Ga naar inhoud

dieseltje

Members+
  • Aantal items

    16327
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    134

Berichten die geplaatst zijn door dieseltje

  1. 1 uur geleden, wulfke zei:

    Op passat3c.info stond destijds een berg informatie over ombouw in de 3C. Helaas is deze offline maar er was hier een topic over om hem terug op te roepen. Misschien lukt dat nog steeds,

    Topic

    Moet je op de wayback machine server zoeken

     

  2. Vandaag ff getest. Als ik de navi van de auto instel werkt pijl weergave in mijn teller. Zet ik daarna via carplay google maps aan, schakelt mijn onboard navi uit. Dus geen pijl weergave. Activeer ik daarna, terwijl google maps aan staat, de onboard navigatie weer instel blijft ook google maps actief.

    gebruik ik alleen apple maps heb ik geen pijl weer gave, wat ik wel in mijn vorige VW Polo had (met mib3)

  3. In mijn nieuwe Audi A3 heb ik gelukkig de meeste zaken welke predictive zijn kunnen uitschakelen. Het werkt idd verschrikkelijk slecht. De meeste wegen kaarten zijn niet actueel dus als je het systeem z’n gang laat gaan rijdt je 100 waar je 70 mag of er staat ergens een verkeersbord op de parallel weg iets verkeerd en je gaat 50 rijden op een snel weg. I. Theorie een prachtig systeem in praktijk levensgevaarlijk.

  4. Vanaf 2021 geen SD meer, ok dan snap ik ook waarom mijn Polo geen SD meer heeft ;-) SD is natuurlijk eigenlijk al old-school. Iedereen streamt tegenwoordig, tenminste ik wel.

    Ik heb idd t vermoeden dat er met laden om het systeem te beschermen tegen piekstromen oid op moment van koppelen even de kwetsbare delen ontkoppelt.
    Omdat de auto uit staat, merk je daar verder niets van, alleen je SD helaas wel. 

     

    Schiet mij nog wel te binnen, waar zit dan de SD voor de navigatie, of heeft dit systeem een HDD?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden