Ga naar inhoud

Bigdog

Members
  • Aantal items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bigdog

  • Verjaardag 05-01-1964

Profile Information

  • Plaats
    Valkenswaard
  • Interests
    Autosport

Bigdog's Achievements

1

Community reputatie

  1. Velgen vallen te ver naar binnen en zullen waarschijnlijk gaan aanlopen.
  2. Ik kan me alleen maar bij Jerry aansluiten. De Meyle HD set zit nu zo'n twee jaar onder mijn auto en ik ben blij dat ik hiervoor gekozen heb. Kooptip:Ebay.de
  3. Bigdog

    Stoel vervangen

    Ok weet ik genoeg.Bedankt voor de info.
  4. Bigdog

    Stoel vervangen

    Alleen een kort vraagje: Past de stoel van een 3B5 in een 3B2, zonder evt. aanpassingen?
  5. Ik sluit me helemaal bij Michael aan.Vorig jaar nieuwe Meyle HD-set laten monteren en absoluut nergens last meer van.Kreeg tijdens APK ,vorige week, zelfs de opmerking dat deze draagarmen er duidelijk anders en steviger uitzien.Beetje zoeken op Ebay.de levert prijzen op waarvan je achterover zult vallen(positief).
  6. Boschdijk op richting Den Bosch,voor de molen bij verkeerslichten rechts,voila.
  7. Op Ebay zoekopdracht : VW 70mm Succes
  8. Waarschijnlijk een reservoir voor "AdBlue" om de gewenste emissienorm te kunnen halen.
  9. Zoek eens op Ebay.de op AL-KO schokdempers.Zij maken o.a. ook dempers voor KW en Weitec.Zeer democratische prijzen ,ook de verzendkosten kunnen erg meevallen.Heb zelf voor een set €159.00 betaald(4 stuks). Greetz,Ralph.
  10. Ik heb ze zelf op Ebay Duitsland gekocht want na navraag bij Brezan blijkt dezelfde set in Nederland veel te duur te zijn. Waarom pak je niet de set met de koppelstangetjes,die is makkelijk verkrijgbaar en zoveel zal dat niet schelen in prijs. Op Ebay.de nog steeds te koop voor €315.00 ex verzendkosten bij hs-autoteile onder Meyle nr:1160500029/HD. Greetz,Ralph
  11. Draagarm ga je pas horen als de auto in beweging is op over het algemeen minder goed wegdek. Greetz,Ralph.
  12. Niet alleen voor Meguiars: http://www.elitecarcare.co.uk Waag er alleen eerst even een mailtje aan om de verzendkosten op te vragen.
  13. Ik zie veel A530 S sets op ebay. Ik neem aan dat dit beide wisserbladen zijn? Bij welke aanbieder heb jij ze gekocht? Gekocht bij Autoteilemann.Zijn idd beide bladen.
  14. Ik heb ze van de week via Ebay uit Duitsland laten komen,2 sets inclusief verzenden voor €46.00(set in reserve kan nooit kwaad) Set voor standaard wisserarm is de A 530 S,voor aerotwin-armen moet je de A 925 S hebben. Beetje zoeken op Duitse Ebay en je komt wel iets tegen.
  15. Misschien is het binnenwerk van de hoofdremcylinder ingevreten door vocht(hygroscopie van de remvloeistof).Als je dan op je rem trapt sluiten de o-ringen de zaak niet goed af en trap je a.h.w. door je rem heen.Heb dit vroeger eens aan de hand gehad met een ascona en je schrikt je het apezuur Maar sowieso zo snel mogelijk na laten kijken. Greetz,Ralph.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden