Ga naar inhoud

martijn v

Members
 • Aantal items

  46
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over martijn v

 • Verjaardag 23-09-1974

Profile Information

 • Plaats
  i.o.v. Tilburg

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

martijn v's Achievements

0

Community reputatie

 1. Heeft iemand al eens vergleken wat een Seat dealer vraagt ten opzichte van een VW dealer? Volgens een oud colega valt dit nogal eens lager uit, en het is toch vag.
 2. Mischien iets van een slang los in het inlaatgedeelte? Dit kan zoiets veroorzaken.
 3. Als het iets is van klepstoters of de kettingspanner dan kunnen ze bij de garage waar t.s. is langs geweest beter droogbloemen gaan verkopen o.i.d. Dit moet een beetje monteur er toch wel uitkunnen halen?
 4. Ik heb in mijn geval een schadeformulier ingevuld en de gemeente aangeduid als de gene die ik aansprakelijk stelde. De verzekering heeft toen contact op genomen met de gemeente die na een brief met een paar vragen te hebben beantwoord, over de brug is gekomen. Daar heb je ook een verzekering voor ze zijn er niet alleen voor als je zelf schade maakt.
 5. Idd als ik er nog iets aan mag toevoegen; Je hebt chauffeurs en je hebt chauffeurs zowel in de auto als op de vrachtwagen. Dan hoop ik af te sluiten door te zeggen respecteer elkander maar ook de (verkeers)regels want hoewel ik het zelf ook niet eens ben met alle regels, is het wel zo dat als iedereen zich er aan houd het wel een stuk veiliger op de weg word. En daar is iedereen mee gebaat.
 6. Dat ze zo vroeg beginnen weet ik, en dan gaat de buurt weer klagen over het lawaai wat s'ochtens die karretjes makken Mischien erger ik me er ook wel zoveel aan omdat ik een van die personen ben die als er de ruimte is wel van het gas ga als een chaufeur tijdig tijdig aangeeft dat hij/zij wilt gaan inhalen. Maar er niet van hout dat als ik met 120 aan kom op de rem moet omdat iemand naar links komt met 80km/h(meestal ca 90).
 7. Ik zeg ook niet dat dat de chaufeur het makkelijk hebben, maar enkel dat ze niet de enige zijn die op de weg zitten. En ze zijn ook niet de enige die de ecomomie aan de gang houden maar de gene die ik ken lijken dat wel te denken. Persoonlijk ben ik er wel voor om tijdens de spits een inhaalverbod te handhaven, simpel omdat ik toen ik veel op de weg zat zag dat dat in het voordeel van allen leek te zijn. En ja apparte rijstoken voor vrachtwagens zoals op de a16 bij Rotterdam zie ik ook liever en zo zijn er nog tal van oplossingen te bedenken maar daar moet dan wel (bijna )iedereen van kunnen profiteren. eddit ik zie net dat Sportline net voor mij een soort gelijke post heeft gedaan maar het net iets netter heeft vertaald.
 8. Hier ben ik het hier gewoon mee eens. En bergijp gewoon niet dat chaufeurs dus niet specifiek jij blauwwiekel dan zeggen ik geef geen richting aan want ze laten me er toch niet tussen. Dat is geen respect tonen maar het wel verwachten. En ja ik het een korte periode (mee)gereden op de vrachtwagen. Maar heb ook een lange periode beroepmatig met een personerwagen/bus ca 5uur per dag op de weg gezeten..
 9. Dat een auto makkelijker remt en op gang komt klop ja, maar er van uit gaand dat alle vrachtwagens even hard mogen winnen ze er niet zo veel mee. Immers moeten ze maar een paar km/h remmen optrekken. Zoeën inhaal acktie kan wel meer als 10 min duren als je dan van 120 naar 90 moet verlies je 25% van je snelheid. Als de vrachtwagen 2km/h wint bij 90km/h wint hij iets van 2,2%, dus om zelf terrug te winnen wat hij/zij wegpakt bij een andere weggebruiker moet die snelheid meer als 1,5 uur worden aangehouden. En er word maar zelden een automobilist op gehouden door die maneuveres.
 10. Wat moet een vrachtwagen anders wachten tot hij ruimte krijgt.Heb wat meer respect voor de chauffeur die met zijn rijtijden en alles zit.Jij als auto rijder zouden aan de ket moeten gooien iedereen denkt maar te kunnen doen wat hij of zij wil{praat mij hier nier schoon van heb ook geen schoon geweten in het verkeer}Maar je weet dat er vrachtwagens zijn geef ze de ruimte.Er is altijd gezeik over de vracht wagen,let op wat ze wel of niet mogen zie dat eens in.Dan is er al giga streng voor de chauffeur,heb vaak telefoon van een vriend staat vlak voor groningen stil omdat hij zoveel rust moet En hij isNog maar een half uur van huis .Nee de hele benden aan de kant van de weg lampen uit gordijnen dicht en slapen kom eem..heb wat meer respect en het wordt een stuk dragelijker.. In principe beb je wel gelijk maar er zijn nog meer mensen die voor hun beroep op de weg zitten. En bovendien zie je ook nog eens vrij veel vrachtwagens in halen tijdens een inhaalverbod. Dan is het lastig om te anticiperen als de vrachtwagen chaufeur naar links komt om pas tijdens het draaien aan zijn stuur richting aan te geven. En de chaufeur's in de personenwagens/busjes die er dan gedwongen achter zitten verliezen procetueel veel meer snelheid/tijd als dat die ene vrachtwagen er ooit mee zal winnen. Respect is iets wat verdient moet worden, niet iets wat je aan de hand van je beroeps keuze krijgt, en moet dan ook van 2 kanten komen. P.s. zelf doe ik bij een bumperklever wel eens of ik dronken ben, en als ze het echt bont maken en het kan en ik rij links op de snelweg dan ga ik over de witte streep rijden dat geef vaak een hagel aan kleine steentjes.
 11. martijn v

  verbruik

  Ik weet niet aan wie je dit nu vraagt maar ik rijd idd niet erg veel in de stad, en heb meestal ook een mooi stuk weg om rustig warm te rijden. Dat maakt ook veel uit heb ik gemerkt.
 12. martijn v

  verbruik

  De mijne verbruikt wel iets minder 1:9 tot 1:10. Maar verbruikt in de wintermaanden wel duidelijk iets meer als in de zomer. Dit is bij elke auto wel zo, maar merk het bij deze (3B V6) wel meer als bij mijn vorige auto's.
 13. Toeren zijn niet het probleem bij een koude motor maar grote bellasting.
 14. 120.000 klopt staat ook in mijn boekje, dat de riem vervangen is staat niet altijd in het boekje. De vorige eigenaar van mijn v6 had dit al bij 100.000 laten doen buiten de 120.000 beurt om dus, daar kwam ik via een rekening achter net nadat ik een afspaak daarvoor had gemaakt. Later kwam ik er nog achter dat dit ook op een stikker onder de moterkap is aangegeven, daar kun je dus ook nog kijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden