Ga naar inhoud

astonia

Members+
  • Aantal items

    283
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over astonia

  • Verjaardag 24-03-1972

Profile Information

  • Plaats
    Voorne Putten
  • Naam
    Mark

astonia's Achievements

0

Community reputatie

  1. Bij de 3C heb ik het nog zelf gedaan, bij de 3AA vanaf de fabriek. Reden is dat ik toch wat elektronische problemen heb gehad met de 3C. Denk daarbij aan het niet uit kunnen zetten van de auto als er een aanhanger/caravan achter zit. Overigens werkt een 3AA ook niet perfect met een aanhanger erachter. In ieders geval niet met een elektrische achterklep.
  2. Via dezelfde knop in de kofferbak. Ook die haalt de borging weg, waarna ik hem zelf weer terug duw.
  3. Bij mij zit in de kofferbak zelf een knop. Daarmee wordt de trekhaak electrisch ontkoppeld en valt dan naar beneden. Je hoeft hem zelf alleen maar het laatste stukje te helpen om in de borgen te klikken.
  4. Daar ben ik ook bang voor dat er geen oplossing komt. Kennelijk heeft VW alleen gedacht aan mensen met een fietsendrager en niet stil gestaan dat er ook mensen zijn die hem voor een aanhanger of caravan gebruiken.
  5. Zo ziet er vanaf de fabriek eruit...ow ja zonder dat vuil natuurlijk:
  6. Ik heb alle 3 de schakelaars gebruikt, AB, in de deur en de handschakelaar op de klep. In alle gevallen komt de klep iets los, maar gaat zeker niet open. Vervolgens nogmaals de schakelaar op de klep gebruiken en hard trekken en tot de klep open is.
  7. Geen idee, daar ben ik niet handig in. Wel net bij de dealer geweest een aangegeven dat ik deze optie niet accepteer. Is inmiddels de tweede tegenvaller met de achterklep. Ook al staat het zo in de handleiding, in de brochure geven ze niks aan dat het in bepaalde situaties helemaal niet werkt. Ben benieuwd of ze met een oplossing komen, maar vermoed dat er geen oplossing komt.
  8. Het klinkt als een leuke gadget en dat dacht ik ook . Nu achteraf gezien, zou ik het niet opnieuw kiezen. Heb namelijk keyless entry icm de elektrische achterklep. Echter pas bij aflevering vertelde de dealer dat de module die je nodig hebt om hem met je been te openen (die van de reclame) pas later werd geproduceerd. Als ik dat had geweten, dan had ik die elektrische klep niet besteld. Zeker nu ik er achter kom, dat de klep met een aanhanger of caravan erachter helemaal niet werkt. Alsof je dan iet meer in de kofferbak moet zijn Kortom hij frustreert meer dan dat ik er comfort van heb. Overigens ben ik verder erg tevreden over mijn zoveelste Passat
  9. Helaas kom ik er dit weekend achter dat de elektrische achterklep niet werkt als er een aanhanger achter de auto zit. Dit komt overeen met de handleiding. Dit is overigens alleen zo bij de vanaf de fabriek geleverde wegklapbare trekhaak. Hij ontgrendelt de klep wel, maar opent hem niet meer. Omdat de achterklep elektrisch is, kost het heel veel weerstand om hem te openen. Het is een optie om de stekker te verwijderen, want dan werkt hij wel weer. Echter door het optionele oog voor losbreekbeveiliging (die toch echte verplicht is in NL), Klemt de jeager stekker. Kortom het extra comfort wat de klep moet bieden, kost het alleen maar extra moeite en frustratie. Weet iemand hoe deze beveiliging uit te zetten is? Alvast bedank
  10. Op 1 kabeltje na had ik toen alles aangesloten. Vervolgens naar VW Voorne Putten gereden, waar ze het laatste draadje hadden aangesloten en meteen met VAG COM de juiste instellingen doorgevoerd. De auto kwam bij Rien vandaan, maar de trekhaak en kabelboom had ik niet bij ze gekocht. Ze hebben het wel kostenloos aangesloten. Groeten uit Hellevoetsluis, Mark
  11. Ik weet niet hoever je tot nu toe bent gekomen, maar pak de how-to van de 3C variant en je komt heel ver denk ik. viewtopic.php?f=156&t=28792 alleen heb ik dus geen ervaring met de limo.
  12. astonia

    2e snelheid

    Ik vermoed dat dit bedacht voor rijden in bijv. Engeland. Zo heb ik een een optie in het menu staat om mijn lampen af te stellen voor de Engelse wegen.
  13. En ook vanuit Hellevoetsluis de beste wensen
  14. Die sensor "EasyOpen" wordt hooguit sinds 2 maanden geproduceerd. Zelf rij ik met de variant met elec. achterklep, maar dit probleem heb ik niet.
  15. astonia

    Cruisecontrol

    Misschien verbeeld ik mij de werking dan, of ze hebben de werking aangepast bij het nieuwere type 3C. Mijn 3C was van november 2007.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden