Ga naar inhoud

Nard

Members+
  • Aantal items

    2602
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nard

  1. Beste is toch gewoon laten spuiten. je kan wel spot-repair doen, maar dat blijf je op dit soort vlakken altijd zien. Beter direct goed afhandelen. Misschien kun je dit in combinatie met de gehele kop van de auto spuiten laten doen en is er na prijsopvraag bij diverse partijen een interessante prijs te bedingen? Met zelf via een lakstift doen gaat dit niet mooi worden. De plekken zijn daarvoor echt te groot (los van het helemaal voorkomen van verder roesten). Ook die op de rand bij de ruit gaat een lastige worden want voor je het weet is de roets doorgekropen onder de ruit en is er daar nog meer aan de hand. Eigenlijk zou je zelfs de ruit eruit moeten laten halen en vervangen om het helemaal 100% te doen. Vraag jezelf af: hoe lang wil je nog met de auto doen? En bij verkoop of inruil gaat dit soort roest toch behoorlijk negatief drukken op de prijs die je nog ontvangt.

  2. Wow, dit snap ik niet zo goed. Je hebt nog heel veel opties om te proberen en de auto gaat  nu al naar de sloop? Lijkt me erg voorbarig... Straks is het gewoon toch de dop van je expansievat of zo en dan gooi je een nog goede auto zomaar weg. Ik zou toch nog even verder zoeken. Ow, en misschien is gewoon je temperatuursensor (1 van de 2) stuk. Loopt de motor zo warm dat hij echt oververhit raakt? Of baseer je jezelf alleen op de aangifte van de temperatuurmeter?

  3. Op aanvraag vandaag een bestek per email ontvangen. De prijs valt eigenlijk best mee met net geen 114,- € dat ze mij aanrekenen maar dit is een principekwestie.

    De oorsprong van de roestblaren is niet aan mezelf te wijten maar een productiefout naar mijn mening. Vanavond dus een email richting dealer dat ze mogen motiveren waarom ik er een deel moet voor betalen.

    Update volgt :-)

     

    Ik vind het wel meevallen. Los van het principe had ik dit aanbod geaccepteerd. Het is dan goed opgelost en dan ben je af en klaar met het getouwtrek en kun je weer rustig slapen. Maar goed; dat is mijn mening natuurlijk.

  4. Ik heb de riem er af! Maar kom toch echt niet bij de bout waar je de spanrol mee los kan draaien, zodat ik een nieuwe kan monteren. Er zit een luchtslang in de weg vanaf mijn egr(kunststof) en een koelwater slang. Grrrrrr bouw de boel weer dicht. Als ik de spanrol draai, hoor ik het lager.

     

    Verstuurd van mijn GT-I9300

     

    Misschien dan toch het lager van de spanrol kapot? Komt echt wel eens voor dat een nieuw lager toch al gebreken vertoont.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden