Ga naar inhoud

coen

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door coen

  1. Dank voor de flitslocaties van begin dit jaar. Als er nog eens een update komt ....... graag!
  2. Ligt vaak aan je tags, die je kunt bewerken met bv het gratis programma MP3tag. Is duits, echter ook met een NL skin
  3. Wat ik zojuist in een andere post heb geschreven. In NL werkt het oke. Echter ik was vorige week in Belgie en Frankrijk en daar zijn ze wel geactualiseerd (bv trajact controle en nieuwe palen), maar de GPS coördinaten zijn niet juist ingeplot, dus ze staan - bij mij - niet op de juiste plaats op de kaart. Dankzij de coyote app is het allemaal goed gekomen (hoop ik)
  4. Over de POI versie 23 augustus 2014. Reed vorige week in Belgie en Frankrijk. Ze zijn zeker geactualiseerd (traject controles staan er bv bij en ook nieuwe palen vergeleken met vorige versies die ik had), maar staan niet op de juiste plaats. Maw ze staan qua GPS locatie niet juist ingeplot. Heb ik dat alleen? In NL is het wel oke .....
  5. Over een paar weken krijg ik mijn nieuwe (lease) Passat Variant met Sao Paolo velgen: 235/45-17 inch. Ik ben alvast op zoek gegaan naar geschikte sneeuwkettingen die om de bestaande 17 inch velg dienen te komen (zo is het geregeld via de leasemij). Via www ANWB gezocht, echter er wordt aangegeven dat er geen geschikte sneeuwkettingen zijn die door de fabrikant worden ondersteund. Vervolgens de winterbanden leverancier gebeld (Kwikfit): deze geeft aan dat hij als winterband 225/45-17 adviseert. Laat dit nu net de maat zijn waarvan ik (nieuwe) sneeuwkettingen heb liggen: Pewag XMR 73 die een heleboel geschikte maten opgeeft volgens een sticker: oa 205/50-17, 215/50-17, 225/45-17, 235/40-17 (dus net niet de 45 hoogte). Denken jullie dat het met de 225/45-17 gaat lukken? Ik hoor nog wel eens dat de speling tussen band en wielkast kritiek kan zijn. Aanvulling is dat ik ook sportpakket heb besteld met oa een sportonderstel (volgens mij iets lager geveerd). Graag jullie mening/advies en alvast bedankt.
  6. Dank voor deze link Marco456. Het is nu een stuk duidelijker. Ik heb overigens in eerste instantie een BlueTDI besteld omdat hij dus wat zuiniger is (en dus groener denk ik dan maar) en wat goedkoper qua lease (zie mijn eerste post). Maar werd gisteren door de leasemij gebeld "of ik dat wel zeker wist en niet liever een BMT wilde". Want "bij iedere beurt diende er een soort injectie plaats te vinden". Waarschijnlijk het additief waar Vdub over sprak. Nadere details wist men ook niet. Om op zeker te gaan heb ik toch maar voor de BMT gekozen en dat voor dezelfde leaseprijs (raar maar waar). Ik hoop zo in ieder geval de chip tuning te kunnen realiseren: gebeurt pas als de auto is geleverd.
  7. Geen idee mbt de additieven. Ik zie nu wel dat de Blue TDI Euro 5.43 p/mnd goedkoper is qua lease
  8. Ik sta aan de vooravond een nieuwe Passat uit te kiezen (heb nu een 2008 Sportsline variant TDI met ABT chip 170pk). Vandaag maar eens een folder gehaald bij PON Amersfoort en gevraagd naar het verschil tussen een BMT 2.0 TDI en BlueTDI 2.0 TDI (zo staat het in de folder). De Blue TDI schijnt qua milieu het beste te zijn (uitstoot). De prijs is identiek en alle specs zijn hetzelfde, althans de BMT is fractioneel zuiniger (folder). Volgens de verkoper worden er ook genoeg BMT's verkocht en dat vind ik gek, want deze is wat minder goed voor het milieu (en ja fractioneel zuiniger). Concreet: Zijn er verder echt geen verschillen of zie ik iets over het hoofd? Ik wil ook deze auto weer laten chippen. Maakt het dan wat uit welke versie ik kies? Dank alvast voor alle (relevante) antwoorden!
  9. Dank voor de tips. Ik zal eens richting Nijkerk rijden (zit nu bij Pon Amersfoort). Ik snap ook wel dat eea afhangt van de slimheid vd koper, maar had gehoopt dat er een paar dealers boven het maaiveld zouden uitsteken. Ik hoorde vorige week nog een aardige bij een Toyota dealer in het zuiden des lands. Een collega van mij heeft een RAV4 besteld (moet ie natuurlijk lekker zelf weten). Hij heeft gezegd dat ie de auto enkel daar bestelt als er een trekhaak en nog wat andere eenvoudig afneembare accessoires op worden gezet op basis van uitleen. Wordt de auto tzt weer ingeruild, dan worden de accessoires er af gehaald en op een andere occassion gezet (het gaat natuurlijk enkel om zaken die prijsverhogend werken). Volgens de verkoper worden er wel vaker dit soort "deals"" gedaan. Ik vind het een eigenaardig verhaal, maar ok het werkt .......
  10. Zwarte Passat sportline variant uit 2003 tdi met vw tuning (156pk)
  11. Bij de aanschaf van een nieuwe lease Passat krijg je natuurlijk altijd een kadootje in de vorm van wat korting op accessoires. Tot nu toe kom ik niet verder dan ca. 400 Euro (dat was overigens in 2003). Nu ga ik binnenkort een nieuwe lease Passat bestellen en vraag mij af: welke VW dealer "biedt meer". Wie o wie heeft een goede ervaring?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden