb de mijne gewoon oder de veer geplaatst.
  11. Mercedes W221 Fuchs rondom in 9,5 x18 ET 43 met 225-35-18 Falken. Voor 5mm spacers. Verlaagd dmv schroefset,aantal cm verlaging weet ik niet precies maar zal rond de 8 a 9 cm zijn.
  12. Super!! Dit was wat ik zocht,bedankt 3V!
  13. Ik heb nu al 2 keer gehad dat na een stevige regenbui de voetenruimte (onder het dashboardkastje) helemaal nat is. Ik heb gehoord dat dat komt door een of andere afdichting in het schutbord die niet goed afsluit. Kan iemand mij hier meer over vertellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden