Ga naar inhoud

FrankyBoyCur

Members
  • Aantal items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over FrankyBoyCur

  • Verjaardag 13-05-1943

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam

FrankyBoyCur's Achievements

1

Community reputatie

  1. Beste mede leden. Ik ben op zoek naar een zekeringenblok voor mijn Passat. Mijn linker achter en stadslicht werkt niet meer. De zekering laat de stroom niet meer door. Er is wel stroom op de + poot van de zekering, maar zodra die erin zit is er geen stroom meer. Daarom den ik dat het contact in het blok stuk is. De aansluitdraaden zijn wel goed. Ik heb tijdelijk de - draad direct aangesloten op de + en alles werkt . Alleen gaat het continubranden zodra ik het contact aanzet. Zo kan ik tenminste een bekeuring vermijden. Nog iets anders. De zoemer werkt ook niet meer als de lampen aan blijven van het verwijderen van het contact. Waar zit de zoemer en is deze mischien ook stuk? Ik zie verschillende blokken bij de stuurkolom. Welk nummer is de zoemer? Moet ik deze ook vernieuwen.
  2. Beste leden. Bedankt voor jullie medewerking. Vandaag de bruine stekker bij de Astijl losgemaakt en die was vochtig. Vochtverdrijver gespoten en daarna weer aangesloten. Accu polen er op gezet en de display werkt als vanouds. De storing is opgelost Groeten aan Dieseltje ,Diesel986 en Upseel. Jullie tip heeft mij goed geholpen. Bedankt
  3. Beste heren. ik ben naar de garage geweest en ze hebben de bak voor mij uitgelezen. Het apparaate geeft devolgende aan, "SUPPLY VOLTAGE TOO LOW. CODE P1750. 2weken geleden wilde de auto niet starten en de ANWB heeft aangegeven dat de accu niet meer goed was. ik heb toen een nieuwe accu in de auto geplaatst. Gegevens oude accu 12V 80AH startstroom 720A Gegevens nieuwe accu 12V 72 AH en startstroom 620A. Ik moet wel doorgeven dat de display nog met de oude accu reeds helemaal brande. Als dit geresette wordt start de auto met alleen een brande d display met de "P"aan daarna gaat de hele display branden van P t/m 1. Dit zijn de bevindingen van de garage. Gaarne kan iemand aangeven wat hierbij de storing is P1750 en hoe dit is op te lossen. Bedankt voor de medewerking.
  4. Hi dieseltje bedankt voor je reactie. Bij mij is de gehele display verlicht en niet omrand zoals je vraagt. Verder schakeld de bak uitstekendvolgs mij en mijn achteruit gaat zonder schok of klap. Ik zelf dacht dat het misschien de schakelaar die dit moet doorgeven van pook naar display misschien stuk is. kan dit of is dit eenvoudig gedacht.
  5. Beste VW Leden. Ik ben heel lang niet op deze forum geweest en heb nu dit probleem. Vanaf het starten van mijn auto gaan alle lichten van mijn versnellingsaanduiding branden en blijven bij he schakelen ook aan. Verder kan ik niets merken aan schakelen onder het rijden.Mijnvraag is hoe kan ik deze storing opheffen? Mijn dank voor de meewerking.
  6. Is bij mij ook gebeurt. Achterbank neerklappen of weghalen en van binnen openen. Suc6
  7. Andere vraag is het mogelijk met de VAG-COM de storing uit te lezen en eventueel te resetten?
  8. Alle stekkers zitten erin en zijn tevens ook met contactspray behandeld en nog steeds niets.
  9. Na het verwisselen van mij slot, microschakelaar van mijn achterklep wordt op het display in het dashboard "achterklep open" niet meer aangeven als deze open is. Heeft iemand een tip om dit weer werkend te krijgen.
  10. Nee. De middendemper is nog heel. Morgen gaan we die inspecteren. De auto is 9 jaar oud,eerste eigenaar en 276000 gereden. Ik wil net als jou de middendemper behouden als er geen keramische stukken in zijn blijven hangen. Tot nu toe is er geen gerammel in de middendemper. Bedankt voor de tip.
  11. Foutje. De Passat is 1.9 diesel automaat. Het volgende is gebeurt bij de garage. De monteur heeft met moeite de roetcat eruit gehaald want het binnenwerk zat er los in. Dat maakte zoveel lawaai. De keramische inhoud zat los en er zijn deeltjes in de middendemper gekomen. Hij heeft de inhoud van de roetcat eruit geslagen. en weer teruggeplaatst. Dit was veel werk om het uit de auto te halen. Het gerammel was weg. De middendemper is nog niet vervangen. Morgen wordt nog gekeken of dit nog vervangen moet worden. Wordt vervolgd.
  12. Afgelopen vrijdag bij het starten van de auto kwam er een harde gerammel onder mijn auto. Ik dacht dat mijn uitlaat los was. Ben naar de garage gereden, auto op de brug en het gerammel kwam uit de middendemper. Dit onderdeel kost bij de Volkswagen € 500 zonder montage. De monteur van de (vrije) garage naar een merk bossal gekeken en deze kost € 308. Morgen wordt dit besteld en gemonteerd. Weet iemand wat het verschil tussen deze 2 onderdelen zijn behalve de prijs. Zodat ik die morgen kan laten monteren.
  13. Met moeite de rugleuningen van de achterbank kunnen neerklappen (de ontgrendelingen waren stuk). De bekleding van de achterklep weggehaald en de achterklep kunnen openen. Het kabeltje van de motor naar het slot was gebroken. Heb gelijk een nieuwe besteld en de oude provesorisch vastgemaakt zodat de achterklep nog open kan. Nogmaals bedankt voor jullie reacties. Frankyboycur.
  14. Medeleden. Bedankt voor jullie reactie. De klep gaat ook met de sleutel niet open. Daarom denk ik dat de kabel van relais nar slot gebroken is. Met het openen van de klep met sleutel, afstandsbediening en schakelaar in de deur hoor ik dat het relais wel werkt, maar de klep gaat niet open. Ik heb ook via de neergeklapte achterbank de klep te openen maar er is geen gelegenheid hiervoor. Ik ga vanmiddag proberen of het via de kentekenplaatverlichting bij de slot kan komen of via een andere mogelijkheid. Eerst de tip van Jee13 proberen Het uiterste lijk mij een gat in de bekleding bij het slot te maken.
  15. Beste medeleden. Sinds vanmiddag gaat mijn achterklep niet meer open. Zowel handmatig als met de afstandbediening. Iemand een idee hoe ik dat weer open krijgt. Ik kan de achterbank van de auto neer klappen, maar zie geen mogelijkheid om bij het slot te komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden