Ga naar inhoud

vr6combi

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over vr6combi

  • Verjaardag 27-04-1976

Profile Information

  • Plaats
    Leek

vr6combi's Achievements

0

Community reputatie

  1. vr6combi

    Winter ...

    Ik ben eigenlijk opzoek naar een rare maat. Het liefst 215-40-17. Maar 205-40- 17 is ook een leuke optie, Ik heb gelezen dat bridgestone erg goed is als winterband.
  2. Het duurt allemaal wat langer , tot mijn spijt , er komt van alles tussen echt vervelend. Ik zl mijn best doen om een paar mooie foto's binnenkort er op te zetten.
  3. Morgen heb ik eindelijk tijd om rustig een keer een paar foto's te maken. Het is erg leuk om telezen dat jullie in spanning afwachten. Morgen zien jullie meer.
  4. Het is gelukt , alles zit er in en er onder. Vandaag is hij uitgelijnd. WAT EEN VERBETERING. Je kan toch echt merken dat een wat duurde setje schroefveren veel beter rijd, niet dat een goed gewoon vast setje slecht is maar het rijdt toch weer anders. Leer is ook al overgezet. Ik heb een totaal ander wagen gekregen. gruwlijk. Als het weer licht is zal ik een paar foto's maken en hier plaatsen.
  5. Ik ben net terug van het uitbouwen van het leren interieur. De eigenaar had er al een deel uitgehaald, dus alleen het kofferbak gedeelte moest nog en alle boven lijsten. Ik had zelf al elek. ramen voor, en achter nog niet. Op de nieuwe achterpanelen zitten wel de schakelaars voor elek. raam bediening, alleen de raammechanisme was een puinhoop . De vorige eigenaar had daar vast problemen mee. Dus als iemand nog iets weet, achterraam mechanisme en kabel boom dan hou ik mij aan bevolen.
  6. Het is een ongelovenlijke week, eerst een schroefset donderdag er onder, en vandaag heb ik een orgineel leren interieur op de kop getikt wat ik woensdag kan ophalen. Het moet er nog wel even uit , maar ik zeg altijd veel handen maken licht werk. Ik ben heel benieuwd wat het resultaat straks zal zijn. En foto's zullen zeker nog komen.
  7. Ja dat is ook zo, maar ja tijd is soms ook zo langzaam
  8. Jaaaa eindelijk een schroefset onder mijn 35i vr6. Ik heb er nu kw 40mm onder( een klein jaar) , maar na lang wikken en wegen toch maar wat lager met een schroef set van weitec met hardheid instelling. Donderdag komen zen er onder vrijdag uitlijnen. Ik ben benieuwd. Ik hoop jullie met foto's te verblijden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden