Ga naar inhoud

Ad Driessen

Members+
  • Aantal items

    311
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ad Driessen

  1. @Ozzy Ik denk dat je motorgeluiden niet met elkaar kunt vergelijken maar beide klinken erg goed. De W8 heeft een scherper hoger geluid, zelfs als de achterdempers eraf zijn. ( mijn zoon is bij Guerilla exhaust langs geweest voor aanpassingen) De rs5 heeft een diepere grom en vooral als de kleppen open staan dan klinkt dit als voor mij als muziek😀😀 Ik blijf het forum nog met veel plezier volgen, en het blijft een mooi platform om elkaar te kunnen helpen. En mooi dat er nog een aantal W8 auto’s rijden, ze worden zeldzaam😉😀
  2. Het is rustig op deze topic van W8 rijders, nog ff een update over mijn oude W8. Mijn zoon rijdt er nu al een aantal jaren mee, en de auto is nog steeds in de familie😀 Er zijn geen noemenswaardige vreemde dingen aan geweest. De achterremmerij is een tijdje geleden vervangen en dat was het dan. Verder normaal onderhoud, over een paar weken de multiriem en dan is deze weer fris. De auto heeft nu meer dan 200000km gelopen. Zelf ben ik over gestapt naar Audi en wel naar een RS5☺️ kon de 8 cilinder niet missen😄😄
  3. Als je het netjes wilt repareren kun je er een stukje tussen zetten van rvs, kunstof of koper.Belangrijk is dat het weer goed dicht is.
  4. De motor hoeft er niet uit als je leiding compleet wilt vervangen. Ik zou de leiding inkorten en trompen, stuk langere slang en goede klemmen dan is de zaak weer in orde. De andere slang is van het vacuum gedeelte.
  5. Zou heel goed kunnen dat de foutmelding daar vanaf komt. Het is zowiezo al lastig deze juist te timen, daarbij moet je wel speciaal gereedschap hebben om het te kunnen doen.
  6. Zo de W8 is verkocht☺☺ Maar het leuke is dat deze in de familie blijft Mijn zoon gaat er mee rijden, mag hij er verder van gaan genieten
  7. Leuk zo'n puzzel in het groot.
  8. Gave vervanger voor je w8 Den. Veel mooie kilometers gewenst????????????????
  9. Heb nog wel de Bentley W8 manual, dus als je deze wilt gebruiken.......
  10. Stukje logica, en het gaat je vast wel lukken.Anders geef je maar een seintje.
  11. Werkt de secondaire waterpomp wel, deze zit achter tegen het blok, thermostaat is mechanisch.Mischien nog lucht in het systeem? Wel een mooi project, respect hoor????????????????
  12. Inderdaad is dit forum een grote familie waarin iedereen bereid is om elkaar te helpen. Mooi om te lezen dat alles weer in orde is.????????????????????????
  13. Precies René, lagerschalen zitten zo mooi weggewerkt......
  14. Ze denken aan krukas lager?Hebben ze ooit aan een W8 gewerkt vraag ik me af, als het een krukas lager zou zijn tikt deze constant en is het na minuutje niet weg. carterpan er onderuit halen heeft geen enkele zin want je kunt dan nog niet het lager bekijken. (Als de garage ooit aan een w8 had gewerkt hadden ze dit kunnen weten) Olie er af laten lopen en kijken of er witmetaal deeltjes te vinden zijn kan bevestigen of er lagerschade zou zijn. Zou inderdaad een hangende klepstoter kunnen zijn, vreemd is het op en neer lopende toerental, bobines, llm, benzinepomp, aircopompkoppeling er zijn nog zoveel dingen meer waar naar gezocht kan worden.
  15. Geen berichten ontvangen? Weet niet waarom. Ben nog gewoon op het forum aanwezig hoor, ben de laatste tijd druk geweest met motoren bouwen
  16. Hmmm.. Flinke klus dus, motor eruit halen enz.Je hebt wel wat appart gereedschap nodig, blokkering krukas en uitlijn gereedschap voor de nokkenassen. Voor de rest niets apparts.
  17. Ehhh... Koppakkingen defect dan?
  18. 750km zeker wel. Het viel me best mee.
  19. Op vakantie naar Denemarken geweest, veel autoweg, gemakkelijk 1-11 kunnen rijden bij 125km/h, en volgepakt ook nog. Totaal rond de 2600km met veel genot Volgetankt stond er weer 780km te kunnen rijden
  20. Probeer eens eerst aan te geven waar de ratel zit. Bovenin het blok: hydr. klepstoter. Achterin: kettingspanner of iets met het verstelsysteem.
  21. Wat moest eraan gebeuren Ruud? Afhankelijk van de km stand zou ik ook naar de getande riem van de balans assen kijken of deze niet vervangen hoeft worden, nu kun er immers gemakkelijk bij.
  22. Het zou inderdaad van de kettingen af kunnen komen, of een spanner die niet goed werkt. Je kunt de offset van de kettingen via vagcom uitlezen. Revisie kan zeker, onderdelen kosten zo ongeveer 1700€ schat ik in. Het blok moet eruit om er bij te kunnen. Als je problemen hebt met de verstellers dan gaat het motorlampje branden. Dus eerst vagcom eraan en uitlezen.
  23. Voor het vervangen van het thermostaathuis staat er een how to voor een W8 op het forum. Lees deze eens door, dan weet je een beetje wat je tegen komt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden