Ga naar inhoud

Onwies

Members+
  • Aantal items

    262
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Onwies

  • Verjaardag 16-08-1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.vw-speed.nl

Profile Information

  • Plaats
    BotbekCity (Elburg)
  • Interests
    VAG...zoals de meeste hier

Overige

  • Vagcom
    ja

Onwies's Achievements

0

Community reputatie

  1. Onwies

    Roet vs TDI

    mijn passat rook ook wel lekker bij vol het vermogen gebruiken, dit is bewust puur iets teveel brandstof... roet uitstoot is 0.52
  2. ik heb hem afgelopen jaar ook zelf vervangen........ is prima zelf te doen. de nieuwe fan koste mij 156,=euro achteraf was hij nog niet aan vervanging toe.dus heb hem maar in het schap gelecht.
  3. vind je dit duur ? een doe het zelf maar setje kost al min. 20 euries.....
  4. afgelopen vrijdag op weg naar Emden constateerde ik bij een stop ook een klodder vet op m'n velg. zaterdag zelf ff het hoesje vervangen. voor € 18,- en vette handen kan ik er weer ff tegen........
  5. qua temparatuur is het al wel beter om nu al op winterbanden te rijden. ik heb ze er al 2 weken onder zitten.
  6. Onwies

    storing n146

    helaas was het toch niet 1malig.... vanmiddag stapte ik in de auto en het spiraaltje en de relais begon weer te rommelen... ff de laptop er weer aan en ik kreeg nog een nieuwe fout. "inter control module"65535 . 37-00 dat houd in dat er een fout in de ECU zit. ik denk shit ,heb ik weer.dat word een middagje zoeken in de electronica want morgen moet ik toch wee naar m'n werk gekukkig na ff zoeken in de bedrading en het bekijken van de print plaat heb ik het probleem gevonden de 1e chip zat niet helemaal fijn in de houder.
  7. Onwies

    storing n146

    vanmiddag wilde m'n passat spontaan niet of nauwlijks starten. bij alleen op contact ging gloeispiraal lampje steeds knipperen en toerenteller schommelde dan ook.plus dat er ook nog ergens een relais begon te tikken. met pijn en moeite motor kunnen starten maar slaat ook weer af of gaat hoog in toeren lopen. zojuist vagcom maar ff er aan geknoopt en maar uitgelezen... foutcode 01268 N146 35-10 intermitten. ra ra wat zou dit kunnen zijn, ben bang dat mijn brandstofpomp een probleem heeft.... heb de foutcode gewist en daarna de motor gestart en hij reageerde normaal. nogmaals uitgelezen en nu geen foutmelding meer. hoop echt dat dit een 1malige fout was want dit rijd niet fijn.
  8. zo...... vandaag maar ff m'n rem upgrade uitgevoerd.... oude en nieuwe foto staan in het 1e topic........
  9. Geen dank, je gaat er geen spijt van krijgen ik ben zeer benieuwd in hoeverre m'n rem vermogen gaat toenemen. kom voor m'n gevoel nu af en toe iets tekort.
  10. now bij mij moet het binnen kort ook gebeuren. met dank aan Eric voor de klauwhouders. heb net via Ebay een setje Zimmermann 312mm schijven besteld.
  11. ik hoorde het geluid aan de rechterkant en alleen als ik minder dan 50km/u reed.en met starten vond ik dat het blok iets teveel schudde tijdens het starten. maar na demontage van het lager zie en voel je na genoeg geen verschil met de nieuwe. wat mij betreft was dat die €97,= zeker waard. gelukkig heb ik 2 linkerhanden en hoefde ik niet naar een garage om dit te fixen
  12. na maanden ergenis en zoeken naar de oorzaak van het geklapper rechts voor, wat het zou kunnen zijn..... dacht eerst aan een kapotte draagarm of speling op de aandrijfas. dat was het dus niet. vanavond het hydrolager( motorsteun) rechts ff vervangen. en....... volgens mij ben ik het klapperen nu kwijt.
  13. hier kan ik me bij aansluiten........ voor de turbo wissel floot de mijne ook heftig....... en nu niet meer
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden