Ga naar inhoud

kaboens

Members+
  • Aantal items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kaboens

  • Verjaardag 18-05-1980

Profile Information

  • Plaats
    zwolle

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

kaboens's Achievements

0

Community reputatie

  1. De auto staat stil en er wordt niet mee gereden totdat duidelijk is wat er aan de hand is. Van de week ga ik de boel loshalen en visueel inspecteren. Als ik meer weet laat ik van me horen. Bedankt voor de adviesen tot nu toe!
  2. Yep heb ik al gedaan. Distriutieriem blijft mooi op spanning en de spanner geeft geen geluid. Spanner en riem heb ik 30.000 km geleden vervangen. Wat ik wel zag is dat de bout van het nokkenastandwiel (licht) heen en weer beweegt. Dit moet toch betekenen dat er speling op de nokkenas zit?
  3. Oke. Ik weet eigenlijk zeker dat het geluid ter hoogte van het nokkenastandwiel uit het blok komt. Dat is juist aan de voorkant van de motor.
  4. Hele topic doorgelezen en het lijkt wel op mijn probleem. Echter heb ik het met koude start juist vaak niet en begint het naar een paar minuten en dan houdt het ook continu aan. Ik heb trouwens ook een 8v
  5. Klinkt aannemelijk! Heb je een link naar dat topic? Ik kan het namelijk niet vinden, ook niet op nickname jstruik.
  6. Tja beter als dit kon ik het niet omschrijven. De passat loopt sinds kort niet fijn. Het begon met af en toe tikkend/schrapend/rauw lopen. Dit gebeurde soms elke dag en dan was het weer een week weg. Nu gebeurt het steeds vaker. Ik heb het idee dat het uit de kop komt maar het klinkt niet als tikkende kleppen. Het klinkt meer als een versleten lager. Vag com geeft geen fouten. Ik weet nu toich even niet wat het precies kan zijn. Hebben jullie een idee? Owh ja de passat heeft 101.000 km gelopen en heeft altijd netjes zijn beurten gehad.
  7. 2 weken geleden ook een bestelling geplaatst daar in Hong Kong. 2 xenon setjes voor de motor, 3 xenon setjes h7 en een hele rits let lampjes. Gisteren de postbode al aan de deur met een pakketje met postzegels . Kortom leuke prijzen daar in China en snelle levering.
  8. Welke lampjes moet ik allemaal bestellen om alles in led te krijgen. Dus interieur kofferbak en kentekenverlichting. Ik denk dat meer mensen dit wel willen weten en dat scheelt ons allemaal weer een zoektocht in de auto naar de goede lampjes Wie o wie
  9. Lampen kosten 15 euro per stuk x2 = 30 euro + 7,50= 37,50
  10. Nou we zijn ondertussen een paar duizend km verder. Remblokken houden zich goed. Wel lijken de blokken harder te zijn waardoor er kleine groeven ontstaan in de schijf. Ook willen de blokken nog wel eens een klein beetje piepen op het laatst als je bijna stilstaat. Maar remmen doen ze net zo goed als de originele en heb zelfs het idee dat er minder remslijpsel af komt dan van de originele blokken.
  11. Klopt daar had ik ook al even gekeken. Alleen daar kosten de lampen 37,50 incl verz. Heb ik in China 4 lampen voor. Blijf een Hollander he .
  12. Ik wil daar de replacement kit voor 2 lampen gaan bestellen, want ik heb 1 lamp kapot van mijn pilot xenon set. Nu is de vraag passen deze replacement lampen op de ballasten van Pilot?
  13. En hoe bevallen de vervangings xenon lampen van 15 euro?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden