Ga naar inhoud

Dimitri-Turbo

Members+
  • Aantal items

    2934
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dimitri-Turbo

  1. Ah... ok.. die zien er iets beter ui... maar nog opel achtig

     

    Opel achtig??? de nieuwe touareg 7P heeft de zelfde soort achterlichten ;)

     

    2011-Volkswagen-Touareg_back-angle.jpg

     

    En zo staan ze op een Touareg 7L... vind ze zelf erg mooi! Denk dat ik ze toch ga bestellen.. zal dan eens foto's plaatsen hier op het forum.

     

    TouaregDectaneTaillight_blinkercloseup.jpg

  2. Ik wil ze op de touareg gaan binden maar er zijn maar weinig echt beeldmateriaal te vinden. Dus ik dacht even kijken of iemand hier zoiets al heeft gedaan op zijn 3c.

     

    Op de touareg staan ze wel beter.... die heeft geen bel maar een toeter :)

    De touareg blijft maar even vorige week is er een nieuwe cilinderkop op gezet dus de centen hou ik maar even in mijn zak voor een nieuwe wagen ;)

     

    rv42lrs_6.jpg

  3. Die 3.2 rijdt minder zuinig.... als de 2.0TDI maar de V6 is krachtiger.... en ik wil zo af en toe nog wel iets achter de auto hangen maar dat is niet vaak (daar heb ik mijn werkauto voor ;) ) dus ik denk wel dat ik in de 2.0tdi snel uitgekeken ben aangezien ik altijd 'grote' motoren heb gereden/rij..... en mijn vrouwtje die rijdt zoals nu het meeste/dagelijks met de DD (DailyDrive)

     

    Mijn werkauto is een crafter 50 met een totaal gewicht van 5,5T

  4. Die waardes niet gehaald met een aantal Porsche maatjes naar italie geweest (binnen 11 uur) en toen was het ook 1 op 8 :wink: GT3 was zelfs nog zuiniger :angry:

    Foto-64TOLDOS.jpg

    Foto-8BMHKN3K.jpg

     

    A7 van de buurman ;) leuke wagen maar nee is toch een beetje hoeren-sloep ;) heb dan liever de vrouwtjes :) hahahaha

  5. Niet geloven al die onzin..... maar ozzy een 911 1:3 ????? ik heb er zelf 1 maar die slechte waardes heb ik nog nooit gehaald ;) ik rij met de 911 1:6 - 1:9 :mrgreen:

     

    Hier een foto met mijn buurmeisjes, was driver voor het gala-feestje onlangs ;)

    Foto-RDVC8KTP.jpg

     

    En zo knap gepoetst altijd... zelfs Jeroen kan hier niet tegenop bijna ;) (foto in amsterdam gemaakt)

     

    Foto-HD3I4ZWL.jpg

  6. ik heb nog een V6 3.2 op het oog die wordt hier in het dorp aangeboden door VW Maas... is een zwarte met een donker leer interieur! Met maar 41.000 km op de teller ;) is ook lekker dichtbij :mrgreen:

     

    De mods? ik dacht zelf zo'n R-line kit, die achterlichten die een hoop hier al hebben, mooiere eindtips voor de uitlaten (weet niet of de R36 hier op past)....

  7. Had al een tijdje een zoek opdracht bij mijn vertrouwde dealer Pon uitstaan... kreeg vanmiddag een telefoontje van Bart (man waar wij altijd zaken meedoen/deden) dat ie nu een hele mooie V6 3.2 binnen heeft en inruil van de Touareg geen probleem (komt bij hun vandaan ;), en tot de dag van vandaag in onderhoud)

     

    Ik wordt nu wel heel hebberig... weinig KM's en een dikke motor incl. de 4M .... en dat heeft die 2.0TDI individual weer niet (ook meer km's, en het bekend verstuiver probleem volgens de kenners hier)...... Denk dat het vrijdag toch weer een ritje richting Barneveld wordt ben ik bang. Dan maar geen diesel (rijden we al jaren) maar een benzine :mrgreen: goed voor de staatskas

     

    5328011b.jpg

  8. De Touareg bevalt ook best goed... en is een fijne rijders wagen, maar sinds wij een kleine hebben (bijna 1 jaar inmiddels) is mijn vrouw minder gaan werken en rijden.... dus er wordt nu gezocht naar een voordeligere oplossing.

    De Passat is dan een uitkomst... lekker luxe rijden voor een betaalbare prijs (qua onderhoud, belasting, verbruik ed.)

     

    Zijn er hier meer mensen die een Individual uitvoering rijden?

  9. Bedankt voor de info mannen ;) Ik heb net nog even de foto's zitten te bekijken en vind het zelf nog steeds een strakke bak, wat is duur qua prijs? Heb zelf een Touareg in te ruilen dus ben benieuwd hoe dit financieel uitgaat pakken ;)

    Zal vast weer schrikken worden... mijn vrouwtje vind het een mooie gave wagen en de bekleding noemt zei bij'en leer (door die strepen :) )

  10. Dat het iets afwijkt vind ik zelf niet zo heel errug... heb nog een nieuwe set winterbanden liggen met die maat dus als het pas vind ik het prima en kan ik/wij eventueel veilig naar de aankomende wintersport :) (duurt nog wel even maar wel dingen om over na te denken)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden