Ga naar inhoud

Jarno_h

Members
  • Aantal items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jarno_h

  1. Jarno_h

    Storing stuurslot?

    Mijn mail aan Pon betreffende coulance-regeling heeft toch succes gehad. Zonder enige verdere vorm van berichtgeving van de dealer heb ik een creditnota ontvangen van 445 euro (50% van het eerste bedrag). Blijft nog een heel bedrag, maar het gevoel is nu toch beter....
  2. Jarno_h

    Storing stuurslot?

    Dus je betaald een rekening maar je krijgt de rekening niet....? Ikke nie snappe Het was de werkplaatsbon waar ik geen kopie van mocht maken. Factuur was nog niet klaar. Die zal morgen wel op de mat liggen....
  3. Jarno_h

    Storing stuurslot?

    Zo ik heb mijn passat weer terug. Kosten 890 euro. slik slik. Ik heb de werplaatsbon even ingezien. regelapparaat 375 euro, arbeidsloon in de 400 euro, inleren 29 euro. Ik had graag een kopie willen hebben van de bon, maar hier kreeg ik geen toestemming voor!! Dat vind ik maar een erg vreemde zaak Geen sprake van enige vorm van coulance. Schrijf maar een brief naar Pon was het advies. Dat ga ik vanavond dus maar eens doen
  4. Jarno_h

    Storing stuurslot?

    Ik ben gisteren ook geconfronteerd met dit fenomeen. Lampje van het stuur brandt rood, pieptoon, mijn passat uit 2007 wil niet starten. Inlezen van de computer wilde niet lukken. Auto afgesleept naar de garage. Vanochtend bericht gehad. Regelapparaat van de stuurkolom defect. Totale kosten 800 euro. Van enige coulanceregeling wil de dealer niets horen, maar als ik dit Topic zo lees, zou je dat wel mogen verwachten Gezien de bedragen die in de laatste reacties zijn genoemd, ga ik toch nog maar weer met hem in discussie.
  5. Het probleem met stero heb ik ook. Het symbooltje van stereo verdwijnt dan ook. Ik heb nog steeds het idee dat de ontvangst door de update juist slechter is geworden. Met de carkit heb ik geen enkel probleem. werkt perfect.
  6. Nee, daar baal ik ook van. Update op dezelfde manier uitgevoerd. Ik heb zelfs het idee dat de radio-ontvangst door de upgrade slechter is geworden. Radio 3 bv stoort nu ook. In mijn oude rcd had ik perfecte ontvangst. Maakt het wat uit hoe ik de dubbele antenne-aansluiting heb aangesloten? Misschien domme vraag, maar moet ik AF activeren voor RDS ontvangst. AF blijft bij mij knipperen. Is dat normaal?
  7. Nu ik de radio een tijdje in gebruik heb, ook maar een paar bevindingen van mijn kant. Misschien dat iemand nog een paar antwoorden heeft, die ik niet heb kunnen vinden: - IGO ziet er grafisch mooi uit en werkt perfect. Alleen de stemmen vind ik een stuk minder. Er worden teveel aanwijzingen gegeven en het klinkt nu ook niet echt geweldig. Bovendien stopt telkens de muziek. Heb deze dus maar uit gezet. - Er zit een mooie ritcomputer op IGO. Helaas wordt deze telkens gereset als de auto uit is geweest. Hebben anderen dit ook of is hier iets aan te doen? - Ik vind het jammer dat de schil van de radio en de SD kaart-weergave totaal verschillend is. Zou fraaier zijn als deze meer op elkaar afgestemd waren. Vooral die blauwe kleur van SD-kaart weergave ziet er niet zo heel gelikt uit. - Als ik in navigatiemodus zit en een mp3 nummer op de achtergrond afspeel en een nummer verder wil gaan, doe ik dit via menu en dan naar SD. Helaas stopt de muziek dan. Ook vanuit SD kaart naar equalizer instellingen stopt de muziek. Is hier een oplossing voor? - Bluetooth /carkit werkt perfect. Geluid ook prima en ben ook voor de andere kant goed te verstaan. In bluetooth modus, kan ik naar oproepenlijst en kan ik ingekomen telnrs of uitgaande telnrs zien. Ik kan een nummer selecteren, maar hoe kan ik deze bellen? Voor de rest bevalt me de radio prima!
  8. Vandaag de radio ook ingebouwd. Valt me op dat de radio niet in stand 1, maar pas vanaf stand 2 van contact werkt. Is dit normaal en kan dit gewijzigd worden?
  9. En...zijn er al foto's van de uitlaatsierstukken van Skoda?
  10. Ik had mijn RCD 300 omgeruild voor een RCD310. Bij het opnieuw inbouwen van de RCD 300 hoefde ik niet opnieuw de code in te voeren. Overigens kan de dealer je ook zo een uitdraai met de code maken.
  11. Ja belachelijk he? Zie ook mijn andere posting. Er hebben meer mensen dit probleem en er schijnt een oplossing te zijn. Helaas geeft mijn volkswagendealer niet thuis. Maar wat bedoel je met de Canbus adapter (versie 1.0 naar 2.0). Sorry ben hier niet zo in thuis. En wie is JNCS? Of vraag ik nu iets heeeeeel doms?
  12. Ja, ben ook benieuwd of Hidde het schema al heeft gevonden. Inmiddels mijn oude RCD 300 terug geplaatst, maar wil toch graag mijn RCD 310 terug plaatsen.
  13. Inmiddels een mede-slachtoffer gevonden op het Duitse forum. Nu nog hopen, dat iemand een oplossing heeft....
  14. Hij zegt van wel. Maar ja, hoe kan ik dit controleren? Inderdaad vreemd dat de RNS510 wel gewoon zou werken en een RCD310 niet.
  15. Ik heb een passat 3c van februari 2007. Onlangs een RCD310 gekocht ter vervanging van mijn bestaande rcd300 voor de MP3 functionaliteit. Radio is ingeleerd bij de VW-dealer en verloopstekkertje voor de antenne geplaatst. Nu stond ik gisterochtend met een lege accu. Vandaag is de auto getest/doorgemeten en het blijkt dat de rcd310 toch niet werkt in mijn passat. Volgens de dealer blijft de radio communiceren met de auto, met stroomverlies / lege accu als gevolg. De radio is te nieuw voor mijn auto. Blijft er helaas dus niets anders over dan mijn oude RCD300 weer in te bouwen. Of is er toch nog een andere mogelijkehid? groet Jarno
  16. Krijgt toch nog een vervolg. Gisterochtend stond mijn passat met een lege accu. Vandaag is alles doorgemeten. Het schijnt dat de RCD310 toch niet werkt in mijn passat. Radio te nieuw of auto te oud. De passat is van febr. 2007. Radio blijft communiceren met de auto en trekt de accu leeg, was het verhaal van de dealer. Dat wordt dus weer helaas een andere radio inbouwen.
  17. Bedankt voor je bericht. Met map indrukken, bedoel je neem ik aan het tonen van de map op het scherm? Loopt het dan achter op de werkelijke navigatie of reageert het beeld schokkerig?
  18. Hallo, Ik ben benieuwd naar de ervaringen hier van mensen met hun MFD 2 systeem. Als ik op het navigatieforum lees, dan belooft het weinig goeds. Het wordt al snel bestempeld als het meest verschrikkelijke trage navigatiesysteem dat ooit is ontwikkeld en dat je wel erg dom moet zijn om zoiets nu nog aan te schaffen. Een RNS510 is natuurlijk erg mooi, maar het prijsverschil is me gewoon te groot. Maar is een MFD echt zo slecht en traag? Hoe zit het met muziek luisteren en gelijktijdig navigeren? Als ik een beetje normaal geluid heb en normaal kan navigeren ben ik tevreden. Rij in een passat 3c, heb een RCD Radio en navigeer met tomtom. Maar dat blijft een gepruts met de kabeltjes om over de looks maar te zwijgen. Stuurbediening en groot computerscherm heb ik niet. Dus graag jullie mening....
  19. Nee, niets gewisseld. Dat had ik ook gedacht. Maar bij vervangen van een rcd300 door een rcd310 moet deze opnieuw ingeleerd worden.
  20. Ik heb het geprobeerd, maar het werkt niet. Er schijnt wel weer een can-bus converter of zoiets, hiervoor op de markt te zijn. Maar om nu 90 euro neer te tellen.....
  21. Ik heb vandaag voor mijn passat 3c de bestaande RCD 300 omgeruild voor de RCD 310. De antenne nog niet aangesloten, want daar moet blijkbaar een verloopstekker in. Maar als ik de auto nu uitzet, blijft de radio spelen. Als ik de radio uitzet, blijft echter de verlichting van de radio branden. Moet er iets veranderd worden met de aansluiting, heb ik iets fout gedaan of is er iets mis met de RCD 310? Jarno
  22. Gewoon even testen of ie het doet, voordat ik mijn eigen radio uitbouw.
  23. Hoi, Ik heb een (misschien domme) vraag. Ik heb hier nog een rcd 300 radio liggen. Kan ik die ook testen buiten de auto? Ik heb hier nog een omvormer van 220 naar 12v liggen en een paar losse speakers. Of gaat dat niet werken ivm de can-bus aansluiting? groet, jarno
  24. Jarno_h

    mistlampen

    ehmmmm Die zullen vast wel thuis geven als ik daar kom om te zeggen dat het regelapparaat vervangen moet worden....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden