Ga naar inhoud

Sven

Members
  • Aantal items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sven

  • Verjaardag 28-06-1981

Profile Information

  • Plaats
    De Panne/Leuven - België

Sven's Achievements

0

Community reputatie

  1. Die rotonde rond de Arc De Triomphe in Parijs lijkt mij ook een nachtmerrie. Ooit eens met een bus meegereden daar als het zeer druk was en ik was blij dat ik de chauffeur niet was
  2. Even bij de garage langs geweest, en er zit een knopje op de deurstijl tussen de bestuurders- en achterdeur (redelijk onderaan). Best zichtbaar vanaf de achterbank. Dit schakelt beide alarmen aan of uit. Vroeger waren er 2 knoppen voor interieuralarm en sleepdetectie maar blijkbaar zijn die nu geïntegreerd in 1 knop. Ik weet niet waar die interieur sensoren zitten, op een foto van een oudere passat zag ik dat die bij de interieurlichten zitten achteraan, maar daar vindt ik niets van terug. Maar het werkt wel
  3. Kan iemand de essentie weergeven voor diegene die het Duits niet zo machtig zijn?
  4. Sven

    Schade achterkant

    Ah man, iedereen maakt fouten of is soms verstrooid. Vroeg of laat maakt iedereen wel eens brokken, zei het aan je eigen auto of aan iemand anders.
  5. Ik heb het idee dat als ik in de file sta mijn benzine best snel gaat.. is het verbruik echt maar zo weinig? Soms zie ik als ik geen gas geef en koppelingspedaal ingedrukt hou het verbruik naar de 5-10l gaat voor enkele ogenblikken. De brandstof betaal ik zelf niet, maar voor het milieu zal het ook wat schelen veronderstel ik
  6. Ik heb er al enkele keren op gelet dat als ik de ontkoppelingspedaal indruk en de auto laat lopen hij ongeveer 0.7-0.9l/100km verbruikt, terwijl als ik de auto laat remmen op de motor (dus alle voeten van de pedalen), hij 0.0l/100km verbruikt. Weet iemand hoe dit komt, of is dit een verkeerde indicatie? Het lijkt me niet echt logisch (maar ik weet ook weinig van motoren )
  7. Sven

    Passat Juli 2007

    Op de mijne zitten er ook geen klemmen hiervoor. Ik heb enkele matten zelf gekocht met antislip en die zitten ook goed vast.
  8. Ik zal het eens proberen met iemand in de auto. Maar er moet ook een sleepdetectie systeem inzitten, die je met een knop kan in of uitschakelen (volgens de handleiding moet die op de bestuurdersdeur zitten). Ik zie hier echter niets van...
  9. Niemand anders hier met een 3C en Distinction / DVD pack?
  10. Dit zou mogelijk zijn moest de afstandsbediening een bepaalde unieke en (voor de mens) onhoorbare frequentie uitsturen die via een GSM doorgestuurd kan worden. Maar ik vrees dat de meeste GSM's & telefoons maar een beperkt frequentiebereik hebben... Zou mooi geweest zijn, maar ook redelijk gemakkelijk te kraken door de frequentie te zoeken met een oscilloscoop ofzo.
  11. Ik heb dus een nieuwe passat (3C) met het Pack GPS Monochroom. Volgens de beschrijving op de site (Link) moet daar een perimetrisch en volumetrisch alarm met sleepdetectie opzitten, maar ik zie daar in de auto nergens iets van. Moet er dan geen knop op de deur zitten om de sleepdetectie uit te schakelen, en bewegingssensoren aan de binnenkant? Hebben ze dit nu vergeten te installeren of is dit normaal? Edit: het distinction pack zit dus ook in dat GPS pack.
  12. Ok ik zal het eens vragen als ik voor het eerste onderhoud moet volgende week.
  13. Neem uw vrouw mee die niet surft? Serieus, een waterdicht zakje die goed bevestigd is aan het surfpak is niet mogelijk?
  14. Zoals? Maar als ik het goed begrijp is er nergens een 'changelog' tussen de modeljaren?
  15. Ja inderdaad, modeljaar 2008 Dus er is niets veranderd dan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden