Ga naar inhoud

Frankie

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Frankie

  • Verjaardag 26-10-1973

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht

Frankie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Jep, benzine. "Slechts" een 2.0 maar dat wil nog prima vooruit. Een superfijne reiswagen is het.
  2. Update: ik heb de Passats aan me voorbij laten gaan en het is toch weer een Alfa geworden, een 166 dit keer... 8) 8)
  3. Bedankt voor de reacties zo ver. Ik ga ze zeker ook even rijden, al heb ik niet zoveel zin meer in JenF, ach ik kijk wel. Vind die blauwe echt de mooiste, en ik kom ze niet zo veel tegen in een sport- of highline. Heb zelf zo'n blauwe als vorige leaseauto gehad, dat was een trendline: Wordt vervolgd!
  4. De kogel is door de kerk: mijn Alfa 156 is total loss verklaard en ik moet een andere auto uitzoeken. De verstandigste (en toch ook wel erg mooie) keuze lijkt op dit moment een Passat Variant. Veel ruimte, comfort, luxe (mits in de juiste uitvoering) en erg mooi (ook mits in de juiste uitvoering). De afgelopen weken heb ik al een beetje op internet om me heen gekeken en de mooiste die ik ben tegengekomen is toch wel deze: Autotrader advertentie 't Is een 2.3V5 uit 2003 met 152000 km en de vraagprijs is 15900. Vinden jullie het wat? Hoe vergelijkt zich een 2.3 met een 1.8T? Heb bijvoorbeeld ook de volgende gezien, die is wat goedkoper (maar geen Highline en iets meer kilometers): Advertentie Wat voor overwegingen zouden jullie maken en waar moet ik zoal op letten? Ik kan me voorstellen dat een 2.3 wat duurder is om te rijden en misschien ook in onderhoud? Maar misschien rijdt het ook wel beter, lekkerder? Ik ga natuurlijk sowieso nog proefritten maken om dat zelf te bepalen maar laat maar weten wat jullie ervaringen zijn. Alvast bedankt voor de hulp!
  5. Ik rijd nu nog in een Alfa 156, maar die staat op het moment bij de schadehersteller, vanwege een relatief kleine aanrijding. Kans is echter wel dat ie total loss verklaard wordt, dus ik ben stiekem alvast naar wat anders aan het kijken. Het moet in ieder geval wat groter en praktischer, dus mijn shortlist bestaat nu uit twee behoorlijk verschillende auto's: een 166 (uit 98 of 99: groot, niet zo heel praktisch, wel goedkoop en mooi) en, jawel, een Passat Variant (uit 2001 of 2002: groot, praktisch, mooi (indien in de juiste uitvoering), maar wel een stukje duurder). De laatste zou dan een 1.8T of een 2.3V5 moeten worden. Ik houd jullie op de hoogte! Mocht het een Passat worden ga ik hier zeker vaker komen! Hier mijn huidige auto voor diegene die het interesseert: O ja, ik heb wel een Passat verleden, mijn vorige lease auto was een Passat 1.9tdi Trendline in Inky Blue:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden