Ga naar inhoud

scorpiosoft

Members+
  • Aantal items

    1937
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door scorpiosoft

  1. Kwestie van lezen Heb hem zelf afgedopt met een plaatje. Daarnaast was hij in de software al voor 85% dichtgezet. Het plaatje + pakking heb ik destijds via Marktplaats gekocht.
  2. Alex, ik zie dat je een vergelijkbare auto rijdt als die van mij (ook AVB). Ik heb de EGR al een paar jaar geleden laten afdoppen en heb geen foutcode gekregen en de motor loopt prima (wordt niet te warm). En tot op heden is de auto nog steeds door de APK gekomen
  3. 15 april nog niks in de agenda staan. Zal eens kijken of ik kom.
  4. Gisteren bij Jos geweest en de veren en stofhoezen zijn netjes vervangen. Direct ook maar een APK laten uitvoeren en de wagen is weer klaar voor een jaar met plezier rijden De nieuwe veren zijn van een nieuwe serie en zijn iets dikker en korter. Het rijdt wel weer goed en ben zeer tevreden met de geboden service!
  5. Komt inderdaad omdat de garantieperiode is vervallen (meer dan 2 jaar oud). Heb er ongeveer 80.000km mee gereden en zouden eigenlijk nog niet kapot mogen gaan. Daarom komt Jos mij nu ook tegemoet door alleen de veren in rekening te brengen (moet hij zelf ook inkopen) en arbeidskosten zijn voor hem.
  6. Nee, ik was de eerste met een KW set waarbij de achterveren gebroken zijn.
  7. Update: Kom net bij Jos vandaan en deze bevestigde dat er bij de achterveren aan de onderkant een stuk is afgebroken. Hij heeft direct met de KW leverancier gebeld en ik hoef alleen maar het materiaal te betalen. Voor de rest komt Jos mij tegemoet in arbeidskosten en dergelijke. De veren kosten nu iets van 53,50 per stuk wat gelukkig nog meevalt. Al met al wordt straks alles weer netjes opgelost.
  8. Ben vergeten foto's te maken en de zomerbanden zitten er nu weer onder. Twee garages kwamen hier onafhankelijk mee zonder dat ik ze iets gezegd heb. Mag aannemen dat er dan wel wat aan de hand is. Denk dat ik vanmiddag even naar Jos toe rijdt zodat hij eerst even zelf kan kijken. Ben vandaag toch vrij
  9. Twee garages hebben nu onafhankelijk van elkaar bevestigd dat van de achterste veren de onderste ring is afgebroken. Het gaat hier om een KW verlagingsset die een aantal jaren geleden door Jos van http://www.jbautoservice.nl is geïnstalleerd op mijn Passat 3BG uit 2003. Heb net gebeld met Jos en moet vanmiddag even terug bellen om een oplossing te verzinnen. Ze moeten in ieder geval vervangen worden om door de APK te komen. Wacht even af waarmee Jos terug komt.
  10. Gebruik er zelf ook 1 en bevalt goed. Koop er dan direct wel een reinigingsset bij zodat je het filter zelf om de 10.000 km kan schoonmaken. Zoek even verder op dit forum en je zal meer berichten/topics vinden hierover
  11. scorpiosoft

    Lekkage

    Heb helaas ook natte voeten gekregen in de Passat 3BG. Bak waar de accu in staat stond volledig vol met water. Heb zelf 1 rubber verwijderd en toevallig moet de auto vandaag naar de garage voor een kleine beurt. Daar gaan ze nu voor mij de andere rubber afdichting onder de accu verwijderen. Pollenfilter ook maar direct even vervangen. Deze was een beetje nat omdat daardoor het water naar binnen liep. Is wel een werk om alles weer een beetje droog te krijgen. Heb de halve auto uit elkaar moeten halen om overal bij te kunnen. Eerst met een doek al het water proberen weg te krijgen en daarna twee dagen in de weer geweest met een haardroger. Liggen nu oude kranten in de auto voor het laatste beetje water,. Echt droog krijg ik het nu niet maar ik hoop dat het zelf zal verdampen. Gelukkig (nog) geen elektrisch problemen gehad.
  12. Heb een week geleden mijn radiateur laten vervangen door een merkloze garage. Koste mij in totaal € 272,- incl.
  13. Heb de passat ook bij Tunex laten chippen en tot nu toe geen problemen en zeer tevreden.
  14. auto: Passat 3BG 19 TDI transmissie: 5 versnellingen handgeschakeld motorcode: AVB bouwjaar: 2003 km stand bij dynorun: ongeveer 195.000 km Tuning: Tunex chiptuning op maat
  15. scorpiosoft

    Wie o wie...

    Misschien handiger om deze vraag in de vag-com groep te plaatsen
  16. Succes ermee. Moet dan werken anders was ik even langs gekomen om te kijken.
  17. Hier geen last van. Is al mijn tweede set banden en gaan bij mij lekker lang mee
  18. Valt dit dan niet te repareren? Moet daar nu direct een andere bak onder?
  19. Jilco, heb je problemen met je Audi A4?
  20. Kende dat bedrijf nog niet. Handig om zoiets achter de hand te hebben
  21. Inderdaad, heb hetzelfde probleem gehad en alleen de vrijloop poelie vervangen is genoeg. Dit is destijds door de dealer gedaan voor € 65,-.
  22. Nu heb ik nog even een vraag. Ik heb eerst de EGR softwarematig dicht gezet voor 85%. Kortgeleden heb ik de EGR ook dicht gezet met een plaatje. Is het nu nog nodig om de softwarematige dichtzetting van 85% terug te zetten naar zijn originele waarden? Ik heb hier eigenlijk nog nooit iets over gelezen.
  23. Ik heb geen verschil gehoord
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden