Ga naar inhoud

GeneralMike

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over GeneralMike

  • Verjaardag 01-05-1987

Profile Information

  • Plaats
    Soest

GeneralMike's Achievements

0

Community reputatie

  1. ja hij was inderdaad te laag, inmiddels bijgevuld. maar doet het nog steeds :S
  2. Volkswagen Passat 1.6 75kw Trendline uit 2000
  3. Hallo, Ja klopt, ik heb ook soms problemen met mijn stuurbekrachteging. Soms valt hij gewoon compleet uit, of werkt hij half. het gepiep is alleen tijdens rijden, en tegewoordig is het al als ik een heel klein beetje bij stuur. Als ik me stuur helemaal naar links (uiterst draai) hoor ik alleen een soort pompend geluid. poof poof, van die lucht ploffen elke keer. hoort dat zo? aanjager is het niet, aangezien hij het ook doet wanneer deze uitstaat. Ik zal is ff kijken,
  4. Ik heb sinds kort ee probleem, Zodra ik naar links stuur, hoor ik een heel hoog gepiep, en als ik het stuur weer terug zet, is het weer weg. Hij loopt nergens tegen aan, en de rem/ schijf zijn ook allemaal nog goed, Ik hoor het alleen linksvoor, alleen ik heb links voor gekeken. Heeft iemand een idee?
  5. Ah dat is mooi, Maar kan ik ook bepaalde opdrachten geven via vagcom, bijvoorbeeld me gasklephuis inleren etc? of moet ik daarvoor echt naar de dealer?
  6. Ik hebt een vraagje, Hoe is de officiele VW/Audi dealer uitlees software genoemd? En is dit ergens te koop? zal wel erug duur zijn, maar misschien kan ik er wat mee, * for admins* Sorry als dit topic al ergens bestaat, Kheb gezocht maar kon nix vinden :S Alleen VAG COM!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden