Ga naar inhoud

Laurenshps

Members+
  • Aantal items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Laurenshps

  1. Heb ik ook 2x gehad, laats, toen was het de rechter ventilator die niet meer mee deed. En 2 jaar gelden ook, maar toen moest het systeem worden gevuld, (bij stilstaan hoorde je het gas dan ook stromen en werd het veel warmer). Via het wel bekende verborgen menu onder 10.0 en 10.1 kun je de uitblaastemperatuur en druk vinden. Bij een defecte ventilator wordt de druk vrij hoog.
  2. Was de passat niet eens de winnaar bij de ANWB afstands test, waarbij de testrijder bij Lyon al lege tank aangaf maar Marseille nog haalde ? Ik zal eens Googlen op dat artikel....
  3. Kettingspanner nokken as lek. Olie wordt heet, dus dunner en die lekt weg.
  4. tik fout 194000 ingetikt ipv 164000 ? Kan maar zo gebeuren... Check je datum van je banden e.d, misschien geeft dat uitsluitsel.
  5. Soms lost ie bij mij ook niet. Koppeling oplaten komen opieuw in de 1e versnelling zetten en dan kan ik wel weg..
  6. Heren dit is mijn auto... Niet die van Sander... Ik heb een v20 1.8 uit 1998
  7. De aircopomp wordt geactiveerd met een magneetkoppeling. Je gaf aan dat die magneetkoppeling op de poelie iets rammelde. Misschien trekt de magneet onvoldoende aan of de de ruimte is te groot geworden. Misschien dat je dynamo net iets meer stroom opwekt waardoor de magneetkoppeling wel werkt bij hogere toeren... Misschien is het lager in de magneetkoppeling versleten en staat de koppeling wat scheef, bij hogere toeren centreert ie wat meer en pakt ie op...
  8. Stekker wel goed op de luchtmassameter.? Heb ik ook eens gehad na een airco service beurt.
  9. Ik heb tot vorige maand ruim 4000 km met een gebroken voor veer gereden. Dacht dat het een draagarm was die knarste en rammelde, maar bleek gebroken veer. ????
  10. Wat ik weet is dat; Teflon slaat pas vast en de deeltjes zetten uit bij plus 200 graden, dat lijkt dus niet te kunnen. Dat is tevens het punt dat olie vlambaar wordt. Ik hoop deze temperaturen niet bereiken. http://www.motoplus.nl/nieuws/doping-voor-motorolie/ Geeft leuke info
  11. Alle auto's heb ik het in gedaan. Vw. Polo 1991 gti 1.3 van 102k tot 180k Vw. golf 3 cabrio 1.8 bij 230k nu 265k Vw. Passat 1.8 bij 168k nu 293 Mijn vader idem en rijdt de tonnetjes ook rond. Het lijkt iig geen kwaad te kunnen.
  12. Bij mij branden het ABS lampje samen met het airbag lampje altijd wat langer dan de rest. Mogelijk is dat dus normaal.
  13. Ik zou toch als eerste deken aan de sensors bij de wielen. Deze gaan nog wel eens los tijdens werkzaamheden. Deze zijn vrij makkelijk weer terug te plaatsen. Het kan zijn dat één sensor net wat los zit. De sensors worden door de computer soms voor meer meet doeleinden gebruikt. Mogelijk daardoor de gas installatie storing. Mogelijk kan een ander forum lid omschrijven hoe en waar ze horen te zitten.
  14. Zelfde verhaal hier, 171dkm en ook een versleten homokineet.
  15. Volgens het boekje: "Bij het bereiken van een rijsnelheid van ca. 6km/h wordt er een automatische test uitgevoerd. Tijdens deze test kan er een pompgeluid hoorbaar zijn." Tevens na te lezen op viewtopic.php?f=109&t=3779&p=4038&hilit=abs+test#p4038
  16. Bij wegrijden test bij 6 KM/h de ABS zichzelf... (of ESP) Dat is eenmalig na het starten van de auto.
  17. Ik had het zelfde probleem. (de achteruit ging ook slecht) Sinds de vakantie geheel over. Ik moest even met de caravan achteruit een heuvel op, en liet daarbij per ongeluk de koppeling behoorlijk slippen. Stonk aardig. Sindsdien geen probleem meer. Kan het zijn dat de koppeling soms niet helemaal los komt en wat blijft plakken waardoor de versnelling er moeilijker in gaat ? en dat deze "plak" nu verbrand is ? Dus... Misschien een tip. zet de auto in z'n 5 op de handrem en bij vol gas even koppelen.......... ... ...
  18. Hmm trap de rem eens hard in als je stil staat, en kijk een of je rem wegzakt in de komende minuut. Dan weet je of het lek in je rem systeem zit. Laats ook gehad, eerst niet te vinden. toen 5 min druk op de rem uitgeoefend, elke keer zakte het pedaal weg. en ja hoor... plas olie rechts achter.
  19. Even de auto starten, iemand de uitlaat een beetje dicht laten drukken en dan kijken of hij daar extreem lekt.
  20. Zonder temperatuursensor krijg je hem niet aan de praat, dus dat klopt. Of hij start nog net, maar als je dan het gas iets aanraakt valt de auto direct uit. Vaak zit er vocht in de temperatuursensor waardoor deze een verkeerde waarde geeft. Een temperatuursensor is een weerstand waarvan de weerstand veranderd bij een andere temperatuur. Als het vocht ook maar iets extra's geleidt wordt er een verkeerde waarde doorgegeven.
  21. Ik heb laats zelfde probleem gehad. Misschien de startonderbreker die weigerde? Maar wel bezine inspuit zodat hij verzuipt? en dus moeizaam startte kan dat ? Ik heb het namelijk alleen met mijn sleutel en niet met die van mijn vrouw.
  22. Additional Information - Extra code at end of error messages: 01 Signal Shorted to B+ 02 Signal Shorted to Ground 03 No Signal 04 Mechanical Malfunction ... Zie http://www.gerritspeek.nl/vag-com_foutcodeslijst.html onderaan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden