Ga naar inhoud

superfred

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over superfred

  • Verjaardag 18-10-1963

Profile Information

  • Plaats
    noord holland

superfred's Achievements

0

Community reputatie

  1. BTW De koplampsproeiers sproeien alleen als je je lichten aan hebt. Bij gedoofde lichten alleen de ruitensproeier. Lekker zuinig Blij dat ik mooie Xenon lampies heb.
  2. Ahum, Zijn dit niet de orginele?? Welke zijn de orginele?? Deze zaten bij het "Athene"pakket 2004 Groeten
  3. Vraagje: Als ik om me heen kijk zie ik verschillende units in uiteenlopende bouwjaren (2001 - 2004) Op mijn auto zit een fraaie unit met de knipperlichten in het midden en xenon aan de buitenkant. Ik zie ook met xenon in het midden. Rara waar zit dat verschil en he komt dat? Verschil in kwaliteit? Welke is/was duurder etc.? Leuke poll denk ik maar zo. Groeten, Fred
  4. Mijn vorige passat ook hetzelfde probleem gehad..... Oplossing: Bij Conrad een afstandsbediening voor 60 euri gekocht en in de deur gebouwd.. 8) Nooit meer slot nodig gehad en nog makkleijker ook!
  5. Ga wel steeds meer twijfelen. De BP zegt dat het wel kan, maar dat het niet helemaal de juiste is. Volgens een kennis van mij is de nieuwe generatie pompverstuivers juist kritischer geworden. Ik ga de olie laten vervangen. En dan de 501.01 zoals voorgeschreven gebruiken. Dank allen.
  6. Sinds kort in het bezit van een passat TDI 74 kw uit 2004 met 180000km. Superauto! Nu blijkt de garage bij de afleveringsbeurt de olie ververst te hebben met BP Visco 5000 5w 40. Volgens kenners is dit de verkeerde olie ivm met pompverstuiver en tast het de elektronische bedrading aan in het motorblok. Kan ik hiermee doorrijden? Volgens BP : De eerste generatie pompverstuivers ( 1999 tot medio 2000) moeten een 505.01 olie hebben i.v.m. slijtage tussen de rollen aan de pompverstuiver en de nokkenas. Als we de tweede generatie pompverstuivers hebben (vanaf medio 2000) dan is dat minder kritisch De BP Visco 5000 is een synthetische 5W-40 olie en zal voor de 2de generatie pompverstuivers geen problemen moeten geven Conclusie: er zit niet helemaal de juiste olie in maar kan wel doorrijden. Zijn jullie het hiermee eens of is het verstandiger maar direct de olie te vervangen (na 300 km...)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden