Ga naar inhoud

pascal

Members
  • Aantal items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pascal

  • Verjaardag 15-06-1963

Profile Information

  • Plaats
    België
  • Interests
    Passat variant B6 1.9Tdi (105pk) Type: BXE

pascal's Achievements

0

Community reputatie

  1. bedankt voor de reacties, Had je nog andere problemen die gelinkt waren aan dit probleem Garfield? Wat zou het gekost hebben indien je wagen niet meer in garantie was?
  2. na het starten valt m'n motor onmiddellijk stil. Volgende vermeldingen worden soms weergegeven: motorstoring of stuurvergrendeling defect. Dit is niet altijd het geval. Na een aantal keren starten blijft de motor dan draaien.
  3. missie geslaagd. Het is idd geen probleem om het zelf te doen. Bedankt aan allen die gereageerd hebben
  4. Bedankt Robertje. had er niet aan gedacht om 'lampje' te gebruiken ipv 'lamp' tijdens het zoeken. Zit de lamp dan vast met clips of zo. Ik durf niet te hard aan de lampfitting trekken.
  5. Dank je Jasper, het gaat idd alleen over de lampen en ze zijn moeilijk bereikbaar
  6. Is het mogelijk om zelf de lamp van mijn stadslichten (links vooraan) en van de lichten vooraan in het algemeen zelf te vervangen. Ik heb standaard lichten.
  7. Het leest vast en zeker vlotter met een citaat als referentie M'n deuren waren met zekerheid goed gesloten. De binnenverlichting was uit en de LED indicator in het bestuurdersportier gaf aan dat de auto vergrendeld was. Ik weet echter niet of het alarm geactiveerd was.
  8. Hey Eric, is het mogelijk om me iets meer info ivm je probleem te geven? Thx
  9. Is de electronica van VW zo labiel of heb ik gewoon pech. Mijn ruitewissers weigeren soms gewoon dienst. Ze blijven gewoon beneden en gaan lichtjes heen en weer. Even terug af en aan zetten is de enige oplossing Bij het vergrendelen van mijn auto blijft de knipperlichtindicatie soms uit. Na het openen en sluiten van een of ander portier of koffer is alles terug OK. De onderbreker van het motordeksel werd ondertussen al vervangen maar nog steeds hetzelfde probleem. Wanneer ik mijn lichten inschakel duurt het een 10-tal seconden voor de verlichting van de radio aangaat. Wanneer ik ze terug af- en aanzet gaat het onmiddellijk aan. M'n auto draait onregelmatig op stationair toerental. Dit heb ik al eens vermeld in de rubriek motorisch maar daar kreeg ik niet echt veel respons. Het koelvloeistof reservoir werd ook al vervangen omdat de voeler defect was. In het algemeen geeft m'n auto een zeer slechte indruk wat de electronica betreft, komt dit vaker voor bij VW of heb ik gewoon pech?! Wat staat er me nog te wachten? Of is dit gewoon een periode waar ik doorgeen moet en zal ik daarna, zoals de meesten van jullie, een tevreden Passat rijder zijn???
  10. Dit is idd niet leuk meer. Onder het moto "Er kan nog altijd eentje bij" heb ik daarjuist het volgende vastgesteld. Toen ik mijn auto vergrendelde bleef de indicatie van mijn knipperlichten uit...terug ontgrendeld en dat werkte prima. Terug vergrendelen --> zelfde fenomeen. mijn koffer geopend en daarna bestuurdersportier --> zelfde fenomeen. Na het openen van de passagiersdeur was alles terug ok. Is de electronica dan echt zo labiel. Ik ben beroepsmatig een ICT specialist. Als mijn projecten op deze wijze zouden werken was ik al lang ontslagen. Kl**** auto
  11. Ik kocht hem nieuw in April 2007 dus garantie is geen probleem.
  12. Ik heb ondertussen 30k met m'n dieseltje. Het was wel even schrikken toen ze me deze morgen in de garage wisten te vertellen dat er olie in m'n koelvloeistof zat. Binnenkort gaat ie dus voor een weekje naar de garage. Een mogelijke oorzaak zou de EGR klep kunnen zijn. Anders is er iets fout met de motor. Ik heb ook een onregelmatig stationair toerental, niet dat er op de toerenteller iets te merken is. Alleen stottert de motor verschillende malen per minuut. Volgens de garage zou er een verband bestaan tussen beide problemen. Ondertussen was er ook al een voeler kapot in het koelvloeistof reservoir. Er werd al een nieuwe motor voor de ruitenwissers gemonteerd en alle massa's werden nagekeken omdat mijn ruitenwissers soms dienst weigerden. Verder werd het contact van de motorkap voor het alarm vervangen. Ik kocht een VW om zijn kwaliteit en ik heb nog nooit zoveel problemen gehad met een nieuwe wagen.
  13. pascal

    winterbanden

    Was eerst ook van plan om online banden te kopen. Heb het uiteindelijk niet gedaan omdat naar een bandencentrale rijden met nieuwe banden toch wat raar is. Natuurlijk is een smoesje vlug gevonden. 80€ is echt wel veel vind ik voor oml&uitb. Ik betaalde daar 25€ voor en dit op Aluminium velgen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden